Siivousjuttuja ja keittiön hyllykön pikkutuunaus

3.4.2016


Aurinkoista sunnuntaita kaikille!
Vaikka kevät on todella ihanaa aikaa, kun valon määrä kasvaa ja aurinkoiset päivät ovat parhautta, on kevätaurinko myös niiiin armoton. Keväiset auringon säteet paljastavat kotiin laskeutuneet pölypallerot paremmin kuin hyvin. Huoh...


Viikolla iltaisin töiden jälkeen en juurikaan jaksa tehdä mitään siivousjuttuja. Illat menevät harrastusten parissa tai sitten vain kotona rentoillen telkun ääressä tai läppäriltä blogeja selaillen. Tämä näkyy sitten ikävä kyllä kotona jonkin asteisena sekasortona ja erityisesti "likaisuutena". Olen miettinyt ovatko nuo keväiset auringon säteet jotenkin erilaisia kuin sitten myöhemmin kesällä? Keväällä tuo kiusalliset ja niin turhat pölypallerot näkyvät niin paljon selvemmin ja helpommin kuin kesällä. Ihmeellistä!


Niinpä ei auttanut eilen aamukahvien jälkeen muu kuin tarttua pölyrättiin ja moppiin. Keittiössä sitten kävinkin kaikki tasot läpi ja siivosin ne oikein kunnolla. Samalla tuunasin hiukan tuota yhtä miehen tekemää hyllykköä laittamalla siihen hyllyjen reunaan pitsinauhat. Pitsinauhat löytyivät kotoa, joten ei tarvinut edes kaupasta niitä lähteä hakemaan. Kuumaliimalla sitten vain liimailin ne kiinni hyllyjen reunoihin. Edullista ja helppoa! Minusta noilla pitsinauhoilla sai tosi kivasti lisää näköä muuten niin yksinkertaiseen hyllykköön ♥ Mitäs tykkäätte? 


Tänään siivousurakka jatkuu yläkerrassa ja pölyrätti heiluu meidän makkarissa. Samalla saan meidän uudet yöpöydät paikoilleen ja pääsen tekemään niistäkin postauksen sitten tänne blogin puolelle. Sitä ennen kuitenkin tulossa vielä postaus tuosta Kevätmessujen lippuarvonnasta. Arvonta päättyy siis hetkisen kuluttua (klo.12) ja sitten päästään arpomaan onnelliset voittajat, joten pysykäähän kuulolla!! Julkaisen voittajat vielä tämän päivän aikana, että ehdin postittaa liput voittajille ja ne varmasti ehtivät perille ennen torstaita. Joten pian tavataan taas :))

28 kommenttia:

  1. Ihana pikku hylly ja pitsireunat sopivat tuohon kuin nenä päähän :)
    Kevät aurinko on kyllä armoton, kaikki näkyy, huoh, vaikka olis äskettäin siivonnut!
    Mukavaa sunnuntaita sulle Krisse ja kivoja siivoushetkiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Mäkin tykkään tosi paljon tuosta hyllystä nyt. Pikkujutuilla on suuri merkitys. Nyt vähän aamupalaa ja sitten pölyhuisku heilumaan :))

      Poista
  2. Merkillistä aikaa tämä kevät, kun alkaa siivousrätti heilumaan. Silmä lepäsi kauniissa esineissä. Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ No niinhän tää on...ihan ihmeelllistä aikaa! Nuo astiatkin pesin, kun kuppienkin pohjat olivat ihan pölyn peitossa, hups... ja samalla järjestelin ne taas vähän erilailla. Vaihtelu virkistää :))

      Poista
  3. Oi miten suloinen tuo hylly. Kauniisti tulee tavarat siinä esille. Täälläkin on suursiivousvaihe pistetty päälle...Aurinkoa päivääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kaisa ♥ Täällä meni nyt aurinko pilveen, joten sää suosii siivoamista. En tiedä, miten suuri kevätsiivous tästä tulee, mutta sen tiedän, että siivottavaa kyllä riittää :))

      Poista
  4. Pitsi on aina pop! Ihana pikkuhylly ❤️️ Iloista sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Mä olen samaa mieltä, että pitsi on kyllä aika varma valinta :))

      Poista
  5. Tosi kivasti piristi hyllykköä tuo pitsinauha.
    Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  6. Sopii kyllä niin hyvin tuo pitsinauha hyllyyn!
    Kiva idea!
    Ja kauniita tavaroita sinulla on hyllyssä.😍
    Ihanaa sunnuntai päivää Krisse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Pikku hiljaa noita "aarteita" kertyy. Yleensä ostan niitä kirppareilta tai tarjouksesta sisustuskaupoista. Lahjaksikin olen joitain saanut. Mieskin tuumasi tuossa yks päivä, että "Meillä on tosi kauniita astioita ♥" No niin minustakin!

      Poista
  7. Ihana tuo hylly ja ihanat mukit <3 mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Katja ♥ Nuo ylähyllyn mukit ovat ikeasta, mutta alahyllyltä löytyy sitten ihan RM:ää. Noihin kuuluu lusikatkin, mutta ne eivät mahtuneet olemaan paikoillaan tossa korvalla. Tallessa ovat kuitenkin, totta kai!

      Poista
  8. Ihastuttava pikku hyllykkö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Mies on tosiaankin tehnyt sen. Idean siihen sain Marikan Kolmen Tähden Koti-blogista. Marika oli tehnyt kivan hyllykön kuormalavasta ja siitä se idea sitten lähti :))

      Poista
  9. Ihanat pitsit hyllyssä. Aurinko ja pölyt, ei kiva...Mukavaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jassuntassu ♥ ...ja miksi pölyä tulee niin äkkiä nopeasti lisää, kun entiset saa just siivottua pois??

      Poista
  10. Olen itse tullut siihen tulokseen, että kun valon määrä lisääntyy minuun iskee hirveä siivousvimma :) Kaamosaikaan ja pimeässä ei jaksa/ehdi/viitsi/huvita siivota mutta auta armias kun aurinkoa alkaa näkyä niin meilläkin otetaan rätit, pölyhuiskut ja imuri esille.
    Ihana nuo hyllynreunuspitsit. Olen aikoinaan paljonkin virkaillut noita kun astuin vielä omien vanhempien luona :D missähän nekin mahtava olla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjo ♥ Valolla on mahtava voima. Se saa meidät, varsinkin naiset, tekemään kaikenlaista. Itsevirkatut pitsit ovat arvokkaita. Toivottavasti löydät omasi.

      Poista
  11. Oikein kiva pikatuunaus. Meillä kevätsiivous on vielä edessä. Jos tästä vielä vaikka innostuisi, kun nämä muut kiireet tässä hellittävät... ;)Joku uusi sisustusjuttu olisi oikein hyvä "motivaattori"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Satu ♥ Uudet sisustusjutut inspiroivat kyllä kovasti ja saavat helposti mahtavan traivin päälle :)) Ihana tunne ♥

      Poista
  12. Pitsit ovat tosi nätit, sopivat tosi hyvin tunnelmaan siellä. Ehkä sitä vaan kesän lopussa on tottunut katsomaan kämpän "likaisuuksia" :) Tai sit säteet ovat erilaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kaisa ♥ Niin, joku ihmeellisyys siinä on, että keväällä pölyt näkyvät paljon selkeämmin?!

      Poista
  13. Kauniit hyllyt ja komppaan muita, pitsi sopii niihin kuin nenä päähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maiccu! Tykkään itsekin näistä. Pienillä jutuilla saa ihmeitä aikaan.

      Poista
  14. Voi noita pitsireunoja hyllyssä ♥

    VastaaPoista
  15. Kiva idea noiden pitsinauhojen lisääminen hyllyn reunaan. Itsekin olisi täällä kotona Helsingissä siivousurakka paikallaan. Tulin juuri mökiltä viikonlopunvietosta ja ei tullut ennen lähtöä siivottua, ärsyttävää palata sotkuiseen kotiin. No onneksi nyt on sateista niin on aikaa siivota, kesällä olen siinä hommassa todella laiska.

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan