Perfect Home ja kuulumisia

10.10.2015

Hei kaikille :))

Täällä ollaan taas. Elämä on ollut aika hektistä viime aikoina enkä ole ehtinyt hirveästi päivittelemään enkä varsinkaan käymään teidän blogeissanne vierailuilla. Olin kymmenen päivää sotaleskenä, kun mies oli kertausharjoituksissa. Toiseksi pisin aika ikinä olla erossa omasta rakkaastaan ♥ Vaikka mies aiemmin tekikin reissutyötä ja voisi luulla, että olen tottunut siihen, että mies ei aina ole kotona, erehtyy. Muutama päivä menee, mutta sitten vaan huomaa, että jotain puuttuu ja alkaa kehitellä itselleen joka päivälle menemistä ja tekemistä, ettei vaan tarvitsisi olla ihan yksin kotona. Yksin, kun kuopuksenikin lensi pesästä. Se onkin sitten toinen tarina ja siitä ehkä myöhemmin.


Tuonne instan puolelle laitoinkin jo kuvan noista ihanista led lampuilla toimivista lahjapaketeista. Paketit ovat Perfect Homen White Christmas sarjaa. Aivan ihanat ♥ ja sellaiset on tulossa meidänkin joulukotia somistamaan. Täällä ollaan siis taas jo hiukan makusteltu joulua. Emännöin nimittäin torstai-iltana Perfect Home sisustuskutsut. Uuuh, niin paljon kaikkea ihanaa oli esillä ja olkkari täynnä rakkaita ystäviä ja läheisiä ♥ Myös nuo kolme ruskeanharmaata tonttu-ukkoa tahtoivat ihan välttämättä muuttaa meille :))


Eilen sain siis rakkaani vihdoin kotiin. Oli ihana tulla töistä kotiin, kun "sotamies" oli vastassa ♥ ja olohuoneen pystäristä tuli ihana lämpö, kun mies oli jo ehtinyt vähän lämmittää torppaa. Sen verran kylmiksi on ilmat täällä meilläkin menneet, että mökinlämmityskausi on täytynyt jo aloittaa. Tällä viikolla sai muuten joka aamu raapata auton lasit ennekuin pääsi lähtemään töihin. Syksy on siis viimeistään nyt tullut. Nyt vain sitten odotellaan minä aamuna herätessään huomaa, että maa on valkoisena.

Mukavaa viikonloppua kaikille :))


16 kommenttia:

  1. Kyllä se niin vaan on kum puolison kanssa on pitkään yhdessä, niin kun ollaan erossa on ikävä ja kaipaa lähelle ihmistä jonka kanssa tulee jaettua kaikki asiat. <3

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ❤ Kyllähän se niin on, että meidät ihmiset on luotu elämään yhdessä 💕

      Poista
  2. Oli tunnelmalliset kutsut ja ihania tuotteita ja ihanaakin ihanampi emäntä!!! On välillä hyvä vähän ikävöidä toista niin sitten taas on super mukavaa painautua turvalliseen kainaloon pitkän päivän päätteeksi <3 Kivaa viikonloppua sulle, tuskin maltan odotella meidän askartelu iltaa :)) Halit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ❤ oli tosi kivaa, että pääsit kutsuille! Nuo tuotteet ovat kyllä niin super ihania. Perfect Home on yks mun suosikeistani tällä hetkellä.

      Askartelutarvikkeita odotan minäkin jo kovasti. Aika jännää, hih. . .

      Poista
  3. Ihanat nuo valopaketit <3
    Eipä olla taidettu mekään olla koskaan erossa 4 päivää pidempään, joka toinen vk tosin menee työvuorot ristiin eikä silloin juurikaan ehditä näkemään. Mut hyvääkin se tekee kun ehtii välillä tulla ikäväkin ;)
    Kylmiä aamuja oli viime viikolla, täälläkin joka päivä takkaa poltettu.

    Mukavaa viikonloppua Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina ❤ Nuo valopaketit ovat tämän joulun hittituote. Meillekin tulevat jälkitoimituksena. Ihan totta tuo, että välillä tekee hyvää olla välillä erossa. Siinä eron aikana monesti ymmärtää sen, kuinka tärkeä se toinen osapuoli on.

      Poista
  4. Ihania nuo paketit!
    Kivaa kun oot saanu kullan kotiin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo paketit ovat vähän erilaiset kuin mitä ainakin minä olen normaalisti tottunut näkemään kodin sisustuksessa.

      Kyllä nyt on jotenkin niin turvallinen olo, kun se toinenkin puolisko on kotona, vaikkei kokoajan kylki kyljessä oltaisikaan.

      Poista
  5. Illat ovat mielestäni pahimpia yksin. Olin 5 viikkoa erossa miehestäni kun hän matkusti yksin Marokkoon. Se oli aivan liian pitkä aika. Muutaman päivän jutut vielä menee, mutta kun on kyse viikosta/viikoista, ei kiitos.
    Oma kulta paras kulta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ❤ Viisi viikkoa on ollut tosi pitkä aika. Meillä pisin ero on ollut kaksi viikkoa ja siinäkin oli jo kestämistä varsinkin kun oltiin juuri menty silloin kihloihin.

      Poista
  6. Tosi kauniit valopaketit! <3 Täälläkin on saanut pistää puita uuniin, niin on vilakka tönö.

    Ihanaa viikonloppua oman kullan kainalossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika ❤ Kyllä se eilinen ilta meni ihan vain toisen läheisyydestä nauttien. Tänään ollaan jo touhuiltu omiamme.

      Poista
  7. Kivat valopaketit! Takanlämmitystä on täälläkin aloitettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Kati ♥ Takka luo myös niin ihanaa tunnelmaa ♥

      Poista
  8. Isäntä on ollut kohta viikon metsästysreissulla ja just eilen hän soitteli sieltä Sanoi vain, ettei viitsi kauheasti soitella, kun muuten tulee niin kova koti-ikävä. Onneksi meillä alkaa kohta syysloma, niin saadaan olla koko perhe taas yhdessä...

    On muuten kivat nuo "lahjavalaisimet!. Täällä joulufiilistelyt alkavat vähitellen heräilemään... :)

    Oikein mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu ♥ Mekin aina van viestitellään, jos mies on reissussa. Pysyy tosiaan ikävä paremmin kurissa. Mies oli kotona ennen mua, kun tuli kertausharjoituksista ja sanoi, että sitten, kun pääsi tyhjään kotiin, ikävä iski ihan kunnolla päälle. Mä olin siis vielä töissä silloin. Kyllä noista miehistäkin löytyy niitä herkkiä pulia, vaikka päälle päin näyttäisivätkin ihan muulta.

      Nuo lahjavalaisimet on kyllä tosi ihanat ♥ Mun tämän joulun ykköshankinta/koriste ♥

      Mukavaa viikonloppua Sinullekin, Satu ♥

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan