Terassin sisustelua

11.7.2015

Me vietetään tosi paljon aikaa meidän sisäänkäynnin yhteydessä olevalla pikku terassilla. Saunan jälkeen istutaan siinä vilvoittelemassa ja haistellaan kesäillan tuoksuja. Muutenkin päivän aikana siihen tulee istahdettua hetkeksi huilimaan kotiaskareiden lomassa. Mies laittoi keväällä kaksi isoa lasia pitkälle sivulle. Portaiden sivustalle on tarkoitus myös laittaa lasit ja sitten lopuksi vielä laudottaa lasien yläosat. Terassi kaipasi hiukan stailausta, joten tilasin Jotexin alesta neljä ohutta, valkoista verhoa (6,20/2kpl) ja virittelin ne miehen avustuksella terassille. Mies oli ensin hiukan epäileväinen niiden suhteen, mutta tuumasi sitten itsekin lopulta, että ovat ihan hyvät. Niin minustakin! Terassista tuli heti paljon viihtyisämpi. Vielä räsymatot lattialle, kirppikseltä ostettu liina pöydälle ja vähän somisteita, niin johan tuli kodikas tunnelma. Tykkään ♥







Mitäs tykkäätte? Vinkkejä jatkosisusteluille otetaan vastaan :)

22 kommenttia:

  1. Nättiä on! ♥

    VastaaPoista
  2. Nätti terassi. Ehkä syksyksi penkille vois laittaa pari taljaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati ♥ Mä olenkin miettinyt tuota taljahommaa itsekin. Ainakin tuohon toiseen tuoliin haluaisin myös taljan. Tuo toisessa tuolissa oleva on ihan aito talja, jonka olen saanut kotoani, mutta näin ulkoterassille kelpais kyllä hyvin ne ikean ei-aidotkin.

      Poista
  3. Viihtyisän näköistä on!

    VastaaPoista
  4. Viihtyisä, verhot kyllä teki paljon asiaa ;)
    Rappusille voi laittaa pari kukkaa ja lyhtyjä, syksyyn, jotain valojuttuja ja roikkuvaa, ihmistä kotoa löytyy..vaikka vaihdella päivittäin, niin kuin minä välillä teen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika ♥ Talvella meillä on aina ollutkin valosarja tuossa pitkällä sivulla. Tarvii vielä kaivella kaappeja, josko sieltä löytyis jotain kivaa. Kynttilöitä ja lyhtyjähän mä rakastan, joten niitä voisikin lisäillä vielä rapuille. Kiitos vinkeistä!!

      Poista
  5. Kivan näköistä! Mäkin ehdottaisin kukkaruukkuja portaisiin, tuohon vasemmalle. :) Ja sit mitäs jos ompelisit tuohon penkin yläpuolelle - ikkunan alle - semmoiset tyynyt missä olis lenkit joista ne vois laittaa roikkumaan johonkin rimaan. Niinku selkänojaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura ♥ Hyvä idea tuo selkänojatyynyt. Olen vaan surkee ompelija, mutta soishan siinä toimia sellaiset istuintyynytkin, jos sattuis löytyyn jostain alesta edullisesti!? Kukkia mulla on tänä kesänä ollut tosi vähän, mutta jospa kohta tulis myyntiin niitä syyskrysanteemeja vai mitänenytoli? ja niitä laittais sitten tuohon portaille. Kiitos vinkeistä sinullekin!!

      Poista
  6. Kivalta näyttää ♥ Mä laittaisin varmaan värikkäitä täkkejä ja tyynyjä hirveän määrään, niitä tuppaa aina meidän terassille kertymään isot pinot :) sitten saattaisi olla kiva joku vähän isompi kasvi esim rottinkikorissa johonkin nurkkaan (jotain oliivipuun tyyppistä mietin, en oo kyllä raaskinut itsellekään sellaista vielä ostaa :), nykyään löytyy aika monia rungollisia "pikkupuita". Ja mä laittaisin kanssa jonkun valosarjan, lyhtyjä tms.- etenkin nyt kun ei tämä kesä niin kovin lämminhenkinen ja valoisa ole ainakaan tähän asti ollut :) Mutta oikein viihtyisältä näyttää nytkin! Kivaa sunnuntaipäivää teille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos P ♥ Hyviä vinkkejä tuli sinultakin!! Kiitos! Nyt täytyy kyllä mennä kaivelemaan noita mun kynttilä ja lyhtyvarastoja. Sisustelu siis jatkuu.... hih... Kivaa sunnuntaita sinullekin, P ♥

      Poista
    2. Sellainen jäi edellisestä viestistä pois että laittaisin varmaan tuohon pöydän vasemmalle puolelle seinälle jonkun kivan naulakon johon voisi ripustaa esim. lyhdyn, jotain kivaa "rekvisiittaa" tai vaikka ihan katseenkestävän villatakinkin viileitä iltoja varten :)

      Poista
    3. Kiva idea tuokin!! Laitetaan korvan taa...

      Poista
    4. Ja muistuipa mieleen että miehesi on taitava nikkaroimaan- tuohon pöydän vasemmalle puolelle seinälle kävisi varmasti naulakon sijaan myös joku kiva hyllykkö. Saahan sellaiseenkin vaikkapa koukut alaosaan halutessaan :) Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!

      Poista
    5. Totta! Jotain siihen on kyllä keksittävä. Itsellä pyörii nyt mielessä vanha ovi, kun sellainen melko kapea saattaisi järjestyä ihan omista varastoista.

      Poista
  7. Ne tuli jo .. siis minunkin ideat - kukat portaille ja syksylle taljat :) tuollainen terassi on tosi kiva paikka. Verhot näyttävät tosi kivoilta ja räsymatot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne ♥ Tänään hiukan jo lisäilinkin somisteita ja pallovalot tuonne. Portaille kyllä kävisi hyvin kukkaruukut. Ruukkuja kyllä löytyy omista kätköistä, mutta kukkia ei. Laitamma siis kukat hankintalistalle :)

      Poista
  8. On tosi viihtyisän näköinen terde! Itelläkin tänä kesänä ekaa kertaa verhot terassilla ja oon tykännyt hirmusesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa ♥ Olisi kiva nähdä kuvia sinunkin terassistasi.

      Poista
  9. Nuo verhot on niin kivat tuossa <3 Ne tuo semmoista huoneen tuntua vaikka "ulkona" onkin :) Varmasti keksit kivoja juttuja tuohon lisää kun katselet hetken sitä noin! Krysanteemejä ja lyhtyjä portaille on hyvä idea sitten syksyn tullen ja tuoleille vaikka lämpimät taljat niin pysyy pyllyt lämpimänä kylmemmälläkin säällä ;) Ihanaa uutta viikkoa mun ystävälle <3 Enää viikko.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja ♥ Portaille tulevat lyhdyt on sitten vaan oltava sellaisia säänkestäviä, kun tuo kate ei enää yllä siihen. Mulla kun jotenkin vaan pyörii mielessä yks sellainen puinen, valkoinen ihanuus, jonka haluaisin, mutta onhan näitä lyhtyjä olemassa onneksi niin monenlaisia. Ikeasta varmaan hommaan toiseen tuoliin myös taljan. Ikean ostoslistasi siis vain kasvaa, hih... Ihanaa uutta viikkoa sinullekin ystäväiseni ♥ Sä muistit vielä :)

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan