Sisususmasennus ja vastaus siihen, miksi tubetan!!

11.2.2016

Heippa kaikille!


Kevät tekee tuloaan ja täytyy myöntää, että minullakin alkaa olla jo vähän kevättä rinnassa ♥ Sisustusinspis nostaa jälleen päätään, mutta tänään iski kyllä ihan totaalinen masennus asian suhteen. Kun ulkona on oikein synkää ja mustanharmaata, tekisi mieli jotenkin kovasti piristää kotia. Mikä olisikaan ihaninta kuin vaalea koti. Noh, sitä meillä ei ole!

Kotimme päävärit ovat ruskean ja harmaan eri sävyt, huoh... Kuinka helppoa olisikaan, kun olisi vaalea koti. Lisäilisi vain värejä aina mielialan mukaan. Meillä ei niin kuitenkaan pysty tekemään tai mä en vaan osaa yhdistellä oikeita värejä esimerkiksi tekstiileillä meidän kotiin. (Ideoita otetaan vastaan) Jokin aika sitten tilasin Elloksen alesta muutamia uusia tyynynpäällisiä, mutta ei niistäkään oikein ollut apua. Musta tuntuu, etä meidän koti on vaan sellainen sillisalaatti ja sekametelisoppa. Meiltä puuttuu se punainen johtolanka, jonka ympärille voisi rakentaa kauniin sisustuksen vuodenaikojen mukaan. Meillä ei vaihtelua saa edes siirtelemällä huonekaluja, kun kaikki huoneet ovat täynnä ikkunoita ja oviaukkoja, joten ei oikein ole mahdollisuutta rumpsteerata. Tää on tosi masentavaa eikä sitä ollenkaan helpota se, että myös mies haluaa sisustaa ja päättää kodin väreistä ja sisustustyylistä. Huoh...


Mutta näillä mennään. Täytyy kai kaivaa sisutuslehdet naftaliinista ja alkaa etsiä niistä vinkkejä oman kodin ilmeen kirkastamiseen. Sekin ongelma tässä tietenkin vielä on, että mulla/meillä ei ole juurikaan laittaa rahaa kodin sisustamiseen saatika remontointiin tällä hetkellä. Kirpparit on tietenkin ihania aarreaittoja, joista saattaa hyvällä tuurilla löytää jotain piristystä pikku rahalla, jos vain jaksaa siellä kierrellä. Mulla vaan meinaa monesti sielläkin iskeä nuukuus enkä raaski maksaa ihanista ja hyvistäkään löydöistä kovinkaan paljon. Kirppis on kuitenkin aina kirppis.

Nettikirppiksen kautta olen myös nyt sairaslomani aikana tehnyt hyviä kauppoja. Tytön huoneesta esimerkiksi myimme vanhan koulupöydän ja tason pois ja niillä rahoilla sitten ostimme sinne uuden hyllykön, joka sopi tytön itse jo aiemmin ostaman uuden sängyn ja pöydän kanssa yhteen. Täytyykin joku päivä kuvailla tuota tytön huonetta teillekin nähtäväksi. Siitä tuli nimittäin ihan kiva, mutta siitä enemmän sitten myöhemmin.

Loppuun lisään vielä viimeisimmän videoni, jossa kerron miksi minä tubetan?! Käy ihmeessä tilaamassa YouTube-kanavani tuolta YouTubesta niin näet varmasti kaikki videoni, sillä ihan kaikkia videoitani en välttämättä aina linkitä tänne tavallisen blogin puolelle. Kiitos kaikille teille, jotka olette katselleet videoitani ja antaneet niistä palautetta!

♥ ♥ ♥

 

26 kommenttia:

  1. No höh, toivottavasti pian tulee auringonsäteitä jotka piristävät <3 Oma kodin raikastusoperaationi alkaa aina karsimisella. Kun tavaraa on kerääntynyt esille liian paljon, kaikki tuntuu tunkkaiselta. Ehkä et ole yhtä kova jättämään tavaraa esille ja olet ahkerampi siivoamaan kuin minä mutta minulla auttaa jo tuo todella paljon. Sitten vain hakemaan kimppu mustikanvarpuja maljakkoon :) Ps. Tubetustyylisi on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anu ♥ Mäkin olen yrittänyt karsia ylimääräistä tavaraa jo pitkään. Meillä tavaraa on kai sitten niin paljon, kun ei oikein meinaa tuntua vielä tuo karsiminen missään. Mäkin aloian aina siivoamisen tavaroiden järjestelyllä. Nyt sairaslomani aikana en vaan ole pystynyt edes siivoamaan, huoh... Huomiseen kauppalistaan kirjoitin jo tulppaanit. Jospa ne vähän piristäisivät mieltä :)

      Poista
  2. Hyvä tubetus! Kiva nähdä ja kuulla livenä kuka blogin takana on. Nyt kyllä masentaa vaaleassakin kodissa. Tuo keli vain taitaa viedä vähän iloa ja intoa pois. Mutta kohta on kevät ja kesä, niitä odotellessa❤️ Onneksi päivät ovat jo selkeästi pidentyneet! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Katja ♥ Valoisa aika on tosiaankin jo lisääntynyt, mutta tuo kurainen ja märkä keli masentaa entisestään. Mä rakastan kevättä ♥ Onneksi se on jo oven takana :)

      Poista
  3. Kiva toi video! Harmitti vaan, etten meinannu kuulla siitä mitään.. onkohan mun koneella ääni hiljainen, vai oliko videolla ääni hiljainen?

    Mutta enivei, aivan oikeanlainen on sun asenne - hittojako tässä miettii, mitä muut ajattelee, omalla elämällä pitää tehdä just sitä, mikä tuottaa iloa itselle!!! ♥ On se sitten ongella käymistä tai tubettamista, pääasia että siitä tulee hyvä mieli itselle, koska kerran täällä vaan ollaan ja miksei sitten mieluummin hyvällä mielellä! (Tosin toi on välillä vaikea toteuttaa muussa elämässä kuin harrastuksissa... itsellä on koko ajan mietinnässä noi työasiat, niitä vaan on niin hankala muuttaa..)

    Toivotaan, että aurinkokin välillä paistais ja mieli siitä ilostuisi. Sun pitää sit ostaa kirkkaan värisiä tulppaaneja, että saat niistä väriä ja piristystä!!

    Lauantaina nähdään, ihanaa!!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Heli ❤ Mun koneella videon äänet kuuluu ihan hyvin, mutta sain jo tuolla YouTuben puolella kommenttia, että kuuluu huonosti. Yritän kiinnittää jatkossa asiaan enemmän huomiota.

      Lauantaina tosiaan nähdään ❤

      Poista
  4. Mun mielestä teidän koti on just ihana siksi, että se ei ole valkoinen <3
    Ihana tubettaja olet kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ No, tuo on niin makuasia, millainen koti on ihana! Mä vaan niin itse haluaisin meille enemmän sitä vaaleutta.

      Poista
  5. Kiva oli nähdä "livenä" ja äänen kanssa. Mä en kyllä uskaltais.

    Eiköhän tubettaminen ole ihan yhtälailla meidän hieman varttuneemman väen oikeus siinä missä nuortenkin. Kyllähän blogirintamalla 40+ -bloggaajat valtaavat alaa nuorisolta. Kuten sanoit, kaikki tekee sitä, mistä itse tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija ♥ Minusta on hieno asia, että myös ihmiset ovat muuttuneet maailman mukana ja esimerkiksi juuri tubettaminen on mahdollista meille kaikille.

      Poista
  6. Minä ainakin tykkään katsoa bloggaajien videoita iästä riippumatta. Itse en osaa niitä tehdä, enkä toisaalta ehkä haluakaan...Eihän minusta ole edes kuvaa blogissani:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ♥ En minäkään vielä juurikaan osaa videoita tehdä,mutta teen silti. Aikaa menee ihan hirmusti, kun opettelee uusia asioita, mutta kuten sanoin pikku hiljaa...

      Poista
  7. Ihana oli nähdä ja kuulla sinua Krisse♥
    Tubetus on kaikkien oikeus ja puhuit niin asiaa!
    Hyvä Krisse!!!!♥♥

    VastaaPoista
  8. Hyvä video!Välistä muuten itsekin kyllästyy oman kodin seiniin,mutta ei vain jaksa alkaa remontoimaan aina kun siltä tuntuu!Blogissani arvonta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Aikku ♥ Kiva kuulla, että videoni ovat mieluisia!

      Poista
  9. Välillä vaan kaikki ottaa päähän..vaarallista on lukea sisustuslehtiä, koska silloin voi vielä enemmän harmittaa oma koti. Silti kodin ei pidä olla valkoinen, vaan asukkaiden näköinen.
    Ihanaa ystävänpäivää Krisse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Tuo ajatus kävi munkin mielessä noiden lehtien suhteen. Totta kai kodin pitää olla asukkaidensa näköinen, mutta mä nyt vaan haluaisin meille enemmän vaaleutta esimerkiksi valkoisilla huonekaluilla ja seinien väri voisi olla myös vaaleampi.
      Ihanaa Ystävänpäivää Sinullekin, Marika ♥

      Poista
  10. Äläs nyt masentele siellä kauniissa kodissasi!! Meillä on kyllä vaalea koti, mutta se on luonnollisesti myös vaikea pitää valkoisena. Lapsiperheessä saa olla jatkuvasti rätti kädessä pyyhkimässä jälkiä ja pesemässä sohvanpäällisiä...
    Mua taas rassaa kun aina on joku kulma remontissa ja rumana, mutta se varmaan pitää vaan niellä kun on vanhan talon mennyt ostamaan :P :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on varmasti ihan totta vaaleassa kodissa, että siivottavaa riittää. Kyllä muakin rassaa se, että ei olla pystytty remppaamaan vielä kaikkia huoneita. Sormet syyhyäis, mutta kun tuo remontoiminekaan ei ole ihan ilmaista. Ei oo sisustusihmisen elämä helppoa, ei!

      Poista
  11. Tuota on liikkeellä, oman kodin kyllästyminen ja kevään tullen sisustus inspiksen erittäin voimakas herääminen :) Minusta teilä on oikein kaunista, ja ei kaiken tarvitse valkoista ollakkaan<3 Minä tykkäsin videostasi, ja kovasti alkaa tuo tube innostus nostaa päätään täälläkin, josko sitä uskaltaisi itsekkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Souliina ♥ Olisipa kiva, kun aloittaisit myös tubettamisen. Minusta se on tosi kivaa, vaikka editointitaitoni ovat vielä tosi surkeat. Ei auta kuin etsiä netistä lisää ohjeita, huoh...

      Poista
  12. Hauskoja nuo sun videot! Multa mennyt tosiaan ihan ohi tuo sun tubettaminen. :)

    Ja hei mä mietin joskus että meidän koti on yhtä sillisalaattia, mutta sitten joku sanoi että se on meidän näköinen. Niinhän se menee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Laura ♥ Totta kai jokaisen kodin pitää olla asujansa näköinen,ilman muuta. Mä kaipaan meille kuitenkin jonkinlaista selkeyttä tms. En oikein osaa selittää.

      Poista
  13. Ei kun teillä on ihana ja lämpöinen ja kodikas koti, jossa on paljon vielä mahtavia löytöjä ja kivoja persoonallisiakin esineitä. Tykkään todella paljon ja muista oma koti on oma koti. <3

    Sydämellistä ystävänpäivää Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ♥ Kyllä oma koti on oma koti, mutta...mä haluaisin siitä huolimatta sen olevan hiukan erilainen, mutta kun tuo mies tuppaa pistämään vähän liikaa kampoihin, huoh...

      Ihanaa Ystävänpäivän iltaa Sinullekin, Tiia ♥

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan