Vuoden 2015 suosituimmat postaukset

3.1.2016

Luin My Life-blogista Jaanan postauksen hänen viime vuoden suosituimmista postauksistaan ja innostuin sitten itsekin asiasta. Niinpä kävin hiukan tutkimassa blogini tilastoja ja listasin viisi viime vuoden suosituinta postausta. En siis vieläkään malta päästää irti viime vuodesta, vaikka edellisessä postauksessani kerroin laittaneeni jo viime vuoden pakettiin.

Ensimmäiselle sijalle pääsee aivan ylivoimaisella voitolla DIY-postaukseni, jossa tein tuon suodatinpussikranssin. Ylivoimaimaista voittoa selittää varmaankin myös se, että linkitin ohjeen blogiini tuolla Sydämellä joulun teen fb-ryhmässä. Siellä noiden kranssien teko oli todella suosittua nyt joulun alla ja moni siellä myös kyseli ohjetta siihen.



 Toiselle sijalle pääsee elokuinen postaukseni terassin uudesta ilmeestä. Siinä kerroin ja kuvasin pääsisäänkäyntimme luona olevan pikku terassin uudistunutta ilmettä. Terassista tulikin sisusteluni jälkeen todella viihtyisä. Lopulta mieskin totesi valkoisten verhojen olevan ihan kivat, vaikka aluksi kovasti ihmettelikin, miksi terassille pitää laittaa verhot :))



Kolmannelle sijalle pääsee sitten yksi niistä postauksistani, joissa kerron perheemme hyvinkin "henkilökohtaisista" eikä niinkään iloisista asioista. Postauksessa käsitellään mm. perheemme taloudellista tilaa ja miehen työttömyyttä. 



Neljännelle sijalle pääsee blogiyhteistyöpostaus Sisustusliike Dreamsin kanssa. En ole kovinkaan paljon vielä blogiurani aikana tehnyt näitä yhteistyöjuttuja, koska blogini on vielä aika nuori eikä lukijoitakaan ole vielä liiaksi kertynyt. Marraskuussa pääsin kuitenkin tekemään yhteistyötä aina iloisen Jessican kanssa. Jessican Sisustusliike sijaitsee täällä kotikaupungissani ja siksi siitä olikin hyvä aloittaa nämä blogiyhteistyökuviot. 



Viidennelle sijalle pääsee syksyinen postaus, jossa esittelen yhden perheemme ehdottomista syysherkuista - omena-kaurapaistoksen resepteineen. Itseäni tässä postauksessa viehättää erityisesti sen kuvat. Kerrankin voin sanoa olevani niihin tyytyväinen.



Siinäpä oli viime vuoden viisi suosituinta postausta. Yhteenvetona voin todeta, että jokainen noista viidestä postauksesta oli eri aihealueelta. Askartelua, sisustelua, ihan oikeaa asiaa - pohdiskelua, yhteistyöpostaus ja resepti/ruokapostaus. Tämä kertoo myös sen tosiasian, että blogini ei todellakaan ole vain sisustusblogi tms. vaan nimenomaan sitä lifestylea. Kaikesta mahdollisesta koostuva sekametelisoppa. Viime vuoden aikana blogini löysi sen oman tyylinsä, jlla aion jatkaa tänäkin vuonna. Olen todella iloinen tästä lopputuloksesta ja ylipäätään siitä, että lähdin tekemään tätä mielenkiintoista postausta. Suosittelen lämpimästi muillekin ja vinkatkaa ihmeessä mulle, jos innostutte tekemään näitä postauksia. Tulen mielelläni lukemaan ne blogiinne.

Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!
 

14 kommenttia:

  1. Mulla oli aikeissa tehdä samanlainen, mutta jätin tekemättä. Olis tullut se kuva, etten tee kuin pitsipalloja ja mattoja, vaikka ne on vain pieni pisara meressä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha haa...no niinpä! Pitsipallopostauksesi taitaa olla se suosituin?!

      Poista
    2. Juu. Mennään jo kymmenissä tuhansissa sen kanssa. :O

      Poista
    3. No, huh huh...todellinen jymymenestys! Mun suodatinpussikranssin ohje kalpenee tuon rinnalla.

      Poista
  2. On tosiaan monipuolinen hajonta sun top-vitosessa! Elämää monelta suunnalta, sitähän se on!

    Mä oon ihan muuten vaan katellu välillä tilastojani ja ehkä vähän kauhukseni todennut, että mulla top-vitoseen nousee erinäiset angstaukset... Kauheeta se on siksi, että alan heti pelkäämään mistä mun jutut löytyy riepoteltavana... Sinänsä on tyhmä ajatella niin, jos kuitenkin kirjoittaa avointa blogia. Mutta silti hirvittää! Pitäisköhän munkin listata ne näkyviin kuitenkin... Mä oikeastaan jo yhden postauksen loppuun ne kirjottelin, mutta sit poistin ne sieltä. Hassu sattuma että nyt aiheesta tehdään omia postauksia! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Heli ♥ Mä kuitenkin luulen, että nuo postaukset, joissa kirjoitetaan rehelisesti niistä aika henkilökohtaisistakin asioista kiinnostavat ihmisiä todella paljon, vaikka ne olisivatkin sitten niitä angstauksia. Olisi kyllä kiva lukea sinunkin postauksesi aiheesta :)

      Poista
  3. Tämä olisikin kiva postausidea.
    Näistä postauksistasi olen itsekin tykännyt, koska kaikki ovat jääneet mieleeni hyvin.
    Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva katella nuita, kaikki ovatkin jo tuttuja!:)
    Tuo kranssi on kyllä hieno!
    Mukavaa sunnuntaita!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ♥ Tein kaikenkaikkiaan neljä noita kransseja, joista kolme meni lahjaksi läheisille. Joulun alla vain nuo styrokspohjat loppuivat kaupoista, joten kun niitä taas saa kaupasta, aion tehdä näitä pikku hiljaa lisää. Mukava sitten antaa lahjaksi joillekin tai viedä tuliaisena.

      Poista
  5. Tuttuja ovat ja tuo terassin uusi ilme oikein vahvana mielessä, koska olit löytänyt aivan ihanan tuolin. :) Leppoisaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  6. Bongasin sinut, tai oikeammin sanottuna ihanan kommenttisi Tiialle Minäkö keski-ikäinen -blogissa ♥ Hyppäsin heti tämän viehättävän ja lämminhenkisen blogisi lukijaksi :) Monet postauksesi koskettivat ja olivat niin tutunoloisia, kuin omasta elämästäni...tulihan muutamat kyyneleetkin vuodatettua. Ihanaa, entistä parempaa alkanutta vuotta sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi ja ihanasta kommentistasi, Ansku ❤ Tervetuloa blogini lukijaksi. Toivottavasti viihdyt matkassani pitkään.

      Oikein Hyvää ja Onnellista alkanutta vuotta Sinullekin, Ansku!

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan