Ystävyyspohdintaa ja lounastreffit ystävän kanssa ♥

21.7.2017








Treffasin eilen ystäväni, Katjan, kanssa. Katja halusi viedä minut lounaalle, joten minähän olin tietenkin mukana heti kutsun kuultuani. Hyvää ruokaa hyvän ystävän seurassa ei varmasti kukaan voi vastustaa. Itselleni ystävän seura on myös erityisen tärkeää. Olen siitä onnellisessa asemassa, että minulla on useampi hyvä ystävä. Ei vain kaveri, vaan ihan oikea ystävä. Ystävät ovat niitä arkipäivän enkeleitä, jotka jaksavat kuunnella sinun tunteiden purkauksiasi, kiukun puuskiasi ja olla tukena niinä kaikkina elämän vaikeimpinakin hetkinä. Heillä on aina aikaa sinulle. Ystävät ovat niitä elämän tärkeimpiä asioita, mitä ihmisellä voi olla. Eikä ystävät tietenkään ole vain niitä pahanolon kaatopaikkoja, vaan myös niitä rakkaita ja elintärkeitä ihmisiä, joiden kanssa jaetaan myös ne ilon hetket. Toivon täydestä sydämestäni, että jokaisella on ainakin yksi hyvä ystävä, jonka kanssa voi jakaa elämän ilot ja surut sekä viettää mukavia yhteisiä hetkiä, kuten me teimme eilen Katjan kanssa.



Hetken pohdimme Katjan kanssa, mihin menisimme sitten lounaalle. Lopulta ehdotin Kymin Huvilaa, koska Katja ei ollut siellä vielä koskaan käynyt ja tiesin paikan olevan ihanteellinen paikka treffeille ystävän kanssa. Valintamme osoittautui täysin oikeaksi. Pitsihuvilan pikkuhuoneiden kaunis sisustus ja ihana tunnelma sai tavallisen lounasruoankin maistumaan erityisen hyvälle. Siinä lounastaessa vaihdettiin kuulumisia ja puhuttiinpa me taas vähän niitä henkevämpiäkin elämän asioita. Tiedättekö mistä tunnistaa hyvän ystävän? Minusta ainakin siitä, että hänen kanssaan voi puhua ujostelematta ihan mistä vaan maan ja taivaan väliltä. Hyvä ystävä ei koskaan tuomitse sinua, vaikkei aina kaikesta olisikaan kanssasi samaa mieltä. Oikean ystävän seurassa voit olla oma itsesi ja riität juuri sellaisena kuin olet. Oikean ystävän seurassa oleminen on rentouttavaa ja helppoa. Näitä hetkiä olen tänä kesänä kaivannut ja onnekseni myös saanut ♥


Älä kulje edelläni,
en ehkä seuraa.
Älä kulje perässäni,
en ehkä johda.
Kulje rinnallani ja
ole ystäväni.

-Albert Camus-

Kiitos Katja mukavista lounastreffeistä ♥ Suosittelen näitä kaikille ja jos joku on tai liikkuu tällä suunnalla, Kymin Huvila on varteenotettava vaihtoehto treffeille. Kaunis miljöö ja hyvä ruoka. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Aiemmasta käynnistäni Kymin Huvilalla voit lukea täältä.

10 kommenttia:

  1. Katjan olen jo treffannut ja niin on ihana tyyppi, etten ihmettele, että olette ystäviä. Jaan fiilarisi ystävyydestä, ystävä on tukena huonoina hetkinä ja iloitsee onnistumisista, eikä koskaan dissaa tai vähättele. Ystävän kanssa voi olla hiljaa ja aidoin oma itsensä ja silti riittää. <3 Olen myös erittäin onnekas ja omaan muutamia todella hyviä ystäviä <3

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Ystävät ovat lahja meille ja tärkeä voimavara. Hyvät ystävät kuuluvat siihen tukiverkostoon, joka ei koskaan petä.

      Poista
  2. Ihania ystäviä ei voi koskaan olla liikaa. Todellisia ja luotettavia on harvassa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin. Ystäviä ei vi olla koskaan liikaa. Aina on tilaa yhdelle uudelle ystävälle.

      Poista
  3. Ehkä olen huono tai paha ihminen kun ystäviä on 0 ja tukiverkkoa on 0. Mutta olen haalinut itselleni 3 lasta, ukko kotona 45 tuntia viikossa, 2 liiketoimintaa johdettavaksi, koira, kissa, pupu ja 400 litraa akvaariovettä.
    Kaupan kassan ihana iltasusanna kysyy
    Moi Mamma, mitä sulle kuuluu?

    Olkaa rakkaat oikeasti onnellisia kun on ystävä. Ees 1.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisesta ystävästä pitää tosiaan iloita. Se on ihan totta. Sinä elät ruuhkavuosia ja hyvin hektistä ja työntäyteistä elämänvaihetta. En usko siis että olisit huono tai paha ihminen. Kaikkea hyvää Sinulle, Sini, ainne arjen pyörteisiin ♥

      Poista
  4. Onneksi on ystäviä ja minulla on ns. moni-asteisia ystäviä. Tietyjen kanssa käydään tietynlaiset asiat läpi. Vaikka on hyviä ystäviä, niin kaikille ei kuitenkaan kaikkea kerrota, mutta sitten on ne pari jotka tietävät kaikki luurankosikin ja vaikka treffausväli olisi kuukausia, niin jutut jatkuu siitä mihin viimeksi jäi ;)
    ns. ruuhkavuosia en oli varmaan olisi selvinnyt ilman ystävää; Pienet lapset, uusi kaupunki, uusi työ, uusi talo ja miehen uusi työ vei hänet pitkiksi ajoiksi maailmalle...kaikki uutta, jopa se ystävä joka tarjosi 'uudelle tyypille' silloin apua ja on nyt <3-ystävä. Monet kerrat mietitty miten ystävyytemme alkoi ja mitä kaikkea se on kokenut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulta löytyy myös noita moniasteisia ystäviä, mutta sehän on vaan rikkautta ♥ Ihanaa, että löysit uudelta paikkakunnalta ystävän, jolta sait tukea ruuhkavuosina. Ihan loistavaa ♥ Ja noinhan se juuri menee noiden ystävien kanssa, joita harvemmin näkee, että siitä jatketaan, mihin viimeksi jäätiin. Yhtään ei huomaa jutuista ja olemisesta, että välissä on ollut kuukausia ehkä vuosiakin.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan