Uusi viikko ja uudet tuulet ♥

14.9.2015




Se olis taas maanantai. Viikonloppu takana ja uusi viikko aluillaan. Ihanan aurinkoinen sää helli meitä koko viikonlopun. Ilma oli aurinkoinen ja lämmin. Ei enää helteinen, vaan syksyisen lämmin ♥ Mä tykkään tosi paljon syksystä ja varsinkin juuri tuollaisista syksyisen lämpimistä päivistä. Ei ole enää kesä, mutta on kuitenkin lämmin. Viikonloppuna tuli oltua vähän ulkonakin, jota en ole tänä kesänä juurikaan harrastanut. Maalasin. Sekin tuntui mukavalta. Oloni on siis korjaantunut nyt elo-syyskuun vaihteessa jonkin verran. Olen jaksanut vähän taas puuhastella kaikenlaista kotosalla ja kiinnostus ylipäätään tehdä jotain on palannut. Se tuntuu tosi hyvältä. Aika kauan tässä kesti ennekuin mitään muutosta alkoi tapahtumaan. Olin jossain kohden jo melkein luovuttamassa, kun muutosta voinnissa ei tapahtunut. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!!

Syksyn tulle minut on myös vallannut mieletön sisustusinspis. Tavarat ovat vaihtaneet paikkaansa kotona, ideoita pursuu ja pikku hiljaa niitä myös toteuttelen miehen avustuksella. Kodinhoitohuoneeseen saatiin korihyllyjen päälle yhteinäinen työtaso. Nyt on vähän laskutilaa ja paikka, missä voi viikata liinavaatteita. Hyllyjen eteen tulee verhot, kunhan mies saa laitettua siihen kiskon niitä varten. Laittelen sitten kuvia, kun valmistuu. Toissa viikonloppuna maalasin jo veljeltäni hakemani heinäseipään. Minulla oli ensin tarkoitus laittaa se vaakatasoon roikkumaan terassille ja siihen valot sekä muutama lyhty, mutta olikin sitten liian pitkä sinne. Noh, säästän idean ensi kesälle, kun isompi terassi valmistuu talon toiseen päähän. Niinpä laitoin heinäseipään sitten vain pystyyn kuistin nurkkaan ja ripustin siihen nuo ihanat Happy Lightsit ♥ Ihan kiva noinkin :))

Nyt katsomaan Emmerdalea ja sitten mankelointiurakan kimppuun. Jos saisin mankeloitavien kasaa edes vähän pienemmäksi, huoh...

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :))

22 kommenttia:

  1. Mä en kestä! Sielläkin se syksyinen sisustusinspis!!! Mäkin haluun yhden semmoisen, kiitos :P Viikonloppu oli kyllä ihanan lämpöinen ja sain jotai aikaan myös puutarhassa. Ihanan väriset nuo pallovalot! Pienet muutokset on yllättävän piristäviä ja usein saa aikaan lumipalloilmiön! Ja mikäs kiire tässä sisustelussa oiskaan?

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin yksillä meidän blogitreffeillä tuon värisiin pallovaloihin. Pitkään mietin mihin meillä kävisi nuo värit, kunnes hoksasin, että tietenkin eteiseen ja kuistille. Totta, pienet muutokset on piristäviä, vaikka mies ei aina meinaa niitä ymmärtää, kun tavarat vaihtaa nopsaan paikkaansa, hih...

      Poista
  2. Kyllä viikonloppuna olikin ihan mahtava ulkona puuhasteluilma.
    Mukavaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14.9.15

    Tuo syksyinen sisustusinspis kuullostaa oikein hyvältä, minäkin tuossa viikonloppuna taas vaihteeksi kääntelin järjestystä kotona ja nyt on hyvä fiilis <3 Ihanat nuo pallovalot :) Aurinkoa alkaneeseen viikkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Sisustusinspis myös tuntuu hyvältä. Ihanaa, kun jaksaa taas, vaikka kyllä mä toivon, että olo korjaantuisi tästä vielä vähäsen, vaikka sitten sen lenkkeilyn myötä, jota en vieläkään ole saanut aloitettua.

      Poista
  4. Onpa hienoa, että vointisi kohenee! Se on pohja kaikelle muullekin hyvinvoinnille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, juurikin näin! Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

      Poista
  5. Ei mulla muuta kuin, voi vitsi minäkin haluan tuollaiset pallolamput ja juuri noissa väreissä. :) Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tu väri on kyllä ihan paras ♥ Nyt ei muuta kuin ostoksille :)

      Poista
  6. Kauniit pallovalot ja juuri tuo väri on ihana, mäkin haluan :). Kiva, että koet vointisi paremmaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voinnin kohoaminen on ihan huippu juttu. Jatkuva väsymys ja aikaansaamattomuus on tosi raskasta.Minulla on jo kahet appyLightsit, mutta vielä olisi tarvetta muutamille, hih...

      Poista
  7. Mukava kuulla, että voit jo paremmin! Tuo sisustusinspis jo kertoo sen!
    Tuohan on hieno noin tuo heinäseiväs ja varmasti kaunis illan hämärtyessä kun sihen sytyttää nuo valot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita ♥ On ollut kyllä tosi mukava touhuilla iltasin. Sitä tuntee itsensäkin paljon arvokkaammaksi ja tarpeellisemmaksi, kun saa kotonakin jotain tehtyä.

      Poista
  8. Kauniit nuo pallovalot,ihanan väriset.Mulle kans! Mukavaa,että vointisi on kohentunut ja inspis iskee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne ♥ Nyt vaan ostamaan itsellekin pallovaloja. Nythän on juuri oikea aika niiden hankinnalle, kun illat ovat jo pimentyneet merkittävästi ja mennään kokoajan kohti vuoden pimeintä aikaa.

      Poista
  9. Ihana kuulla, että sun olo kohenee ja pientä inspistäkin pukkaa taas, jee! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika ♥ Olen kyllä niin iloinen itsekin tästä :))

      Poista
  10. Syksy on kyllä ihanaa aikaa ja nyt on oikein aurinko ja lämpökin meitä hellinyt. Iloa viikkoosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa ♥ Syksy on yksi parhaista vuodenajoista.Mä niin tykkään ♥

      Poista
  11. En ole ihan vielä saanut syksyvaihdetta päälle, vaikka syksystä pidänkin. Sisustaminen on jäänyt muiden kiireiden jalkoihin, mutta jos tästä itsekin taas vähitellen toimeentuisi. Keittiöön pitäisi viritellä uudet verhot ja sen semmoista. Mukavaa syksyitä viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen suunnitellut keittiöön uutta verhoa, vaikka vanhakin on tosi kiva, mutta vaihtelu virkistää :)) Nyt täytyy kuitenkin ensin tehdä tuonne kodinhoitohuoneeseen ne verhot korihyllyjen eteen.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan