Talven parhaimmat kengät

22.1.2018

Olen aina ollut huono hankkimaan itselleni mitään vaatteita tai kenkiä muutoin kuin pakon edessä. Omat tarpeet ovat aina jääneet taka-alalle  ja perheet muut hankinnat ja tietenkin myös laskut ovat menneet omien tarpeideni edelle. Omistan aina vain yhdet farkut, yhdet kengät jne. Niitä sitten pidän niinkauan, kunnes ne suurinpiirtein hajoavat päälleni. Niin kävi nytkin talvikenkien kanssa. Olen jopa hiukan kateellisena lukenut kavereiden shoppailupäivityksiä ja salaa mielessäni toivonut, että olisipa minullakin tai löytäisimpä minäkin kaupoista noin kivoja vaatteita ja kenkiä.

Olen vuosia ihastellut ihanan lämpöisen näköisiä Uggeja, mutten ole niitä koskaan kuitenkaan itselleni hankkinut. Aidot Uggit ovat minulle aivan liian kalliita, mutta onneksi markkinoille on viime vuosien aikana tuollut myös hyviä ja kivoja ns. halppisversioita. Loppuvuodesta talvikenkäni sanoivat siis sopimuksen kanssani irti ja kun eräänä kouluaamuna päädyin koululle sukat märkinä, päätin vihdoin ostaa itselleni uudet kengät. Talvikengät ovat aika kalliita tai ainakin minulla oli sellainen mielikuva. Niinpä päätin hankkia itselleni lämpöiset "halppisuggit", koska ne olisivat hyvät myös ulkoillessa esimerkiksi tulevassa harjoittelussani.


Niinpä lähdin sitten joulun jälkeen vähän shoppailemaan aikomuksenani ostaa itselleni ne uudet talvikengät. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan. Kauppojen kenkähyllyt ammottivat tyhjyyttään eikä hakemiani kenkiä löytynyt enää mistään. Ilmeisesti kukaan ei enää tähän aikaan talvea osta uusia talvikenkiä tai sitten pitää osata jo syksyllä ennakoida asia ja ostaa tarvitsemansa talvikamppeet silloin tietämättä tuleeko kunnon talvea sinä vuonna vai ei. Minä olin kuitenkin päättänyt, että juuri tuollaiset kengät haluan enkä sitten edes sovittanut muunlaisia kenkiä. Niinpä palasin kotiin tyhjin käsin. Olin melkein luovuttanut tämän kenkäasian suhteen, kunnes päädyin lukemaan Pinkit korkokengät blogin Maijun postausta Rohkeutta on olla erilainen. Huutoni oli kuultu. Tästä postauksesta löytyi apu ongelmaani. Maijun postaus oli tehty yhteistyössä Fashion at Home-myymälän kanssa. Postauksessa Maijulla on jalassaan ihan supersöpöt talvikengät. Klikkailin pikinmiten itseni Fashion at Homen verkkokauppaan ja da daaa...siellä ne olivat, minun tulevat talvikenkäni. 


Minulla ei kai ole koskaan ollut tämän värisiä kenkiä, ei ainakaan aikuisena, mutta nyt on. Roosat rusetti kengät sulattivat sydämeni heti ensinäkemältä. Nämä olivat juuri sellaiset kuin mistä olin haaveillutkin. Juuri sopivan mittainen varsi, ei liian pitkä eikä liian lyhytkään ja lämmin karvavuori. Sivuilla olevat kauniit rusetit ovat sitten jo ihan extraa. Hintaa kengillä oli 39e eikä se siinä kohdassa, kun näin kengät, tuntunut yhtään pahalta. Niinpä klikkasin kengät ostoskoriin ja laitoin tilauksen menemään. Ilokseni vielä huomasin, että tilaukseen ei tullut lainkaan toimituskuluja. Positiiviset ylläykset jatkuivat vielä kenkien tultua, sillä Fashion at Homen toimitus oli todella nopea. Tilasin kengät perjantaina illan edellä ja jo seuraavana tiistaina kengät olivat minulla. Loistavaa palvelua. Ainut miinus, jos sitä nyt edes siksi voi kutsua, on se, että kengät on hiukan hankalat laittaa jalkaan ilman kenkälusikkaan. Niinkuin Maijukin omassa postauksessaan kertoi, kenkälusikalla kengät sujahtavat kuitenkin helposti jalkaan.



Kengät Fashion at Home / Farkut Zizzi / Huppari Zalondo / Tumput Cubus

Tässä kuussa olen tehnyt harvinaisen paljon vaatehankintoja itselleni. Kenkien lisäksi olen ostanut itselleni uudet farkut, hupparin, collegemekon, t-paitoja ja alkkareita. Farkut olivat myös pakko-osto, kuten taisin viime viikolla jo kertoakin. Nuorena collegepaidat ja -hupparit olivat ihan lempparivaatteitani ja niitä oli monenlaisia. Jossain vaiheessa niiden käyttö loppui ja viime aikoina olen kuvitellut, ettei sellaisia enää edes tälläiselle pluskokoiselle löydy tai jos löytyy, niistä pitää pulittaa huokea summa rahaa. Olin kuitenkin väärässä, koska löysin kuin löysinkin itselleni kivan perushupparin Zalondon valikoimasta. Olen niin iloinen, kun voin jälleen pukeutua haluamallani rennolla tyylillä vaatteisiin, joissa viihdyn ja missä on mukava olla. Collegemekon löysin puolestaan Zizzin ale-rekistä, kuten ostamani uudet t-paidatkin. 

Oletteko te käyneet alennusmyynneissä? Oletteko tehneet löytöjä? Käyttekö ylipäätään usein vaateostoksilla vai teettekö mieluummin ostoksia verkkokaupoissa?

34 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että minusta oli apua sulle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilo on molemminpuolinen ♥ Kiitos, kun vinkkasit tuosta myymälästä. Siellä on niin paljon kaikkea muutakin ihanaa ♥

      Poista
  2. Mä käytin lomareissuissa alennusmyyntejä hyväkseni, sillä en koskaan muuten löydä alesta mitään. Kengissä olen ottanut nykyään sen linjan, että maksan mielelläni jopa hieman enemmän, jotta kestävät ja ovat hyvät jalassa. Ja mielellään nahkakenkiä (ei tietenkään lenkkarit yms).

    Kivaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuija ♥ Tuo on varmasi ihan viisasta, että panostaa laatuun. Ehkä itsekin vain pitäisi tehdä niin, mutta minulla iskee sitten se nuukuus aina siinä kohden.

      Poista
    2. Jäi näköjään tekstistä uupumaan tärkein eli nätit kengät on 😊

      Poista
    3. Kiios, Tuija ♥ Mäkin tykkään :))

      Poista
  3. Ihanat kenkulit. Minulla on yhdet aidot Uggit, ne kuuluisan "kamalat"punaiset paljetti Uggit. 😂 Ihastuin muuten juuri niihin silloin kertalaakista, vaikka ei värivalinnaltaan ehkä se klassisin vaihtoehto. Uggit ovat pysyneet minulla uudenveroisina jo n.5-vuotta. Eilen olin -10 asteen pakkasessa niillä ilman sukkia ja jalat pysyivät ihanan lämpiminä ja ovat lämpimmät kengät mitä minulla on, koska aidossa sisäkarvassa ei ole saumoja, josta vilu tulee läpi. Olen ostanut 100e ruskeat lammaskarvaiset, mutta niissä tuli vilu. Seuraavakin valinta on siis Uggit, mutta alesta eli en raaski maksaa 200-300e, vaikka Uggit maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin. 😍 joten voin sanoa, että olen heh tässä jo 3-vuotta metsästänyt ruskeita tai tummansinisiä klassisempia Uggeja alesta 😂 ei vaan löydy edullisesti. Kovilla pakkasilla koiralenkeillä tarvin ne hitsin lämpimät kenkulit.

    Minullakin on ollut tuollaiset pinkit vastaavat kuin sinulla, on kiva kun on vaihtoehtoja ja värien kanssa voi leikitellä. Ihanat nuo sinun ja Maijun. 💖💖

    Mukavaa päivää 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Voi ei, sun pitää kyllä tulla Kouvolaan. Kouvolan cittarissa oli juuri alessa noita ruskeita ja tummansinisiä Uggeja, mutta en sitten raaskinut niitä ostaa. Uskon kyllä, että ovat paljon kestävämmät ja maksavat varmasti itsensä helposti takaisin. Sinun punaiset Uggit ovat kyllä ihan supersöpöt ♥

      Poista
  4. Hyvän näköset kengät ja varmasti lämpimät! Täälläkin ollaan aika huonoja ostamaan vaatteita, nyt niinkin hiukan enemmän kun lapset ovat jo isoja.

    Kivat kuvat ja ihana Krisse siellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Minulla tuntuu nyt olevan tuo sama, että alan panostaa itseeni enemmän, kun lapset ovat lentäneet pesästä. Ehkä nyt on meidän aika.

      Poista
  5. Noi on tosi söpöt! Aivan ihanat. Sulla tuntuu olevan aika samanlainen suhde shoppailuun kuin minulla. Mullakin aina vaan pari kappaletta joka vaatetta ja käytän ne niin loppuun että tunnen nautintoa kun niitä on tullut käytettyä ihan loppuun asti ja ne voi hyvillä mielin laittaa roskikseen. En osta juurikaan mitään netistä koska asumme Ahvenanmaalla ja tänne on hankala tilata netistä ALV:n takia kun täällä on tuo veroraja.
    Mukavia talvipäiviä sinulle uusien talvikenkien kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kristiina ♥ Kyllä vaatteet yleensä tulee käytettyä ihan loppuun. Pluskokoisena löydän harvakseltaan vaatteita, joista pidän tai joita raaskin ostaa. Kun jotain kivaa löytyy,käy sitten näin.

      Poista
  6. Ihanan löydön olet tehnyt. Alennusmyynneissä olen käynyt ja hyviä löytöjä olenkin onnistunut tekemään, niin itselelni kuin koko perheelle. Meillä on tänä talvena keskitytty talvivaatteiden uusintaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tehnyt hyviä löytöjä. Onnistuessaan voi säästää pitkän pennin alennusmyynneissä.

      Poista
  7. Nätit ja lämpimän näköiset kengät olet ostanut. Minun viimeisin alelöytö on Kappahlin trumpettihihainen pusero, josta tykkään kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuta ♥ Taidankin tietää tuon puseron. Olen itsekin ihaillut sitä, mutta en ole kuitenkaan koskaan taas raaskinut ostaa sitä.

      Poista
  8. Nätit kengät! ❤️
    Tuollaiset popot on niin lämpimät.
    Ihania kuvia! :)
    Alennusmyynneissä ei juurikaan ole tullut käytyä. Tykkään kyllä ostaa vaatteita! Nyt on vaan jäänyt viime aikoina shoppailut vähemmälle!
    Mukavaa alkanutta viikkoa Krisse! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Minustakin on kiva saada uusia vaatteita, mutta niiden hommaaminen on tosiaankin jäänyt viime aikoina aika vähiin. Ei vaan jotenkin tule lähdettyä tuonne kaupoille kiertelemään.

      Poista
  9. Niin kivan ja lämpöisen näköiset kengät♥ Juuri käytiin tyttöjen kanssa shoppailureissulla ja löysin itsellekin muutamia uusia vaatteita. Mukava on kyllä olla mukana kaupassa ihan makutuomarinakin:) Ihanaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päde ♥ Mukavaa vaihteluahan tuo kaupoilla kierteleminen on ja tosiaan ihan makutuomarinakin oleminen on kivaa.

      Poista
  10. Kauniit kengät!
    Nykyään olen tosi huono ja laiska ostamaan uusia vaatteita ja kenkiä.
    Alkutalvesta oli minunkin pakko ostaa uudet talvikengät. Onneksi löytyivät ihan paikallisesta kenkäkaupasta.
    Kivaa viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Milli ♥ Kiva kuulla, että sopivat ja mieluiset talvikengät löytyivät helposti eikä tarvinut nähdä niin paljon vaivaa kuin näiden minun kenkieni kanssa. Usko meinasi jo loppua jossain kohden.

      Poista
  11. Kauniit kengät! Nykyisin tulee vaatteita ostettua vai tarpeeseen ja harvemmin teen löytöjä alennusmyynneistä. Kun jotain ostan, pyrin panostamaan laatuun. Laadukkaat vaatteet ja kengät kun kestävät pidempään. Koska työhöni kuuluu ulkoilua säässä kuin säässä varsinkin ulkoiluvaatteisiin tykkään panostaa. Kivaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anni K ♥ Kyllähän laadukkaisiin vaatteisiin kannattaa aina panostaa, jos se vain suinkin on mahdollista. Hyvä työvaatteet tekevät työskentelystä mielekästä ja mukavaa.

      Poista
  12. Söpöt kenkulit ♥ Mä tilasin Zalandolta vähän samantyyppiset mutta tylsät musta/harmaat mutta ovat lämpimät ja helpot vetää jalkaan. Alesta ostan vain jos jotain superihanaa, muuten hankin vaatetta lähinnä tarpeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zalondolta mä en edes vielä ehtinyt katsoa talvikenkiä, kun nämä ihanuudet löytyivät kuin sattumalta. Sinä osaat hankkia siis vaatteita fiksusti. Peukku sinulle!

      Poista
  13. Hauska rusettitalvikengät :) Kiva pirteä väri ja sopivat sinulle. Ilmeisesti pohjakaan ei ole kovin liukas. Hauskaa talvipäivää Krisse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjo ♥ Ihastuin kyllä heti näihin söpiksiin, kun näin nämä. Kengät eivät ole liukkaat, joten senkin puoleen oikein hyvä ostos.

      Poista
  14. Ihania talvikuvia ♥ Ja ihanan söpöt talvikengät!!! :) Alemyynnit tulee aina jotenkin käytettyä hyödyksi, tänä vuonna ostin talvitakin ja t-paidan itselleni vähän vahingossa kun tyttöjen kanssa olin shoppailemassa :D Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Katja ♥ Muistelinkin, että olet usein tehnyt hyviä ale-löytöjä ja niin nytkin, jos löysit itsellesi takinkin. Niitä ei ole koskaan ihan helppo löytää, hyviä siis.

      Poista
  15. Alemyynneissä en käy, koska silloin on niin paljon väkeä liikkeellä.
    Aika vähän ostan netistä vaatteita.
    Ihanat nuo sun kengät, värikin on mahtava.
    p.s. oletko käynyt osallistumassa blogissani arvontaan ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuija ♥ Itse en ole huomannut mitään suurempia ruuhkia noissa alennusmyynneissä enää nykyään tai sitten olen vain ollut paikalla, kun pahimmat ryysikset ovat jo olleet ohi.

      Poista
  16. Harvoin ostan mitään itselleni, vielä harvemmin oikeaan hintaan! :D Siskojen kanssa kierrätetään vaatteita, ja kauppareissuilla kurkkaan aletangot läpi. Pyrin ostamaan vaatteita vain tarpeeseen, ja joskus toki oikeaankin hintaan jotain hankin.
    Aivan ihania talvikuvia nämä, ja voi suloisuus mitkä kengät- loistava hankinta!
    Iloisia talvipäiviä sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Fiksut ja vin tarpeeseen tehtävät hankinnat ovat fiksuja. Kiva tuo, kun pystyy kierrättämään vaatteita. Oma kenkähnkintni oli kyllä ihan loistava löytö, niin lämpimät nuo kengät eikä ole liukkaat.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan