Avonin meikkiarvonnan voitto ♥

24.3.2017

Tiian blogissa Minäkö keski-ikäinen? oli jokin aika sitten arvonta, jossa oli palkintona Avonin mark-sarjan meikkiuutuuksia. Osallistuin arvontaan, koska kuten itse aiemmin kirjoittelinkin blogissani, meikkipussini kaipasi kipeästi täydennystä. Onni oli myöden ja voitin tuon arvonnan. JEEEE!!! Olen täällä ollut koko viikon flunssan kourissa, joten arvonta palkinto piristi kyllä mieltä. Avonin toimitus oli tosi nopea. Maanantaina sain tiedon Tiialta, että olen voittanut arvonnan ja jo heti seuraavana päivänä paketti oli pakettiautomaatissa odottamassa minua. Kipeänä en tosiaan itse sitä päässyt noutamaan ja kyllähän se kovasti poltteli. Niinpä sitten eilen pyysin tyttöä hakemaan paketin ja illalla pääsin hypistelemään noita ihanuuksia ♥

Arvonnan palkinto piti sisällään seuraavat tuotteet:

- Mark Nude Matte -meikkivoide, sävy Bright Quartz
- Mark Spectralash -ripsiväri, sävy Black
- Mark Plump It -huulikiilto, sävy Pink Pout
- Mark Plump It -huulipuna, sävy Plumping Plum
- Mark Artist -geelirajauskynä, Sävy Tropical Teal

Ihastelin näitä Avonin meikkiuutuuksia jo ennen Tiian arvontaa netistä ja ihastuin heti niiden kivaan ulkonäköön. Näissä meikkipakkauksissa on sitä jotakin tosi rokkia niinkuin minussa itsessänikin. Onhan minunkin sisälläni kuitenkin se ikuinen teinityttö ja rokkimimmi, vaikka mittariin kertyykin niitä vuosia ihan hurjalla vauhdilla niin, ettei meinaa perässä pysyä. Nämä markin huulipunat ovat sarjan ehdoton suosikkini juuri tämän designin vuoksi. Saamani huulipunan sävy vaikuttaa lupaavalta, joten uskon, että tulen sitä myös käyttämään. Huulipunan käyttö vaatii siis minulta vielä hiukan opettelua, koska olen aina ollut enemmänkin huulikiillon käyttäjä. Niinpä mukana tullut melko vaalea huulikiilo menee heti käyttöön ja tulee varmasti käytettyä.


Meikkivoide on yksi hyvän meikin peruspilareista. Siksi olikin kiva, että arvonta palkinto sisälsi myös meikkivoiteen, koska sitä tarvitsen ja käytän ihan joka päivä. Olen nimennyt itseni myös ripsivärin suurkuluttajaksi. Ripsiväri on aina ollut minulla se meikki, jota ilman en voisi elää. Lisäksi luoja on suonut minulle aika pitkät ripset, joten siksi sitä ripsariakin kuluu aikalailla.








Mark sarjasta löytyy todella mielenkiintoinen ripsiväri. Yhdessä ja samassa ripsivärissä on nimittäin kolme eri volyymiä. Tuubin alaosasta voi  nimittäin itse säätää haluamansa volyymitason. Volyymillä 1-2 saat hiukan kevyemmän lookin ja asteikolla 3 saat todella paljon volyymiä ja tuuheuutta ripsiisi. Tuubissa on klassinen kuituharja, jonka pitäisi eroitella ripset hyvin toisistaan eikä paakkuja pitäisi jäädä. Odotan innolla, että pääsen itsekin testailemaan näitä tuotteita.






Palkinto sisälsi myös ripsivärin kanssa samassa kuvassa näkyvän eyelinerin, jonka upeaa sävyä ihailimme yhdessä tytön kanssa. Itselle tuli tuosta ihan teinivuodet mieleen. Silloin piirtelin silmiini aika voimakkaitakin rajauksia, huoh...

Kiitos Tiialle ja Avonille ihanasta arvonta palkinnosta ♥ Palkinto tuli todellakin tarpeeseen ja kaikki saamani meikkiuutuudet pääsevät testiin heti, kun saan tämän flunssan vain ensin selätettyä. Ihanaa viikonloppua Teille kaikille ♥



6 kommenttia:

  1. Ihanaa, että voitto osui kohdallesi. Avonin meikit ovat todella laadukkaita.
    Mukavaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiios, Outi ♥ Olen itsekin todella iloinen, että arpaonni suosi minua juuri nyt. Olen kuullutkin paljon hyvää Avonin meikeistä ja on tosi kivaa, kun pääsen niitä nyt testaamaan.

      Poista
  2. Kyllä nyt tuli palkinto oikeaan aikaan oikeaan osoitteeseen :) Tosin itellenikin olisi tuo palkinto kelvannut :D

    Huulipuna näyttää aivan ihastuttavan punaiselta. Ostin viikonloppuna laivalta itselleni punaisen huulipunan, tai niin luulin. Kun laitoin punaa huuliin, väri oli enempi oranssi. Mutta kiva siltikin, ja täydellisen punaisen etsintä jatkuu.

    Jännä tuo ripsari, tekisi kyllä mieli kokeilla. Nyt on vaan nurkissa niin monta ripsaria, uutta en hanki ennen kuin nykyiset on käytetty. Ripsareista osa jättää paakkuja ja osa on muuten sinne päin. Pitäisi varmaan ajatuksella käydä ne läpi ja heittää huonot pois.

    Ihanaa viikkistä, toivottavasti tauti alkaa helpottamaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuija ♥ Tämä arvonta palkinto on varmasti joka naisen unelma. Ripsiväriä minäkin lähden kokeilemaan suurella mielenkiinnolla. Hyvä ripsari kun on ihan elinehto minulle.

      Poista
  3. Onnea ♥ Ihana palkinto ja kivoja tuotteita/sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maiccu ♥ Palkinto oli aivan ihana ja kaikki tosi hyviä ja tarpeellisia tuotteita.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan