Uusi(ttu) pöytä ja huikea lätkämatsi

6.1.2016


Kuukausi sitten mies toteutti yhden pitkään suunnitteilla olleen projektin. Tarpeet tähän projektiin olivat olleet valmiina jo yli kaksi vuotta. Luit oikein...yli kaksi vuotta, mutta vasta nyt kuulema löytyi oikea tilaisuus ja motivaatio projektin tekemiseen. Kyseessä oli siis meidän ruokailuhuoneen pöytä. Pöytä kuudella tuolilla on ostettu neljä? vuotta sitten kolmellakympillä veljeni kaverilta. Koskaan en oikein ole pitänyt tuosta ruskean sävystä, joka pöydässä on ja olihan se pöydän pintakin elämää nähnyt. Niinpä mies sitten oikaisi pöydän notkollaan olevan kannen, maalasi sen jalat ja päällysti pöydän kannen. Pöydästä tuli kuin uusi ja niin ♥ Tuolit maalaamme vielä valkoisiksi ja verhoilemme istuinosat uudelleen,kunhan ilmat lauhtuu ja meillä pystyy pienessä ulkovarastokopissa taas maalaamaan.


Oli muuten aika huikea lätkämatsi eilen illalla. Minä, joka en yleensä seuraa jääkiekkoa, jumituin telkkarin ääreen tuijottamaan ja kannustamaan meidän pikku Leijoniamme voittoon. Ihan mieletöntä, miten jännäksi peli menikään kolmannessa erässä ja sitten vielä se jatkoaika. Huh huh...ihanaa, Leijonat, ihanaaaa....taisi siinä pari kyyneltäkin silmäkulmaani vierähtää, mutta ei suotta. Minusta oli kyllä niin mukavaa seurata noiden nuorten juhlintaa voiton ratkettua ja kuunnella haastatteluja. Yksi asia noissa melkeinpä jokaisessa haastattelussa nousi esille pelaajien kommenteissa ja se oli hyvä yhteishenki. Se, että porukka oli hyvä ja homma toimi. (En nyt taas enää muista noita poikien käyttämiä sanoja, kun tuolla mun päässä ei vaan pysy mikään, jos en kirjoita ylös, mutta kuitenkin...). Hyvällä henkellä ja positiivisella asenteella pärjää pitkälle niin jääkiekossa kuin elämässä muutenkin. Se oli niinku pointti täss mun jutussa.... :)) ...kai?!


Niin, tälläinen siitä pöydästä sitten tuli! Mitäs tykkäätte? Me tykätään ♥

28 kommenttia:

  1. Voi mahoton miten ihana pöytä!! <3 Onko tuo päällinen parkettia vai mitä? On sullä kätevä mies! Minäkin katsoin lätkää...samalla kurkkailin muiden blogeihin, mutta oli jännä peli! Hyvää loppiaista sinulle Krisse! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marita ♥ Pöydän pinta on laminaattia. Reunuksessa on myös laminaatti ja mäntylista, joka on petsattu mustalla petsillä. Ohuella kerroksella mies sai listasta saman värisen kuin laminaattikin.

      Niin jännä peli ja varsinkin tuo viimeinen erä...voi mahoton!

      Poista
  2. No minähän tykkään ihan hirmuisesti tästä pöydästä. On sulla taitava mies!
    Matsi oli kyllä ihan käsittämättömän hieno eilen. Kyllä sitä aina tirauttaa pikkuisen kun se Maamme laulu soi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Onhan se taitava ja kyllä siinä on vähän sellaista Pelle Pelottomankin vikaa, hih...

      Kyllä mun silmä kulma kostu jo ennen Maamme-laulua... :))

      Poista
  3. Nätti tuli pöydästä! Onni on nämä kätevät ja tekevät miehet <3
    Ihanaa pakkaspäivää sinulle Krisse :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Niinpä! Sinultakin sellainen ihanuus sieltä löytyy :))

      Ilma on tosiaankin hiukan kuiva, mutta talvinen ♥

      Poista
  4. No tykkään! Vautsi! Kaunis!!! <3

    VastaaPoista
  5. Todella upea pöytä! Kätevä isäntä sinulla!
    Hyvää loppiaista sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Mies tekee paljon kaikenlaisia puu- , metalli- ja remppahommia. Se on tosi hyvä taito ja piirre miehessä. Arvostan.

      Poista
  6. Tykkään todella, lankkupöydät ovat kovasti mieleen! Kirpsakkaa loppiaista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Tämä meidän pöytä ei varsinaisesti ole lankkupöytä, vaikka ehkä siltä näyttääkin. Tavallinen pöytä on vain päällystetty laminaatilla, mutta muutus ulkonäössä on huikea.

      Poista
  7. Kaunis pöytä ! Pikkuleijonien vauhtia ja tahtoa oli ilo seurata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anneaulikki ♥ Kyllä, juttua heistä riittää vielä pitkäksi aikaa...

      Poista
  8. Kyllä on komea pöytä!!! Minulla olisi täällä kanssa ruokailuryhmä odottamassa pientä päivitystä; pöytä on ihan ok , mutta tuolit haluaisin vaihtaa rottinkituoleihin. En vain tunnu löytävän sopivan näköistä...ja hintaista. Kodissa on siivottu kahtena päivänä urakalla komeroita ja nyt on hyvä fiilis. Tällä vietetään leppoista loppiaista ja illemmalla menemme isännän kanssa vielä elokuviin. Mukavaa loppiaisen jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Satu N ♥ Rottinkituoli ruokapöydän ympärillä olisivat ihanat. Ne vievät kyllä varmaankin aika paljon tilaa, joten eivät taitaisi mahtua meille. Tuo on totta, hyvät rottinkituolit ovat melko hinnakkaita. Mukavaa leffailtaa teille!

      Poista
  9. Anonyymi6.1.16

    Pelle Pelottomat on parhautta! Laitas kuva siintä sokerikko/kermakko yhdistelmästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, yritän saada muutaman hyvän kuvan otettua joku päivä ja laitan ne sitten tänne! :) Kiitos vielä kerran lahjasta ♥

      Poista
  10. Mä haluaisin myös uudistaa ruokapöytää, mutta kun sit menis tuo jatkamisominaisuus, jota tosin käytetään tuskin koskaan :)

    Onnea on aikaansaava aviomies <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä pöydässä on myös tuo jatkopala. Teimme uudistuksen niin, että jatkopala on käytössä eli pöytä on aina pisimmillään. Kätevää, jos pöytä vain mahtuu olemaan noin.

      Poista
  11. Ihan mielettömän hieno tuli! <3 Onnea on kun on näppärä mies talossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tulee säästettyä pitkä penni, kun osaa tehdä itse! Eikä loppujen lopuksi edes mennyt hirveästi aikaa tämän pöydän uusimiseen. Me tykätään myös tosi paljon tästä ♥

      Poista
  12. Lankkupöydät ovat komeita, tykkään. Meillä on jossakin vaiheessa saarimökin sisustusta edessä, tällainen sopisi tosi hienosti sinne.
    Onnea uudelle pöydälle! Ja nautinnollisia hetkiä sen ääressä istuen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuula ♥ Varmasti tälläinen pöytä sopisi hyvin mökillenne. Meidän pöytä on sen verran iso, että se sen ympärille mahtuu ainakin kymmenen seurustelemaan, kun ottaa pari lisäjakkaraa kahteen kulmaan.

      Poista
  13. Tästä tuli kyllä hieno muutos, kaunis pöytä ♥ On niin parasta kun saa tuunailemalla vanhasta jutusta ihan uuden näköistä!!! TYKKÄÄN :) Hyvää loppuviikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Katja ♥ Kierrättäminen ja vanhan kunnostaminen on kyllä tosi hieno ja arvokas juttu. Samalla, että saa itselle puuhasteltavaa saa myös kotiin kaikkea uutta ja ihanaa edulliseen hintaan :))

      Poista
  14. Tosi hyvältä näyttää pöytä!
    Ihanan tunnelmallinen on tuo ylin kuva!
    Pirteitä pakkaspäiviä! (meillä tänään liki 28 astetta...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Titti ♥ Ylimmässä kuvassa on vielä joululahjaksi saamani ihana RM:n kynttilälamppu ♥ Meillä tänään myös samat lukemat ja ilma oli kyllä jo aika kuivaa. Nyt ollaan niillä rajoilla, että alkaa kalustokin jo monilla pettää kylmyyden vuoksi. Vähän vähempikin olis kyllä nyt taas riittänyt.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan