Kuulumisia

5.9.2015

Heippa kaikille :))

Täällä ollaan taas. Kiireinen viikko on vaihtunut yksinäiseen viikonloppuun. Mies lähti jo torstaina tämän kauden viimeiseen SM-rata-autokisaan ja tällä kertaa poikakin pääsi mukaan. Voitte arvata, kuinka innoissaan oli. Noh, kukapa ei olisi? Mäkin oisin, jos pääsis johonkin viikonloppureissuun. Tänä kesänä ollut vähän ankeeta sen suhteen, kun en missään ole päässyt käymään...siis reissussa. Mutta ruikutukset sikseen...tyttö meni viikonlopuksi kaverille ja miehen tyttö leirille, joten olen koko viikonlopun ihan yksin. Joskus sitä yksinoloa kaipaa, mutta nyt tällä kertaa se vähän ahdistaa jostain syystä. Kotona olis kyllä hommia, mitä vois tehdä, mutta katsotaan nyt, mitä saan tehtyä. Eilen illalla maalasin kuitenkin yhden heinäseipään sen jälkeen, kun kotiuduin ystäväni luota iltateeltä. 


Mun olo on korjaantunut viime viikkojen aikana jonkin verran. Väsymys on jo helpottanut enkä tarvitse enää töiden jälkeen päiväunia. En tiedä onko uudistuneen ruokavalion, rautakuurin vai thyroksiinin ansiota tai kenties kaikkien?! Olen siis siirtynyt gluteenittomaan ruokavalioon. Ainut kotimainen vilja, mitä syön on kaura (joka-aamuinen kaurapuuroni). Lisäksi olen jättänyt kofeiinin pois kokonaan sekä vähentänyt sokerin ja maitovalmisteiden käyttöä. Yllättävän helposti on kaikki onnistunut tähän mennessä. Gluteeniton ruoka on maistunut tosi hyvin eikä entinen kahviholisti ole kaivannut kuin muutaman kerran kupillista kahvia. Ennen söin terveellisemmin laihduttaakseni, mutta nykyisin teen niin oman terveyteni vuoksi.


Tänään menen pitkästä aikaa kampaajalle. Jouduin perumaan alkuviikosta olleen aikani, mutta onnekseni sain tälle päivälle uuden ajan. Menen kylläkin nyt eri kampaajalle, joten nähtäväksi jää, millaisella lookilla sieltä kotiudun. Mitäs teillä on suunnitteilla viikonlopuksi?

Palataan pian :))

22 kommenttia:

  1. Oi kampaajalla käynti tekee aina niin hyvää.
    Tänään minä näenpikkusiskoani ja huomenna on vuorossa kahvittelea ystäväni kanssa.
    Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ♥ Kampaajalla käynti piristää aina. Se on yksi mun arjen kohokohdista.

      Poista
  2. Minun viikonlopun tiedätkin :)) hienoa, että olosi alkaa parantumaan :) ps. viltin alle hyvän kirjan kera :) toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viltin alle on tullut käperryttyä vähän liian usen viime aikoina, mutta ei huono idea. Ehkä sitten iltasella :))

      Poista
  3. Mukavaa, kun pääset kampaajallle nauttimaan, pistähän Krisse kuvia sitten hiuksistasi, ois kiva nähä:)
    Joskus muuten eri kampaajalla käynti on piristävääkin!
    Ompa kivaa kuulla, että uusi ruokavalio ja kahvittakin olo onnistuu ja väsykin on vähentynyt!:)
    Nauti yksinolosta, äläkä stressaa tekemättömillä töillä, kyllä ne ehtii myöhemminkin;)

    Parhautta viikonloppuusi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ♥ Täytyykin pyytää huomena tyttöä ottamaan kuvia, kun kotiutuu.Toivottavasti tulee kiva.

      Mä tuppaan kyllä stressaamaan noita tekemättömiä töitä, varsinkin nyt, kun olen ollut pitkään toimettomana. Olen ollut tosi iloinen, kun olen tälläkin viikolla jaksanut tehdä töiden jälkeen edes vähän jotakin kotitöitä :))

      Poista
  4. Mulla on samanlainen ruukku sun sulla tuossa ekassa kuvassa :)
    Täällä ollaan vielä lauantaina töissä ja illalla rentoudutaan miehen kanssa ihan vaan kotosalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tosi kivoja ruukkuja. Meillä on kaksi noita pienempiä ja yksi isompi. Mukavaa iltaa teille!

      Poista
  5. Ruokavalion muutos tuo apua moneen vaivaan. Tsemppiä sinulle ja muista kuitenkin myös levätä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Mä toivon kyllä, että olo korjaantuisi monella tapaa. Nukyn kyllä ihan kynnon yöunia. Nyt vaan tekee mieli vaan kovasti touhuta, kun olo on vähän parempi :))

      Poista
  6. Kauniit kuvat, ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Kiva kuulla,että olosi on kohentunut ja uusi ruokavalio tuntuu hyvältä.Mahtavaa.Koita nauttia yksinolosta-ota oikein rennosti =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne ♥ Kotityöt on jääneet taka-alalle ja olen tehnyt vain mukavia juttuja. Hirveästi en ole kuitenkaan kotona viihtynyt. Enköhän mä tästäkin viikonlopusta jotenkin selviä.

      Poista
  8. Täälläkin ollaan "ihan yksin kotona" tai ainakin melkein. Tytär oli töissä ja mies lähti pohjoiseen. Nautin kyllä yksin olosta ja saan silloin paljon aikaiseksi.
    Voi kampaajalla käynti virkistää kummästi...itse olen käyny viimeksi huhtikuussa...suutarin lapsilla ei siis ole niitä kenkiä...
    Ihanaa viikonlopoua ja nauti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita ♥ Mulla on sellainen hiusmalli, että pakko käydä kampaajalla kerran kahdessa kuukaudessa. Nyt on taas siisti ja tasainen väri :)) Minäkin kyllä teen yksinollessa sellaisia juttuja, mitä en normiarjessa tee...ainakaan niin paljon. Mukavaa sunnuntaita Sinullekin, Marita ♥

      Poista
  9. Hei hienoa että olosi kohentuu! <3 Ja viljaton elämä on ihan hyvää elämää, vaikka se vähän rajoittaakin :) Mukavaa sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuntuu itsestäkin niin ihanalle, kun voi jo vähän paremmin ja jaksaa tehdäkin jotain. En ole kokenut viljattomuutta hankalana. Olen nyt asennoitunut niin, että tämä on minulle hyväksi. Sokerin kanssa onkin sitten ihan toinen juttu ;)

      Poista
  10. Ihania kuvia ❤ Ja huppuhienoa että vointisi on kohentunut ❤❤❤ Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos P ♥ Kyllä testäkin tuntuu tosi hyvältä, kun jaksaa iltasin työpäivän jälkeen tehdä muutakin kuin maata sohvalla :))

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan