Mieluisia hankintoja ♥

10.9.2015

Kyllä ihmisen mieli piristyy loppujen lopuksi aika pienestä. Kävin viime lauantaina kampaajalle mennessäni vähän kiertelemässä yhdellä paikallisella kirppiksellä. Porukkaa oli paljon liikkellä ja kirppistavaroiden tarjonta oli hyvä. Minäkin tein muutaman todella hyvän ja ennenkaikkea edullisen kirppislöydön ♥


Ensimmäisenä silmiini osui tuo sydänkuvioinen lasipurkki. En erityisemmin pidä mistään retrojutuista, mutta tämä oli söpö. Hintakin oli vain kaksi euroa, joten purkki sai hetkessä meiltä uuden kodin. Muitakin kahden euron löytöjä tein. Ihana pikkuinen tuohikippo, Fisher Pricen leikkiauto E:lle mummolaan ja tuo iiiihana lakupurkki ♥ Lisäksi löysin tuon isoäidinneliöistä tehdyn pikkutyynyn kolmella eurolla. Se sai heti paikan ainakin aluksi vanhan puusohvan päältä ruokailuhuoneesta.

 
Tämä lakupurkki oli toiveideni täyttymys. Olin ihaillut Niinan lakupurkkia hänen blogissaan ja havahduin huomaamaan, kuinka kiva sellainen oli säilytyspurkkina esimerkiksi keittiössä, kuten Niinalla. Voin sanoa, että aika nopsaan nappasin lakupurkin hyllystä sen nähtyäni, ettei vaan kukaan ehdi sitä nappaamaan omakseen ennen minua, hih... Ihana ♥


Vaikka kaikki kirppislöytöni olivat tosi mieluisia, eivät ne vielä ole löytäneet lopullista paikkaansa keittiöstämme. Ostos-/hankintalistalla on lisää pikku hyllyjä keittiöön, johon saisi kivasti sijoitettua erilaisia purkkeja ja purnukoita. Ne kun on niin välttämättömiä ainakin minun keittiössäni :)) Sisustusliike Dreamsiin odotan saapuvaksi yhtä RM:n rottikihyllyä, johon saisin kivasti esille lasiset maustepurkit, joihin saisin säilöttyä kaikki leivontaan liittyvät aineet, kuten leivinjauheet, vanilliinisokerit jne. Muutenkin olen ajatellut siirtää kuivat elintarvikkeet lasipurkkeihin. Olen aina ihaillut Kotoisaa Arkea-blogin Helin hiilarihyllyä...ja siitähän se idea sitten lähtikin :))

Muksaa torstaita kaikille! Huomenna on jo perjantai, JEEEE!!!
 

22 kommenttia:

  1. Ihana tosiaan tuo lakupurkki- ja kivoja löytöjä muutkin! Mulla on tuollainen lasinen sydänpurkki, ilman kantta tosin, ja käytän sitä vaan joulunaikaan (eli meillä lokakuusta tammikuuhun :) karkkipurkkina. Oishan se kaunis tuikkukipponakin- mun on ainakin niin paksua lasia että kestäisi tuikun polttamista. Ihanaa, aurinkoista päivää sinulle ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos P ♥ Karkit tuonne tosiaan sopisikin kivasti...tai pähkinät. Kohtahan se jouluihmisten joulun aika alkaa. Ensi kuuhan on jo lokakuu :))

      Poista
  2. Ihania löytöjä. Oi, toi sydänpurkki on söpö. Ja tietysti lakupurkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninni ♥ Sydänpurkkia piti vähän aikaa makustella ennekuin tein ostopäätöksen mutta lakupurkkia en epäröinyt hetkeäkään. I ♥ it.

      Poista
  3. Tosi kivat kirppislöydöt olet tehnyt. Tuo tyyny on aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään noista isoäidinneliöistä tosi paljon. Olen jo kauan haaveillut niistä tehdystä torkkupeitosta. Noh, ihan hyvä alku tämä tyynykin!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Mukavaa kun välillä löytää tälläisiä ihania kirppislöytöjä, kun niin monesti saa lähteä ihan tyhjin käsin pois kirpparilta.

      Poista
  5. Siis tuo lakupurkki ON vaan niin hieno! Olisi lähtenyt minunkin mukaan..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, se kyllä on ♥ Unelmien täyttymys, hih...

      Poista
  6. Voi kuinka kivoja löytöjä!
    Oikein mukavaa viikonloppua sinne! <3

    VastaaPoista
  7. Heippa Krisse, blogissani on sulle jotain kivaa, käväse kurkkaamassa:)

    VastaaPoista
  8. Multakin löytyisi tuo lakupurkki kaapista! Ehkä kivan sen esille. :)

    VastaaPoista
  9. Piiiiitkästä aikaa täällä blogi maailmassa, muutama viikko hurahti täysin nollaillen :) Ihania löytöjä pikkurahalla, ihan parhaita!!! Tuo lakupurkki on hauska ja livenäkin oli yhtä kiva ;) Eiköhän oteta ensi viikoksikin tavoite löytää jotain kivaa ja edullista :D Ihanaa sunnuntai päivää ystävälle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja ♥ Olin kyllä niin iloinen tuosta lakupurkista. Siinä on vaan sitä jotain ♥ Ensi viikon tavoite otettu vastaan. Luulen vaan jotenkin, että joain kivaa löytyy ja paljon eikä välttämättä ihan halvalla :))

      Poista
  10. Teit kyllä tosi kivoja ja edullisia löytöjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Tälläiset kirppisreissut on ihan parhaita ♥

      Poista
  11. Mulla on tuollainen lakritsipurkki... En tiedä, että mikä siinä viehättää, mutta viehättää silti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakupurkki on ♥ Siinä on tosiaankin jotain, mikä viehättää :))

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan