Jouluaatto

26.12.2016



Niin se taas hurahti äkkiä ohi...joulu nimittäin. Aatto alkoi meidän aikuisten kiireettömillä aamukahveilla nuorison vielä nukkuessa. Tänä vuonna myös miehen kouluikäiset lapset olivat meillä joulunvietossa. Sen jälkeen tein vielä vähän keittiössä valmisteluja. Paistoin perunalaatikon, keitin rusinasoppaa ja leivoin joulutorttuja. Kaikki tämä kuitenkin ilman mitään stressiä ja ahdistusta. Puolen päivän aikaan kuuntelin/katselin tytön kanssa telkusta joulurauhan julistuksen. Se vaan on vuodesta toiseen niin tunnelmallinen ja juhlallinen hetki. Yhden maissa veljeni tuli avovaimonsa kanssa meille joulukahveille. Tämä oli yksi jouluni parhaista hetkistä, kun istuttiin porukalla saman pöydän äärellä ♥ Vaihdettiin lahjat ja heiltä sain myös kuvissa näkyvän niin kauniin ja mieluisan kukkakimpun ♥


Sitten olikin jo joulupuuron ja mantelin metsästyksen aika. Ihanan joulupuuron oli mies keittänyt ja se maistui paremmalta kuin kertaakaan aiemmin tänä jouluna ♥ Puuron jälkeen miehen vanhin lapsista pyörähti ovella tuomassa isälleen ja sisarilleen lahjat. Tämän jälkeen rauhoituimme viettämään aattoa oman ydinperheemme kanssa. Tässä kohden otimme pienen huilin ennen jouluateriaa. Jouluruokaa oli jälleen riittävästi eikä kukaan varmasti jäänyt nälkäiseksi.

Aattoilllan päätti lahjojen jako kuusen alta ja olihan niitä sinne kertynyt ihan ruhtinaallinen määrä. Toiset saivat lahjoja enemmän ja toiset vähemmän. Toiset olivat varmaankin sitten olleet kiltimpiä kuin toiset?! Lahjashown jälkeen kukin teki, mitä parhaakseen katsoi. Ennenkuin menimme miehen kanssa saunaan, katselin tytön kanssa sohvalla youtube-videoita suklaata syöden. Yksi aaton parhaita hetkiä sekin ♥


Meillä jouluaatto sujui siis hyvin syöden ja nauttien perheen ja rakkaiden läheisten seurasta ♥ Toivottavasti teillä kaikilla on ollut myös kiva aattopäivä ja teille itsellenne sopivin ja mieluisin joulu. Kinkkua on vielä jäljellä, joten tänäänkin katamme pöytään jouluisen aterian. Flunssa vaivaa bonuspoikaa (yski koko viime yön), mutta onneksi hänelläkin on nyt loma ja aikaa levätä. 

Ihanaa Tapaninpäivää teille kaikille ♥


Käykäähän kurkkimassa jouluista kukkailoittelua Mansikkatilan mailla.

24 kommenttia:

  1. Ihana kukkakimppu! <3 Niin rennolta kuulostaa joulunne niin kuin meilläkin. Tänävuonna lupasin olla stressaamatta ja se on pitänyt! Meillä syödään tänään jo jotain ihan muuta kuin jouluruokaa. Taidan pyöräyttää lopusta kylmäsavulohesta kiusauksen! Mukavaa Tapaninpäivää sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marita ♥ Tuo kukkakimppu oli niin ihana ja juuri oikean värinen ♥ Minä olen myös opetellut olemaan stressaamatta tuon joulun kanssa. Hyvin kyllä tänä vuonna onnistui. Meillä on vielä laatikoita ja karjalanpaistia sekä kinkkua jäljellä, joten niillä mennään :))

      Poista
  2. Kauniilta näytti teidän joulunne.
    Mukavaa tapaninpäivää ja alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Meillä on aika vähän ns joulukoristeita, mutta kyllä sitä näköjään muutenkin saa jouluisen tunnelman aikaiseksi.

      Poista
  3. Kaunis kimppu ja mukavia joulun tunnelmia. Täälläkin joulu on mennyt mukavan leppoisasti, ilmat vaan on olleet suorastaan surkeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä on kyllä ihan uskomatonta, kuinka koko joulun oli niin ihanan jouluista ilmojen puolesta ja sitten JUST jouluksi tulee tälläinen ilma! Harmillista.

      Poista
  4. Ihana joulutunnelma välityy kuvistasi <3 Voi mitä ihanuuksia tuolta Rivieran kassista löytyikään ;) ?

    Parasta on perhejoulu ja niin meilläkin taisi käydä, toiset sai lahjoja hieman enemmän kuin toiset :)
    Ihanaa viikkoa Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Souliina ♥ RM:n kassistahan löytyi ihanuus ♥ Teen varmaan lahjoista ihan oman postauksensa. Perhejoulu on kiva, kun on ihmisiä ympärillä. Mua vaan harmitti, että lahjat lasten kesken jakautui niin epätasaisesti, vaikka tyttö sanoikin sen olevan ihan ok...

      Poista
  5. Oi voi, mikä upea kimppu!<3 Muutenkin hienot kuvat, ja hyvin samanlaiset mietteet kuin itselläni.:D Nautitaan näistä hetkistä!

    p.s: Nyt muuten sain kopsattua kuvan koostetta varten...Uusi pohjako sen sallii? Ei siis tarvi lähettää sähköpostilla.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Nautitaan siitä. mitä meillä on. Voi muuten ollakin, että uuden pohjan vuoksi onnistui kuvan kopsaaminen. Vanhassa mulla oli esto. Hyvää loman jatkoa Sinulle, Taina ♥

      Poista
  6. Kauniit kuvat ja ihanan tunnelmallinen joulu teillä ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tunnelma on mulle tärkeä asia ja siihen haluan myös panostaa.

      Poista
  7. Tunnelmallisia kuvia kauniista joulukodista - pidän ♥
    Teidän joulu on sujunut ihan rauhallisissa merkeissä ja yhdessäolessa - ihan parhautta! Kivaa alkanutta viikkoa ja kohtahan on taas vapaata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjo ♥ Juu ihan kivasti meni :)) Nyt katse kohti jo uuden vuoden juhlia. Kivoja nämä lyhyet työviikot!

      Poista
  8. Ihanaa joulunjälkeistä aikaa <3
    Aika samoilla sävelillä mentiin täälläkin koko joulu!

    VastaaPoista
  9. Mukavalta kuullostaa joulunne ja kauniit kuvat mukana. <3
    Leppoisan yhdessäolon tunnelman saavuttaminen on joulussa minullekin tärkeää.
    Kivaa loppu vuotta ja onnellisuutta tulevalle vuodelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Meidän joulu oli ihan kiva ja leppoisa. Mitään ei tarvinut tehdä pakolla.

      Poista
  10. Kauniita joulutunnelmia sekä kuvissa että tekstissä - juuri oikeanlainen joulu!
    Oikein hyvää loppuvuotta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Olemme yrittäneet luoda joulusta meidän näköisemme. Sellainen, mikä meistä tuntuu hyvälle. Se riittää.

      Poista
  11. Aivan mielettömän kaunista ja ihana tuo kuusi, kun siinä ei ole sikin sokin kaikkia sävyjä, heh kuten meillä. ;)

    Sydämellistä uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Jätin jo vuosi sitten kaikki nauhatkin pois kuusesta ja laitoin vain vaaleita koristeita. Lopputulos on minustakin hyvä. Tykkään ♥

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan