Yhteenveto pääsiäisestä

18.4.2017



Niin on pääsiäinen taas mennyt ja arki alkanut. Miten Teidän pääsiäinen meni? Meillä meni aikalailla suunnitelmien mukaan. Mies ja tyttö oli muutamana päivänä töissä ja minä sitten kotoilin. Menin fiiliksen mukaan. Tein vähän kotihommia, kävin kirpparilla (ja tein hankintoja), tein sisustussuunnitelmia ja vain olin. Sunnuntaiksi tein tyttären työkaverille pari kakkua lasten syntäreille ja samalla inspiksellä tein sitten kotiinkin kinder-kakun, jota onkin näkynyt aika monessa blogissa. Vähän jäin kuitenkin kaipaamaan sitä perheen yhteistä aikaa ja tekemistä, kun kaikki vaan puuhastelivat omilla tahoillaan niitä lempparijuttujaan. Noh, ehkä sitten joku toinen kerta?!


Ylemmän kakkukuvan suklaaöverikakku meni sinne synttäreille ja onnistui kyllä ihan yli odotusten tai ainakin noin ulkonäöllisesti. Mausta en ole vielä saanut palautetta, mutta toivottavasti oli myös hyvää. Sunnuntaina kun sain kakut luovutettua sain rakkaan (blogi)ystäväni, Katjan Sydämellä tehtyä-blogista, meille iltapäiväseuraksi. Ei oltukaan nähty silmätysten pitkään aikaan, joten juttua riitti ja pari tuntia hurahti ihan huomaamatta. Yhdessä sitten maisteltiin kinder-kakkua ja tulipa siihen sitten tyttökin kaverinsa kanssa yhtäaikaa kahvittelemaan. Minusta on kyllä niin mukavaa, kun meillä käy noita tytön kavereita melkein päivittäin tai ainakin useamman kerran viikossa. Ollaan ystävystytty heidän kanssaan ja monet naurut yhdessä naurettu, vaikka kyllä me välillä jutellaan vähän vakavimmistakin aiheista.

Tällä viikolla miehellä onkin sitten aamuviikko eli se tietää koko perheelle aikaisia, liian aikaisia, herätyksiä. Onneksi tällä viikolla on vain neljä työpäivää ja perjantaina on luvassa sitten laatuaikaa miehen kanssa, kun mennään yhdessä Hedbergin ja Kivelän stand up-keikalle. Kivaa viikon jatkoa kaikille! Seuraavana blogissa varmaankin luvassa postausta pääsiäisen kirppislöydöistä.

14 kommenttia:

  1. Teillä onkin mukava tapahtuma tiedossa!
    Ai ai noita kakkuja. Blogeissa on ollut niin herkullisia kakkuja nyt pääsiäisen aikaan. Sinunkin on niin herkullinen, mut minä aloitin juuri viikko sitten laihdutuskuurin:)Nyyh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on tosi kiva mennä tuonne keikalle, mä en nimittäin koskaan aiemmin ole käynyt katsomassa stand upia ja kun lavalla on vielä suomen huippunimet, niin ilta tulee varmasti olemaan onnistunut.

      Laihdutuskuuri tekisi varmasti täälläkin hyvää, mutta se inspis ryhtiliikkeen ottamiseen nyt puuttuu, huoh...

      Poista
  2. Oli niin parasta herkkua tuo kakku ja sen päälle vielä hyvä seura, kyllä oli mukava sunnuntai päivä ♥ Kiitos ♥ Teille on tulossa mukavaa laatuaikaa, saa taas monta vuotta ikää lisää tuon illan jälkeen :) Yrittäkää jaksaa varhaiset kiireiset aamut, onneksi on vajaa viikko ja huomenna jo keskellä sitä! Ihanaa viikkoa sinulle ystäväni ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, Katja ♥ Oli mukava nähdä pitkästä aikaa ja olihan se kakkukin hyvää :)

      Kiitos tsempeistä! Eiköhän tämä viikko tästä saada kunnialla menemään, kun malttaa vaan iltaisin käydä riittävän ajoissa nukkumaan. Ei sitten väsytä niin kovasti aamusella.

      Poista
  3. Oi, miten herkullinen ja hieno kakku.
    Mukava viikko teillä tiedossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kaisa ♥ Ei kai suklaakakku oikein koskaan voi olla kuin hyvää, ha haa... Kinderkakun suklaamousseen laitan kyllä ehkä seuraavalla kerralla maitosuklaata tumman suklaan sijaan. Itse en nimittäin ole tumman suklaan ystävä. Tuo valkosuklaamousse oli kyllä taivaallista ja mietin, että sitä voisi joskus laittaa myös toiseksi täytteeksi täytekakun väliin.

      Poista
  4. Siinä on jumalaisen onnistunut Kinderkakkunen, omastahan tuli ihan pannukakku, hih.:) Ihanaa viikkoa Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Joo, kinder-kakun ohjeessa oli käytetty halkaisijaltaan pari senttiä pienempää vuokaa kuin mitä minulla oli ja silti mun vuoka tuli ihan ääriään myöden täyteen. Hassua, mutta tykkään kyllä, että hyydykekakuissa on korkeutta!

      Poista
  5. Oi mikä herkkukakku, pitäisikin koittaa joskus tehdä :) Kivaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Suosittelen kokeilemaan. Kinderkakku on tehty Kinuskikissan ohjeella. Löytyy googlettamalla helposti :))

      Poista
  6. Wau mikä herkkukakku ❤️ syön tuota jo silmilläni täällä ruudun takana!
    Pääsiäinen meni mukavasti ja ylensyödessä. Olen yrittänyt nyt keventää mutta
    K-kaupassa oli eilen kaikki pääsiäismunat -50% joten pakkohan yksi Mignon (LUE:
    neljän munan paketti) oli ostaa :D
    Aurinkoa viikkoosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjo ♥ Tuo kinderkakku oli kyllä aikamoinen kaloripommi, mutta sopii suklaisuutensa ansiosta erittäin hyvin pääsiäisen kahvipöytään.Itse jätinkin sitten nuo pääsiäismunat nuorison syötäviksi.

      Poista
  7. Tuo kakku näyttää syntisen hyvältä!
    Ja varmasti maistuukin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Kyllä se oli tosi hyvää ja tulee varmasti tehtyä sitä toisenkin kerran.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan