Suomen 40+ blogien pikkujoulut

16.11.2015



Viime keskiviikkona vietettiin Suomen 40+ blogien pikkujouluja. Juhlapaikkana toimi Kokomo Tikibar & Room Helsingissä. Kokomo on ruokaravintola, cocktailbaari, yökerho sekä mainio paikka järjestää tapahtumia tai yksityistilaisuuksia. Havajilaisella teemalla vietetyt pikkujoulut eivät ole ehkä ne kaikista perinteisimmät, mutta erittäin hyvä vaihtoehto ja piristysruiske vuoden harmaimpaan ja pimeimpään aikaan. Tiki sana tarkoittaa hauskaa ja rentoa elämäntapaa ja juuri sellainen fiilis oli meidän pikkujouluissamme.




 Tiki-ravintoloissa ruoka saa vaikutteita niin polynesialaisesta kuin aasialaisestakin kulttuureista. Tiki-ruoka on värikästä ja erittäin maukasta. Ruoka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Monet ruoka-annokset viimeistellään vielä aidossa puuhiiligrillissä. Myöskään silmän ruokaa ei ole unohdettu, sillä esimerkiksi alkupalana nauttimamme Talon lajitelma tarjoiltiin kauniisti simpukan kuoren ja sanomalehtipaperin päältä.


 Cocktail on erittäin tärkeä osa tiki-kulttuuria. Kokomossa onkin laaja valikoima cocktaileja, joista suuri osa tarjoillaan autenttiseen tiki tyyliin hauskoista tiki mukeista. Coctailit valmistetaan tiki baarissa rommista, makusiirapeista ja aidoista hedelmämehuista. Suurin osa cocktaileista on mahdollista saada myös alkoholittomana. Vasemman puoleisessa kuvassa oleva alkoholiton kiivicocktail, Cutthroat Island, oli ihan superhyvää ja ihanan raikasta.


Ja eihän ne ole juhlat eikä mitkään, jossa ei syödä kunnon jälkiruokia. Kokomossa tämäkin onnistuu. Vieruskaverin suklaakakku valkosuklaajäätelöllä näytti (ja varmasti myös maistui) erittäin hyvälle, mutta hyvää ja erittäin raikasta oli oma valintanikin, Lime-kookospiirakka paahdetuilla kookoslastuilla. Suosittelen.


Suurkiitos mukavista pikkujouluista kaikille mukana olleille ja erityiskiitos Helille juhlien järjestämisest sekä kiitokset hyvästä ja ystävällisestä palvelusta koko Kokomon henkilökunnalle!! Jos haluan tehdä minimatkan kaamoksen keskellä, mene Kokomoon. Siellä kaikenikäiset asiakkaat otetaan vastaan hymyssä suin ja ravintolapäällikkö Sari Hämäläinen ja keittiömestari Juhani Hietala tiimeineen takaavat, että minimatkasi onnistuu varmasti. 

Kokomo Tikibar & Room
Uudenmaankatu 16-20
00120 HELSINKI
info@kokomo.fi
+358 44 7398 125

* Suomen 40+ blogit Oy järjestämä tilaisuus

18 kommenttia:

  1. Mukava vielä palata viime viikon tunnelmiin! Ainakin Espoossa on taas sen verran pimeä ja sateinen aamu, että pieni annos Hawaijia oli ihan paikallaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, nämä ovat niitä ihania juttuja, joita on mukava muistella vielä pitkänkin ajan kuluttua! Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle, Pirkko, harmaudesta huolimatta :))

      Poista
  2. Ihanaa fiilistelyä, ja mitkä kuvat Kiitos että olit mukana ihana Krisse! Mitä upeinta marraskuuta & joulufiilistelyä, toivottavasti tulee paljon kuulaita ja kauniita päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli ♥ On ilo olla mukana tässä ryhmässä. Pieni lumikerros ja pikku pakkanen tekisi nyt ihmeitä ja pääsisi varmasti vähän paremmin kiinni joulufiilikseen. Kaikkea hyvää sinullekin, Heli ♥

      Poista
  3. Meillä oli kyllä mahtava ilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Toivottavasti nähdään taas pian uudestaan :))

      Poista
  4. Herrrrkulliset kuvat, nam
    Meillä jo suunitelmissa uusi pyrähdys tuonne, lurps.
    Ihanaa akanutta viikkoa sinulle <3 Täällä viikko alkoi... arvaappa millä ... no silläpä juuri....siivillä....taas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit ♥ Ruoka oli kyllä tuolla tosi hyvää. Täällä toivutaan kovasta flunssasta, jonka sain helsingin reissulla. Tsemppiä sinulle siipien kanssa :))

      Poista
  5. Teillä on ollut tosi kiva ilta. Tiki night! Olisipa ollut kiva olla mukana. Ja tavata teitä kaikkia +40 lippua kantavia :) Mutta aina ei onnistu.
    Mukavaa marraskuista viikkoa!
    t. Tuula / Tuula's life

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula ♥ Harmi, ettet päässyt tulemaan, mutta toivottavasti sitten seuraavalla kerralla tapaamme!

      Poista
  6. Oli kiva tavata livenä. Voi mitä ruokamuistoja nämä kuvat toivatkaan. Oli kyllä mahtava ilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain ♥ Ihania muistoja jäi tästä illasta ♥

      Poista
  7. Herkun näköisiä ruokia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annokset olivat todella kauniita ja värikkäitä. Sen lisäksi vielä maistuivatkin todella hyvälle, namskis!

      Poista
  8. Oi, mitä herkkuja. Teillä oli varmasti hauskaa :)
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati ♥ Meillä oli oikein mukava ilta. Juttua riitti ja nauru raikui. Hyvä ruoka kruunasi illan.

      Poista
  9. Juuri oikeaa kuvaterapiaa tähän marraskuun tiistaihin. Tico tico!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä niin harmaata ja pimeää, että tälläinen irtiotto arjesta teki tosi hyvää. Tico tico!!

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan