Finnmari ♥

21.9.2015


Viime keskiviikkona matkatessani Sydämellä tehtyä-blogin Katjan kanssa Vantaalle blogi-iltaan, poikkesimme Lahdessa Finnmarin myymälässä. Olen käynyt siellä pari kertaa aiemminkin ja aina sinne vaan on yhtä kiva mennä. Finnmarin myymälä on jokaisen kynttilöiden suurkuluttajan, mutta myös sisustusihmisen unelmapaikka. Suuri myymälä on täyttä toinen toistaan ihanampia somisteita, kynttilöitä, tekstiilejä ja sisustusjuttuja ♥ 



Myymälässä on niin paljon tarjontaa, että meinaa iskeä jo valinnan vaikeus, mitä ostaa itselleen. Ensin onkin melkeinpä pakko kiertää myymälä kertaalleen läpi ja vasta toisella kierroksella napsia ostoskoriin ne sillä hetkellä parhaat ja tarpeellisimmat tuotteet.


Myymälän perällä on myös kahvila, johon on mukava istahtaa nauttimaan vaikkapa kuppi kuumaa herkullisen leivoksen kera. Niin mekin Katjan kanssa teimme...ihan parasta ♥




Kuten kuvista näkyy, myymälässä on varsin laaja valikoima monenlaisia kynttilä- ja sisustusjuttuja. Suosittelen siis kaikkia sisustus- ja kynttiläihmisiä poikkeamaan tuolla Finnmarin myymälässä, Lahden Miekkiössä. Osoite on Kynttilätie 2. Myymälä on auki ma-pe 10-18, la 10-15, su suljettu. Itse poikkean tuolla aina kuin vain se on mahdollista käydessäni Lahdessa tai kulkiessani muuten tuosta ohi. 

Tunnelmallista alkanutta viikkoa kaikille ja tervetuloa kaikki blogini uudet lukijat ♥  Toivottavasti viihdytte mahdollisimman pitkään blogini parissa.

30 kommenttia:

  1. Aivan ihana paikka!<3 Mun on pitänyt jo monta viikkoa käydä tuolla, mutten ole ehtinyt! Pariin otteeseen olen tosin Karisman myymälässä käynyt, mutta siellä on huomattavasti pienemmät valikoimat kuin Miekkiön myymälässä. Ostin taannoin todella kivat ja edulliset huopatabletit keittiöön. Pitäisi käydä ostamssa toinen satsi, sillä noita ei kyllä varmaan pysty pesemään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihan mahtava ♥ Karisman myymälässä en ole koskaan käynyt. Aina tulee mentyä suoraan tänne. Ne huopatabletit onkin tosi kivoja. Voi tosiaan olla, ettei niitä voi pestä. Nyt siis pakko sun mennä tuonne, hih...

      Poista
  2. Ihana paikka tosiaan! Pysähdyttiin siellä kesälomareissulla ja paikka oli suurempi kuin olin ymmärtänytkään. Mukaankin tarttui yhtä ja toista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin yllätyn paikan suuruudesta käydessäni tuolla ensimmäisen kerran. Myymälä vain jatkui ja jatkui, kun sitä kävi läpi. Ihana paikka, josta ei koskaan lähde pois tyhjin käsin.

      Poista
  3. Kynttilät on vaan niin ihania. Just palaa kuusi tuikkua ikkunalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin palaa joka ilta tuikut olkkarin pöydällä ja ledikynttilät parissa lyhdyssä eteisessä. Ihanan tunnelmallista ♥

      Poista
  4. Aivan ihanan näköinen liike. Ois saattunut lompakko hieman laihtua tuolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Finnmarin myymälä on juuri sitä. Uskon, että siellä saisi menemään aika uskomattomia summia rahaa, jos vain antaisi palaa :))

      Poista
  5. Hyvinkään Willassa olen käynyt Finnmarin liikkeessä usein ihastelemassa kaikkia ihania tavaroita.
    Täytyypä pistäytyä siellä katsomassa syksyn tarjontaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sinulla on lähellä Finnmarin myymälä. Kannattaa poiketa :))

      Poista
  6. Ei hitsi, tonne on kyllä pakko päästä joskus!! Harmi vaan kun en yhtään tunne Lahtea, ei ole aavistustakaan missä tuo on.

    VastaaPoista
  7. Tuolla näytti olevan vaikka kuinka paljon ihania juttuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, myymälä on tosiaan täynnä toinen toistaan ihanampia juttuja...kynttilöitä, somisteita, tekstiilejä jajaja....

      Poista
  8. Finnmarin liikkeet on kyl kivoja ja ei edes superkalliitakaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tuo on ihan totta! Hinnat ovat todella kohtuuliset :))

      Poista
  9. Kivan näköinen paikka. Tuolla saa taatusti kukkaroa kevennettyä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana paikka täynnä ihania somisteita ja kynttilöitä ♥ Täällä on aina jotakin ostettavaa. Valikoima on niin laaja ja kaiken kattava.

      Poista
  10. Kiitos muistutuksesta- tuo on kyllä ihana paikka enkä oo jostain kumman (?) syystä muistanut pitkään aikaa käydäkään! Mukavaa viikkoa Krisse ❤ Ps. Ihana tuo sun uusi vanha ovi, oon niin huonosti muistanut kommentoida blogeja kun puhelimella selatessa se tuppaa aina jäämään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos P ♥ ja ole hyvä! Kannattaa kyllä poiketa, varsinkin nyt näin syksyllä, kun kynttilöiden ja tuikkujen menekki tuplaantuu. Ovi on tosiaan pitkä aikanen haave, joka vihdoin toteutui, kun keksin sille paikan ja sain miehen tuomaan sen sisälle. Kännykällä kommentointi on todellakin paljon hankalampaa ja hitaampaa kuin koneella. Ymmärrän hyvin.

      Poista
  11. Tuo liike on ihana! Olen käynyt Hyvinkäällä Finnmarin liikkeessä, mutta oli paljon pienempi! Ihanat kuvat! Teillä on varmasti ollut mukava päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita ♥ Liike on ehdottomasti yksi suosikeistani. Voisin käydä siellä vaikka kuinka usein, jos vain olisi varaa käydä. Rahaa siellä palaa, vaikka hinnat ovatkin ihan kohtuulliset. Kyllä, meillä oli tosi mukava päivä! Näitä lisää ♥

      Poista
  12. Finnmari on aivan unelmakauppa. Onneksi sattuu sijaitsemaan kävelymatkan päästä kesäpaikastamme. Lauantaina täytynee käydä tarkastamassa syysuutuudet... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä onnellinen. Unelmakauppa ihan kulman takana. Kannattaa poiketa :))

      Poista
  13. Ihana paikka! Ääk, uskaltaisko sinne edes mennä kun lompakko pullottaisi tyhjyyttään sen jälkeen. Mä tulisin tuolla "hulluksi" vaikka jo vähän oonkin. Mutta seuraavalla Lahden reissulla pitää päästä käymään. Kiitos ihanasta vinkistä :) Iloa viikonloppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Kyllä sun on tuonne mentävä...ihana paikka ♥ ja niin mielettömän paljon kaikkea ihanaa :)) Katselin juuri ottamiani kuvia sieltä ja huomasin nuo valkoiset tähdet. Miten en ollut huomannut niitä siellä? Olisin ostanut heti. Ostettavaa on siis niin paljon, että sokeus iskee tuon kaiken ihanuuden keskellä.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan