Talo täynnä rakkaita ♥ + arvontamuistutus

26.3.2016



Me vietettiin eilen sukulaisten ja perheen kesken mun kuopukseni synttäreitä. Tyttö täytti tiistaina 17 vuotta. Oi ei, miten tämä aika oikein juoksee! Vuoden päästä hän on sitten jo täysi-ikäinen ja ns.aikuinen. Huh huh...en kestä...mun vauva! Puolen vuoden päästä pitäisi aloittaa jo autokoulu, iikks! Tuntuu ihan hassulta. Eilen tosiaan kahviteltiin ja melkein kaikki pääsivät iloksemme tulemaan paikalle. Talo täyttyikin pian iloisesta puheensorinasta ja naurusta. Tyttö sain tosi ihania lahjoja ♥ Kiitos kaikille ihan hirmusti!

Juhlameny:
Popcorn-kermatoffee-juustokakku
Lime-lakritsijuustokakku

Lisäksi:
pääsiäiskarkkeja
poppareita

Juomat:
Kahvi
Tee
Mehu
Limppari

 
 Tyttö ei ole mikään täytekakun ystävä, joten jätin sen sitten suosiolla pois ja tein kaksi erilaista hyydykekakkua. Itse tykkäsin enemmän tuosta Popcorn-kermatoffee-juustokakusta. Minusta se oli myös tosi hauska kakku. Ohjeen siihen löysin Melukyläntalo-blogista ja haluan lisätä sen nyt myös tähän postaukseni loppuun. Kannattaa nimittäin kokeilla!


Popcorn-kermatoffee-juustokakku

150g digestivekeksejä
75g voita

4dl vispikermaa
3/4 pss Omar-karkkeja
400g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit ja sulata voi. Yhdistä. Painele massa vuokan pohjalle. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Laita kattilaan 1dl kermaa ja omarit. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seoksesta tulee tasaista ja juoksevaa. Älä keitä! Anna jäähtyä.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi. Sekoita tuorejuuston joukkoon sokerit. Yhdistä tuorejuustoseos ja kermavaahto sekä valuta joukkoon puolet kermatoffeesta. Liota kylmässä vedessä pehmenneet liivatelehdet kuumaan veteen (0,5dl). Kaada liivate ohuena nauhana kakkumassaan kokoajan sekoittaen. Kaada kakkumassa vuokaan keksipohjan päälle.

Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Koristele poppareilla juuri ennen tarjoilua. Voit valuttaa loput kermatoffeet poppareiden päälle.


Mukavaa Lankalauantaita kaikille ja tervetuloa kaikki uudet lukijani! Toivottavasti viihdytte blogini parissa mahdollisimman pitkään ♥

Ps. Kevätmessujen lippuarvonta on siis alkanut. Käy osallistumassa TÄÄLLÄ.

30 kommenttia:

  1. Nää sun kuvat on niin ihania ja aina tulee olo, että meillä on liian sotkuista ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru ♥ Mä opettelen kokoajan valokuvaamista. Yritän löytää uusia ja erilaisia kuvakulmia mun kuviin. Mä katselen päivittäin toisten ottamia kuvia ja yritän imeä niistä ideoita itseeni. Parhaat kuvat tulevat, kun on riittävän rohkea.

      Poista
  2. Herkulliset tarjoilut on ollut!
    Ihana tuo popcorn kakku!
    Mukavaa lauantai päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Juhlien tarjoilut ovat aina mulle tärkeä juttu. Panostan tarjoiluihin aina mahdollisuuksien mukaan ja tingin sitten mieluummin muusta koristelusta. Popparikakku oli kyllä kiva. Teen varmasti toistekin :))

      Poista
  3. Täytyypä joskus kokeilla tuota popparikakkua! Onnitteluja tytölle (ja äidille)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Laura ♥ Kannattaa kokeilla tuota kakkua, tykkäsin ♥

      Poista
  4. Paljon onnea tyttärellesi! <3 Niin nuo kasvaa ja pian muuttavat pois kotoa! Namskis mitä herkkuja on teillä ollut! Hauska idea tuo popcorn-kakku!Kiitos muistutuksesta, meinas mennä arvonta sivu suun...pitää käydä heti osallistumassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marita ♥ Aika tuntuu menevän ihan hurjaa vauhtia. Toivon, että saan pitää kuopukseni vielä muutaman vuoden kotona ♥ Itsekin lähdin kokeilemaan tuota popparikakkua juuri sen vuoksi, että oli niin hauska ja erilainen. Onnea arvontaan, Marita ♥

      Poista
  5. Ihania kuvia. Eikö oo järkyttävää miten aika menee ihan liian nopeasti? Meidän vauvat ei oo kuule enää vauvoja. Tarkottaako tää nyt sitä, että me aletaan olla vanhoja?

    Hyvää viikonloppua ja pääsiäisen aikaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Onneksi vuodet on vain lukuja. Tärkeintä on että meillä säilyy reipas ja nuorekas mieli läpi vuosien. Mukavaa viikonloppua Sinullekin!

      Poista
  6. Onnea tyttöselle! Onneksi vain lapset vanhenevat. Me emme;)

    VastaaPoista
  7. Onnea äidille ja tyttärelle!<3 Meillä onkin saman vuoden lapsoset, meidän esikoinen täyttää syksyllä 17! Ei voi ymmärtää...
    Kyllä kuulostaa ja näyttää herkuille sun tarjoilut. Mulla on vielä leipomukset ihan tekemättä, mutta vieraita on tulossa vasta maanantaina, joten huomenna ehtii vielä hyvin.:)
    Mukavia pääsiäispäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Niin, minulla vaan tuo kuopus täytti jo tuon 17! Huh... Muuta en nyt ajatellutkaan leipoa pääsiäiseksi, kkun voileipäkakkua ja hyydykekakkuja jäi vähän juhlista yli. Nyt syödään nämä loppuun ja yritetään kuluttaa niistä tulevat kalorit sitten lenkkipolulla. Mukavaa pääsiäistä Sinullekin!

      Poista
  8. Niin kauniita kuvia ❤ Onnea päivänsankarille- ja äidille myös ❤ Kiva kun vinkkasit tuosta kakusta- näin sen joskus aiemmin mutta enpä olisi muistanut kokeilla, nyt menee ehdottomasti kokeiluun! Mukavaa pääsiäisen jatkoa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, P ♥ Minusta kakku oli niin hauska, että halusin ehdottomasti jakaa sen ohjeen kanssanne. Kannattaa kokeilla sitä ja se tosiaankin sopii hyvin lasten synttäreille. Mukavaa Pääsiäisen jatkoa Sinullekin!

      Poista
  9. Nam mitä herkkuja. Tuota popparikakkua olen maistanut kaverilla ja se oli pala taivasta. Herkullista ja rentouttavaa pääsiäistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykästyin kyllä myös tuon kakun makuun ja taisin syödä yksin kaiken, mitä sitä jäi juhlista jäljelle, hupsis! Rentoa Pääsiäistä Sinullekin, Tiia ♥

      Poista
  10. Ihanat kuvat ja kakku näyttää herkulliselta!

    VastaaPoista
  11. Voi mitkä herkut! Ja kauniit kuvat. :)
    Niin ne lapset kasvaa hurjaa vauhtia...
    Iloista pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Niin ne kasvaa, snif...no ei, en mä ikävöi vauva-aikoja tms. vaikka vauvat onkin suloisia. Ei sitä enää jaksaisi sellaista. Tuo luonto on hienosti järjestänyt tämänkin asian, että lapset tehdään/saadaan nuorena :)) Iloista Pääsiäistä Sinullekin!

      Poista
  12. Ihana menu! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  13. Samaa mietin omien lasten kanssa, miksi mun vauva on kohta saman pituinen kun minä :) Ihana tuo kakku, pitää joskus kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne lapset vaan kasvaa, huoh...mutta sellainen se elämän kiertokulku vaan on! Kannattaa kokeilla tuota kakkua. Sopii hyvin just lasten synttäreille :))

      Poista
  14. Onnea P tätäkin kautta ♥ Kivat tarjoilut ja tuo popcorn kakku on hauska :) Aurinkoista pääsiäispäivää sulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Katja ♥ Aurinkoista pääsiäisen jatkoa Sinullekin!

      Poista
  15. Onnea tyttärelle :) Ihania herkkuja.....täälläkin herkuteltu urakalla! Kohta taas ruotuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maiccu ♥ Herkuttelu kuuluu pääsiäiseen. Huomenna alkaa taas arki :))

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan