Ystäväkirja 2 ♥

23.1.2016

Sain Nealta Ystäväkirja-haasteen blogista Neanomat. Olen aiemmin saanut haasteen Katilta Villa Valko-blogista, mutta eri kysymyksillä, joten otin kivan haasteen mielelläni vastaan. Kiitos Nea ♥ Aiemmat Ystäväkirja vastaukseni voit lukea TÄÄLTÄ.

Haasteen sännöt ovat yksinkertaiset:

Kiitä haasteen antajaa ♥
Vastaa sinulle annettuihin ystäväkirjan kysymyksiin
Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
Keksi uudet - tai käytä vanhoja - kysymykset blogiystävillesi 
Haasta mukaan ihania blogiystäviäsi ♥


1. Perheesi
Minun ja mieheni lisäksi perheeseemme kuuluvat meidän molempien lapset. Kolme vanhinta lastamme ovat jo lentäneet pesästä. Miehen kaksi nuorinta lasta ovat meillä reilun viikon kuukaudessa, mutta onneksemme minun nuorimmaiseni asuu vielä kanssamme ♥

2. Mitä teet työksesi?
Olen toimistotyössä ja tehtäviini kuuluvat puhelinvaihteenhoito, ostolaskujen tarkistus sekä epämääräinen määrä muita toimistotehtäviä.

3. Minkä taidon haluaisit osata/oppia?
Olen viime aikoina katsellut you tubesta paljon erilaisia videoita. Haluaisin itsekin oppia tekemään ja editoimaan niitä. Videot olisivat mukava lisä blogiin.

4. Mikä ärsyttää arjessa eniten?
Epäjärjestys ja kevätauringon paljastama pöly ja likaiset ikkunat. Tai paremminkin sanottuna, se ahdistaa. Tiedän, että minua on monesti arvosteltu sen vuoksi, että tykkään pitää kotimme siistinä ja järjestyksessä. Tiedän kuitenkin itse, että meiltäkin löytyy myös niitä epäsiistejä ja jopa likaisiakin paikkoja. Ne haluaisin saada järjestykseen karsimalla ylimääräisen tavaran pois ja järjestämällä kotiimme riittävästi säilytystilaa tavaroille, jotka eivät ole juuri sillä hetkellä käytössä. Siisti koti merkitsee eri ihmisille eri asioita. Toiselle vähän sotkuinen koti on tosi siisti, toiselle se on täysi kaaos.


5. Mikä ilahduttaa arjessa eniten?
Se että minun ei juurikaan tarvitse tehdä ruokaa. Mies tykkää kokata ja hoitaa sen puolen. Aikanaan leipäännyin niin täysin ruoanlaittoon, kun jouduin vastaamaan siitä aina ja pakolla yksin, että menetin täysin mielenkiintoni koko hommaan. Kunpa muistaisin nyt vain riittävän usein kertoa miehelleni, kuinka paljon arvostan sitä, mitä hän tekee ja että olen siitä todella kiitollinen ♥

6. Ruokabravuurisi?
Kuten jo edellä kävikin ilmi, teen nykyisin tosi harvoin ruokaa. Totta kai tilanteen niin vaatiessa minäkin kokkailen ja silloin bravuurini on makaronilaatikko.

7. Hävettää tunnustaa..
...että riisin keittäminen on minulle erittäin haastava ja vaikea asia. Mä en vaan osaa!

8. Jos saisit rajattomasti rahaa, mitä tekisit?
Maksaisin velat pois ja teettäsiin talomme remontit loppuu. Samalla rakennuttaisin miehelle kunnon työskentelytilat, jossa olisi riittävästi tilaa ja lämmintä. Samalla kunnostuttaisin vanhan piharakennuksen omaan käyttööni ja alkaisin toteuttaa suurinta unelmaani eli perustaisin sisustus-kahvilan ♥ jossa olisi sitten miehenikin uniikkeja käsitöitä myynnissä. Vitriinissä olisi ehdottomasti myynnissä itsevalmistamiani leivonnaisia.


9. Ketä julkisuuden henkilöä ihailet ja miksi?
Minäkään en tällä kertaa nimeä ketään tiettyä henkilöä. Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat aidosti olla omia itsejään ja ovat rehellisiä niin muille kuin itselleenikin. Ihmisiä, jotka pystyvät huomaamaan ja tunnustamaan omat virheensä, eivätkä aina etsi vieheitä ja syyllisiä muista ihmisistä. Ihmisiä, jotka osaavat ajatella asioita positiivisuuden kautta, eivätkä jää märehtimään asioiden kurjuutta. Ihmisiä, joilla on taito päästää irti menneestä ja jatkaa elämää eteenpäin. Ihmisiä, jotka osaavat iloita niistä arjen pienimmistäkin asioista.

10. Elämänviisautesi/mottosi?
Onni löytyy arjesta ♥

Uudet kysymykset:
1. Perheesi?
2. Haaveammattisi?
3. Piirre/piirteet, joita arvostat ihmisessä?
4. Asia/asiat, mitä et voisi koskaan tehdä?
5. Suurin haaveesi/unelmasi?
6. Paikka, johon haluaisit matkustaa ja miksi?
7. Lempipuuhasi kotona?
8. (Julkisuuden)henkilö, jonka haluaisit tavata ja miksi?
9. Kumpi on sinulle tärkeämpää raha ja menestys vai onnellisuusja hyvä olo?
10. Asia, jonka tekemistä kadut?

Haastan mukaan seuraavat blogit:


20 kommenttia:

 1. Näitä on hauska lukea! Taas tuli uutta tietoa sinusta. Psst, testaa Uncle Benin 3 min pikariisiä. Siinä riisi kypsyy loppujen lopuksi kannen alla hautumalla (jos on induktio niin levyn voi jättää vaikka kakkoselle). Epäonnistuminen ei ole mahdollista ;) Kiitos haasteesta <3 Minulla onkin Mansikkatilan mailta Tainan heittämä haaste odottamassa joten taidan tehdä yhdistetyn haastevastauksen näihin molempiin. Leppoisaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos riisinkeittovinkistä ♥ Mies ostaa aina sitä 10minuutin Uncle benshiä, kun tykkää käyttää itse sitä, mutta ehkä ostan omia kokkausvuorojani varten tuota 3 minuutin pikariisiä.

   Kiva, kun otat haasteen vastaan! Jään mielenkiinnolla odottamaan vastauksiasi :))

   Poista
 2. Kiitos paljon haasteesta! Teen haasteen lähipäivinä. Mielenkiintoisia kysymyksiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun otit haasteen vastaan! Jään mielenkiinnolla odottamaan sinunkin vstauksiasi :))

   Poista
 3. Ihanasti vastauksista välittyy rakkaus perhettä kohtaan ja kodin tärkeys.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ♥ Perhe ja koti ovat minulle tosiaankin elämäni tärkeinpiä asioita ♥ ♥

   Poista
 4. Kivat vastaukset taas kerran :) Mä keitän aina ihan perus Rainbow -riisiä, 7dl vettä ja 3dl riisiä ja keitetään niin kauan, että vesi on haihtunut pois. Onnistuu aina!

  Kivaa lauantai-iltaa ihana Krisse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika ♥ Joo, toi riisin keitto kuullostaa kyllä tosi helpolta, mutta se vaikeus on sitten siinä,että kuinka suurella tai pienellä pidän levyn keitämisen aikana jne. Huoh...taidan olla toivoton tapaus!!

   Poista
 5. Kiva haaste ja kivat vastaukset. Täytyy vielä oikein erikseen sanoa, että tuo teidän hääkuvanne on hieno, sellainen "autenttinen" kuva. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu N ♥ Tuo nimeomainen hääkuva on sellainen aito ja voitonriemuinen tuuletus, kun kirkkoseremonia oltiin saatu päätökseen. Kaikki ei aina edes kirkossa mene kuin strömsössä...

   Poista
 6. Riisin keittäminen on hankalaa ja joko palaa pohjaan, tulee raakaa tai ylikypsää. ;)

  Ihanaa, että miehesi kokkaa, täälläkin kyllä, mutta ei arkena ja aina sitä mietin mitä murkinaa laittaisin ja pyöritän sitten niitä samoja.

  Kiitos haasteesta, mutta arvaapa mitä, Ystäväkirjahaasteen perustin kesäkuussa ja laitan tähän linkin sinne, siellä on omia kysymyksiä ja vastauksia.

  Ihanaa sunnuntaita Krisse ja toivotaan, että tänään Blogger toimii, aivan hurja se eilinen, en vieläkään tiedä mitä tapahtui.

  http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/06/ystavakirjahaaste-kaikki-mukaan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Tiia ♥ No, multa on mennyt tuo sun ystävänkirjahaaste ihan ohi, mutta käyn kyllä tsekkaamassa sen ehdottomasti!

   Juu, nuo bloggerin häiriöt ei kyllä ole ollenkaan mukavia! Meinas ihan oikeesti mennä hermo, kun ei korjaukset vaan onnistunut ja totta kai sitä ensimmäisenä syyttää itseään, että ei vaan osaa :( Murr...

   Muksaa sunnuntaita Sinullekin, Tiia ♥

   Poista
 7. Kivat vastaukset.Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Näitä ei vaan kyllästy lukemaan :) Kivoja vastauksia ♥

  VastaaPoista
 9. Anonyymi26.1.16

  Ystäväkirja vastauksia on joka kerta yhtä mukava lukea :) Kaunis tuo sinun hääpukusi <3 Säihkyvän kaunis kuten morsiankin :) Iloista viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Aikanaan olin ihan varma, että mulle (isolle tytölle)ei löydy minkäänlaista hääpukua. Mutta kuinkas kävikään? Ensimmäinen puku, mitä sovitin on kuvassa päälläni. Olisi ihan kiva, jos pukujen valmistajat käyttäisivät joskus kuvissaan muitakin kuin 34-36 kokoa olevia malleja. Olin nimittäin katsonut tätä kyseistä pukua netistä, mutta kun oli pikkuruisen naisen päällä, työnsin puvun surullisena syrjään.

   Mukavaa viikon jatkoa Sinullekin ♥

   Poista
 10. Kiva kun jaksoit osallistua (ilmeisesti toistamiseen :D). Näitä on vaan aina kiva lukea. :)

  VastaaPoista
 11. Ihana lukea sinun vastauksesi.
  Meillä mies osaa tehdä vain makaronilaatikkoa, joka on sekin oikein ihana juttu toisinaan :)

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan