Pikakuulumiset

18.2.2016


Huomenta kaikille ja terveiset täältä kahvikupin ääreltä!
Tulin pikaisesti muistuttamaan teitä tuosta Sisustus Chill:n alekoodista. Saatte siis huikean -20% alennusta kaikista musta5101 ja mayn kategorioiden tuotteista alekoodilla BLOGIALESC. Alekoodi on voimassa koko loppu viikon eli vielä sunnuntainakin 21.2 ja voimassa myös paikan päällä lifestylepuodissa.  Muistathan silloin vain mainita blogini maksun yhteydessä, niin saat sinulle kuuluvan alennuksen. Sisustus Chill:n verkkokauppaan pääset TÄSTÄ.

Nyt alankin tästä vähän pakkailemaan ja valmistautumaan. Lähden tänään nimittäin miehen ja tuttava pariskunnan kanssa pienelle parisuhdematkalle ♥ Suuntaamme Vantaalle Flamingoon yhdeksi yöksi. Luvassa siis hyvän seuran lisäksi hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa sekä meille naisille Tammer-Tukun järjestämä blogi-ilta Outlet Tukussa. Kaikkea mukavaa siis tiedossa :))

 Kiitos kaikille, jotka jaksatte aina vaan vierailla täällä blogissani ja jättää myös noita ihania kommentteja mun postauksiin! Jokainen kommentti ja lukija on minulle todella tärkeä ♥  
 Oikein mukavaa torstaita Teille kaikille!
♥ ♥ ♥
 

14 kommenttia:

  1. Kivaa reissua ja hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Minireissumme on mukava irtiotto arjesta. Yritän hetkeksi unohtaa myös kipeän selän ja sairasloman :))

      Poista
  2. Ihanaa minilomaa! Noi on just parhaita <3 Nauttikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan varmasti nautimme. Näitä hetkiä ei ole liiemmin ollut viime aikoina tarjolla.

      Poista
  3. Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Oi teillä kunnon miniloma, nauttikaa oikein kunnolla ja nauttikaa illalla herkuista meikäläisenkin edestä. Miehen auto edelleen pajalla, joten autotta ollaan jumissa täällä böndellä. :)

    Ihanaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, eikä me nähdä tänään??? IIIKKK, mä en ehkä kestä!! Noh, eiköhän me kuitenkin vietetä tästä huolimatta ihan mukava miniloma, hih...

      Poista
  5. Ihanaa nähdä tänään ♡

    VastaaPoista
  6. Ihanaa reissua sinulle ja hänelle ja teille kaikille :)

    VastaaPoista
  7. Mukavaa lomaa ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan