Jännittävä blogi-ilta

19.9.2015

Taas on yksi viikko lopuillaan. Keskiviikkona pidinkin ylimääräisen vapaapäivän töistä ja matkasin Sydämellä tehtyä-blogin Katjan kanssa Vantaalle Flamingoon Tammer-Tukun järjestämään blogi-iltaan. Olin siis ensi kertaa mukana vähän isommassa blogimeetingissä. Jännää. Minunhan pitää aina jännittää kaikkea uutta. No, ensi kerralla on jo varmasti helpompaa, kun tietää, mitä tuleman pitää. Blogi-ilta pidettiin siis Flamingossa Tammer-Tukun tiloissa heidän Outlet-myymälänsä yhteydessä.


Yksi illan kohokohdista oli Maku Kitchen Life lanseeraus. Lokakuussa kauppoihin tulee uusi tuotesarja, jonka tuotteisiin pääsimme nyt tutustumaan jo ennakkoon.  





Paljon ihania keittiöjuttuja on siis tulossa markkinoille, joista mun lempparini olivat ehdottomasti nuo yrttipurkit ja tuo suloinen oliiviöljykannu ♥ 



Illan aikana pääsimme tutustumaan myös muihin syksyn ja talven 2015 uutuuksiin ja lifestyle-trendeihin. Rento-saunatuotteisiin on tulossa kaksi aivan ihanaa uutuus tuoksua. Aidoista marjoista valmistettu Lapin marjat ja jouluinen Talven mausteet. Minut hurmasi ehdottomasti tuo Talven mausteet tuoksu. Eipä ole siis vaikea arvata, minkä tuoksuöljyn aion hankkia meidän joulusaunaa tuoksuttamaan.








Jouluihmisenä ja kynttilöiden suurkuluttajana oli aivan huippua päästä jo vähän jouluttelemaan ♥ Esillä oli paljon tulevan joulun uutuuksia, kuten Finn-Lumorin valosarjat, Polar Lanternsin lyhtyjä ja 4Livingin sisustusjuttuja. Aaah, niin paljon kaikkea kivaa, joita on ihan pakko saada hankittua myös itselle!


Yhdellä esittelypöydällä oli kaunis kattaus Ambienten tuotteilla. Luonnon materiaaleja oli hienosti yhdistelty kauniisiin kynttilöihin ja servetteihin. Minusta oli tosi kiva idea laittaa noita valkoisia joulupalloja roikkumaan noihin puun oksiin. Luulenpa, että meillä on ensi jouluna tälläinen asetelma tuolla kuistilla ♥





Illan tarjoiluista vastasi Suomen ensimmäinen Top Chef-kokki Akseli Herlevi. Tarjolla oli mini-burgereita nyhtöpossulla ja naudanpihveillä täytettynä, salaatteja, toast skagenia, pataleipää ja aivan mielettömän ihania brownieseja. Nautiskellessa buffet-pöydän antimista oli hyvä tilaisuus tehdä tuttavuutta muiden bloggareiden kanssa. Meitä 40+ bloggareitakin oli paikalla ihan mukavasti ja oli tosi kiva nähdä uusia blogiystäviä ihan livenä.

Tätit tubettaa Uniikin kanssa

Kotiinviemisinä saimme mukaamme Maku Kitchen Lifen tuotekassin, jossa oli myös VIP-alennuskuponkin Outlet-Tukkuun. Autolle mentiin siis vähän useamman kassin kanssa :)) Ilta oli oikein mukava ja onnistunut. Toivottavasti pääsen pian uudestaan johonkin vastaavaan tilaisuuteen. Kiitos Tammer-Tukulle ja Success Story Oy:lle kutsusta ja oikein mukavasta illasta!!

22 kommenttia:

  1. Loistavia kuvia olet napsinut! Ai että tuota suklaabrownieta on vieläkin ikävä. Meillä niin hyvä jengi ja jahka enemmän kokoonnutaan, niin kaikki opitaan tuntemaan toisemme paremmin. Mukavaa että treffattiin.< 3 Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ♥ Oli tosiaan kiva nähdä ihan livenä. Toivottavasti nähdään taas pian :))

      Poista
  2. Tapahtuma kuulostaa niin kivalta. Onneksi olen päässyt siitä osalliseksi blogikirjoituksien kautta ja seuraamalla tädit tubettaa videoita :)
    Mukavaa lauantai-iltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogi-ilta oli kyllä tosi mukava ja tätit niin ihanan energisiä ♥ Mukavaa viikonloppua Sinullekin, Outi ♥

      Poista
  3. Iloitsen niin puolestasi <3 ihania kuvia ja minäkin tykästyin tuohon oliiviölykannuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne ♥ Oli kyllä niin kiva päästä tuonne. Mukava vapaapäivä ja irtiotto arjesta!!

      Poista
  4. Kuulostipas hyvältä! Teillä oli varmasti mukava päivä ainakin kuvista päätellen! Ihania! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita ♥ Kyllä oli mukava tapahtuma. Paljon katseltavaa ja ihasteltavaa, ihanaa seuraa ja herkullinen buffet-pöytä ♥

      Poista
  5. Varmasti kiva tapahtuma ja mikä parhainta, mukavia ihmisiä ympärillä<3

    VastaaPoista
  6. Kaunis postaus ja miten tulikin jouluinen fiilis! Ja oli mukava nähdä vaikkakin pikaisesti. Ihanaa sunnuntaita & syyskuun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli-Hannele ♥ Oli kyllä tosi kiva nähdä livenä. Toivottavasti nähdään taas pian. Muksaa sunnuntaita Sinullekin ♥

      Poista
  7. Ihania kuvia! Teillä oli varmasti mukavaa.
    Leppoisaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati ♥ Ilta oli kyllä oikein mukava. Tykkäsin kovasti ja oli ihanaa fiilistellä jo vähän jouluakin ja herkutella buffet-pöydässä.

      Poista
  8. Ihania kuvia ja oli näköjään täditkin pääseet mukaan kuvaan ;) Tädit tubettaa aina ja joka paikassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju ♥ No, totta kai tätit pääsi mukaan! Teidän tubetukset on aina niin hauskoja :))

      Poista
  9. Onpa ihanan näköisiä tuotteita! Tuo Maku-sarja etenkin näytti tosi hyvältä. Nuo blogitapahtumat ovat siitäkin ihania, että siellä tapaa bloggaajakollegoja, jotka usein ovat hyvin saman henkistä porukkaa. Illat ovat poikkeuksetta supervirkistäviä ja inspiroivia. Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Yhtään ei tarvitse tuossa porukassa kainostella valokuvaamista eikä mitään muutakaan. Blogikollegoiden kanssa on myös mukava vaihtaa kokemuksia. Näistä tilaisuuksista saa taas hurjasti motivaatiota oman blogin pitämiseen. Muksaa uutta viikkoa Sinullekin, Anu ♥

      Poista
  10. Kiitos Krisse seurasta, nyt peukut pystyyn että kolahtaa jostain kutsu jouluttelemaan oikein kunnolla. Ja sullahan oli ihan huippu kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ♥ Meillä oli kyllä niin huippu kiva päivä. Seuraavaa reissua tosiaan ootellaan:)) Kuvia tuli kyllä otettua aika paljon. Tässä niistä muutamia.

      Poista
  11. Teillä on varmasti ollut mukava ilta. Silmänruokaa vähän kaikille aisteille. Vähän mua hirvittää tuo joulun esillä oleminen, vaikka minä "jouluihminen" olenkin. Meikäläinen kun on just vasta ymmärtänyt, että kesä loppui! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, meillä oli tosi kiva ilta! Olen kuullut muidenkin sanoneen, että ei oikein pysty vielä jouluttamaan, kun kesä tuli tänä vuonna niin myöhään ja kesti normaalia pidempään. Uskon kuitenkin, etä siihen pääsee pian sisään, kun ei ala pakolla sitä tuomaan esille. Fiiliksen ja tunteen mukaan sillai pikku hiljaa :))

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan