Vuoden 2016 ensimmäiset kirppislöydöt/ostokset ♥

14.1.2016


Heippa kaikille :))
Katsokaa miten ihanan laukun mä löysin kirpparilta! Mä tietenkin kirpparilla kiinnitin ensimmäisenä huomiota tuohon kankaan kuosiin. Tähtihullu bongasi heti ihanan kankaan ♥ Vaikka ihanan kankaan väri olikin kirkuvan kirkas punainen, tykästyin heti siihen ja tiesin, ettei tätä voinut jättää ostamatta. Minulla on entuudestaan yksi punainen olkalaukku ja joskus olen jopa vannoutuneena mustan ystävänä pitänyt/omistanut muutaman punaisen puseron. Laukku oli tosi hyvä kuntoinen ja vuoritettu. Kun vielä huomasin, että kyseessä oli Conversen laukku, päätös oli valmis. Vuoden ensimmäinen kirppislöytöni oli käsissäni ♥ Hintaa laukulla oli 4e.


Karsiminen on jatkunut meillä tänäkin vuonna. Olen yrittänyt käydä pikku hiljaa voimieni mukaan tavaroita läpi ja vienyt niitä sitten kirpparille myyntiin. Kauppa on käynyt nyt ihan kivasti eli tavara vaihtaa omistajaa. Mulla on vielä reilun viikon pöytä paikallisella kirpparilla. Sitten pidän vähän taukoa ja keväämmällä ajateltiin esikoisen kanssa ottaa sitten yhteisesti pöytä pariksi viikkoksi. Olen pitänyt tavaroilla ja vaatteilla nyt aika pieniä hintoja, että vain saisin noita ylimääräisiä tavaroita pois ja kiertoon. Toisen romu on toisen aarre ♥


Conversen ihana, vuoritettu tähtilaukku ei ollut ainoa löytöni. Löysin nimittäin suloisen suodatinpussitelineen entisen, nyt jo kirpparilla myydyn tilalle. Uusi on valkoisesta metalliverkosta tehty ihanuus ♥ Se on kyllä tarkoitettu seinälle kiinnitettäväksi, mutta meillä se vielä nojailee seinää vasten, kun ei viitsitä porata sitä varten seinälaattaan reikään. Täytyy katsoa seuraavalla prisman reissulla sille joku taulukoukkuhommeli, jonka saisi tarralla kiinni laattaan tms. Ihana pikku löytö siis sekin ♥


Tässä siis tämän vuoden ensimmäiset kirppisostokseni/löytöni ♥ Rahaa niihin upposi yhteensä 8e. Oliko paha? Mies poikkeaa tänään taas kirpparilla siistimässä myyntipöytäämme ja vie sinne pikkasen lisää tavaraakin. Joka päivä löytyy jotain uutta vietävää. Juttelin kirppiksellä työskentelevän naisen kanssa ja hän olikin sitä mieltä, että kun tavara vaihtuu pöydässä tiuhaan, kauppakin käy paremmin. Se on varmasti ihan totta. Kirppispöydän ylläpitäminen vaatii jokapäiväistä siistimistä ja hoitamista. Meillä vaan täällä kymenlaaksossa on alkuviikko tuullut ja tuiskunnut oikein kunnolla ja sen on  huomannut noiden päivien kirppismyynneissä. Kukaan ei ehdointahdoin lähde tuollaiseen lumimyräkkään, jos ei ole pakko.

Oletko sinä käynyt tänä vuonna jo kirppareilla tai käytkö yleensäkään kirppareilla? Jos olet, oletko tehnyt löytöjä? Olisi kiva kuulla ostoksistasi/löydöistäsi, joten kerrothan niistä allaolevassa kommenttilaatikossa :))

22 kommenttia:

  1. Kirppislöydöt on niitä parhaita, niistä tulee niin hyvä mieli! Mä meinasin tänään käydä ennen koulua vähän pyörimässä, kun sinne suunnalle on muutenkin asiaa :) Toivottavasti mäkin löydän jotain pientä ja söpöä! Ihanaa pakkaspäivää Krisse! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Tuo on totta, että kun tekee jonkun hyvän löydön niin siitä tulee tosi hyvä mieli. Hyvä löytöhän on aina myös edullinen. Ehkä juuri siksi se lämmittää mieltä ♥ Toivottavasti teet hyviä löytöjä tänään. Kerro sitten, löysitkö mitään! Hyvää koulupäivää! ♥

      Poista
  2. En ole tänä vuonna vielä ehtinyt kirppareille. Yleensä teen niiltä hyviä löytöjä ja löydän myös tuunailu materiaaleja. Ihanat löydöt kyllä teit ja edullisesti ☆
    Mahtavaa torstaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi myös opetella näkemään kirppareilla noita tuunailumateriaaleja. Olen monista blogeista lukenut ja katsellut kuvia, miten kivoja juttuja on tehty helposti ja halvalla, kun on ensin löydetty kirpparilta vähän materiaalia. Mukavaa torstaita Sinulekin!

      Poista
  3. Niin ihanan laukun olet löytänyt! Ja halpa! Ja servettiteline on myös kiva!
    Eilen kävin pitkästä aikaa kirpparilla tai oikeastaan kahdella kirpparilla. Löysin kivat tuikut/ruukut. Ja tytär löysi itselleen myös jotain. Täytyy mennä joku päivä yksin niin saa rauhassa katsella. Tykkään kyllä kierrellä kirppareilla ja ihanaa, kun tekee löytöjä. Varmaan keväällä vien tavaroita taas kirpparille myyntiin.
    Teen varmaan postauksen kirpparilöydöistä, kun olen tehnyt enemmän löytöjä.
    Ihanaa torstaita sinulle!
    Näitä kirpparipostauksia on mukava lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ♥ Mäkin tykkään käydä yksin tai jonkun samanhenkisen kaverin kanssa kirpparilla. Silloin voin kierrellä rauhassa eikä kukaan hoputa. Jään mielenkiinnolla odottamaan postaustasi kirppislöydöistäsi :))

      Poista
  4. Tuon laukun olisin kyllä itsekin kotiuttanut mielelläni :D. Ihanan piristävä, vaikka olisi kuinka mustan ystävä.

    Tänä vuonna en ole vielä kirppiksellä käynyt, mutta voisinkin viikonlopun aikana yrittää käydä. Meidän kylällä vaan on aika huonoa tavaraa monesti myynnissä tai sitten hinnat on aika kovat. Itse myyn aika paljon tavaraa paikallisella fb-kirppiksellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä käytän ihan mielelläni punaista asusteissa, mutta noissa vaatteissa tuppaa olemaan aika musta tuo värimaailma. Mäkin olen nyt tehnyt ensimmäiset kaupat paikallisen fb-kirpparin kautta. Tosi kätevää ja ihanaa, kun saa tavaraa kiertoon.

      Poista
  5. Kirpparilta tulee ostettua kaikenlaista ihanaa... Ja kun tyttäreni pitää kirpparia niin tuleehan siellä käytyä useamman kerran viikossa ja aina löytyy ostettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirpparit on kyllä tosi hyvä keksintö. Mä kannatan sitä, että tavarat laitetaan kiertoon, kun niitä ei enää itse tarvitse. Tavaroiden,lähinnä huonekalujen, tuunaaminen on myös mielestäni tosi järkevää. Näin vanhat huonekalut saavat ihan uuden elämän eivätkä päädy roskislavoille tai polttopuiksi. Mahtavaa!

      Poista
  6. Voi miten viihtyisit minun työpaikalla =) !!

    VastaaPoista
  7. No eipä ollut hinnalla pilattu tuo kassi :D Löytäispä itsekkin tuollaisia aarteita. Suunnitteilla on hommata pöytä ja viedä tavaraa myyntiin jossain vaiheessa keväällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parhaat löydöt ovat halpoja. Se lämmittää mieltä. Itsellä nyt ollut viikon pöytä kirpparilla. Viikko vielä jäljellä. Ihanaa, kun saa jotain aina poiskin. Voi taas hyvällä omallatunnolla ostaa jotakin "uutta" tilalle.

      Poista
  8. Ihastelin facessa tuota laukkua, se on aivan mahtava! Ihan kuules mun näköinen. ;) Käytiin tänään kirpparilla, eikä ostettu mitään, aika järkyttävää, kun sinne menee aina innosta sydän läpättäen, jos vaikka joku kiva pieni juttu löytyisi. Mutta tänään ei ollut kirpparituuria.

    Mukavaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ♥ Joka kerta ei löydy ostettavaa. Monesti olen minäkin lähtenyt pois tyhjin käsin, mutta ehkäpä siinä on juuri se syy, mikä sinne meitä vetää...jännitys!

      Poista
  9. Hyvät kirppislöydöt! En ole itse vielä tänä vuonna kirpparilla ehtinyt käydäkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo ♥ Minustakin tosi hyvät löydöt. Noh, vielä sinäkin ehdit!

      Poista
  10. Ihana laukku :) mulla on samanlainen mutta valkoinen mustilla tähdillä, kirpulta sekin :)
    Mä en oo tänä vuonna löytäny kirpuilta muutaku tytölle vaatteita, sille löytyykin lähes joka kierroksella jotain :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina ♥ Oi, musta-valkoinen laukku kuullostaa myös tosi ihanalta ♥ Lasten vaatekauppa käy varmasti tosi hyvin kaikilla kirppareilla. Hyvä niin! Siinä on molemminpuolinen hyöty :))

      Poista
  11. Täällä on kirppis homma lähteny huonosti käyntiin joulun jälkeen. Mutta oon mä jotain jo kantanu kotiin. Oon eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaks. Tuuhan kylään Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun poikkesit blogiini ja jäit lukijakseni! Tervetuloa mukaan.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan