Kesävieraan parantava vaikutus ♥

8.6.2015

Monissa blogeissa ja instagramissa olen ihastellut toisten ihania istutuspöytiä. Mietin mihin itselle saisi sellaisen ja olisiko sille käyttöä. Noh, ainakin siinä voi kaikessa rauhassa ruukuttaa kesäkukkia ja levitellä multia eikä tarvitse pelätä minkään sotkeutumista. Lisäksi siinä olisi tosi hyvä säilyttää yhdessä paikassa niin ruukut kuin puutarhatyökalutkin. Eilen illalla sitten näytin miehelle netistä yhden istutuspöydän kuvaa. Tänä iltana meillä on tälläinen.





Aika ihana, vai mitä? Koko homma on jälleen tehty täysin purkutavarasta, jota riittää tuolla pihalla, kun mies purkaa tuota vanhaa autotallia.


Tuolla ihanaisella kesävieraalla on ollut minuun ihan mielettömän positiivinen vaikutus. Näiden kolmen päivän aikana olen ollut ulkona enemmän kuin koko keväänä yhteensä. Lisäksi olen vielä saanut puuhasteltua tuolla pihalla paljon kaikenlaista sillä aikaa kun kesävieraani on leikkinyt pihalla. Mm. sunnuntaina sain kitkettyä ja lannoitettua tämän vanhan pionipenkin. Toivottavasti ne siitä piristyy. Minusta pioni on niin kaunis kukka.



Tänään käytiin yhdessä ostamassa leikkimökillekin kesäkukat. Kaksi pelargoniaa ja kaksi valkoista lobeliaa. Ukki kiinnitti ylimääräiseksi jääneen kukkalaatikon leikkimökin kaiteeseen. Hieno tuli ja kesävieras oli niin tyytyväinen ♥

16 kommenttia:

  1. No jopas tuli näppärä pöytä sinulle :) Tuo ois tarpeen. Minäkin rakastan pioneja - minusta ne ovat kukkien kuningattaria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä hyvä ja kyllä se on tarpeellinen. Yhden uuden pionin taimen tarvisin tuohon penkkiin, kun siinä on keskellä tyhjä paikka. Uskon, että sekin löytyy ajallaan edukkaasti.

      Poista
  2. Anonyymi8.6.15

    Kaikki on teillä niin kaunista... <3
    H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos ♥ mutta kyllä meiltäkin löytyy niitä vähemmän kauniita kohtia, esim. pihalta. Mä vaan rajaan ne pois kuvista, hih..

      Poista
  3. Ihana pöytä- ja edellisessä tosi kiva kukkateline! Lisäksi edellisen postauksen kukkakimppukuva on ihan täydellinen ♥ Rentouttavaa lomaa sinulle Krisse ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos P ♥ Kaikki siis tuon miekkosen käsialaa. Ideat vaan pöllitty netistä.

      Poista
  4. Ihana kesävieras ollu siellä kyläilemässä<3:)
    Kätevä on kyllä tuo istutuspöytä ja minusta se on niin hyvännäkönenki!

    Mukavaa viikkoa sulle Krisse<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ♥ Vanhan ja räihnäisen saunamökin seinustalla voi hyvin olla kierrätysmateriaaleista/purkutavarasta tehty istutuspöytä. Liian hieno pöytä erottuisi liiaksi kokonaisuudesta.

      Poista
  5. No tulipas siitä näppärä :)
    Ihanaa kun sait noin piristävää seuraa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhoja tiiliäkin löytyi vielä sen verran, että saatiin siitä tehtyä tuo ihana alusta koko komeudelle. Seura on viime päivinä ollut parasta mahdollista ♥

      Poista
  6. Anonyymi9.6.15

    Ihana istutuspöytä <3 Mukavia aurinkoisia kesähetkiä kesävieraasi kanssa <3

    VastaaPoista
  7. Oi, aivan täydellisen ihana istutuspöytä ja kaunis pionipenkki, kuukia odotellessa! <3 Mukavaa kun on piristävä kesävieras. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne ♥ Nyt tosiaan odotellaan pionien kukintaa. Täytyy sitten taas kuvailla niitä, kun ovat niin kauniita. Meillä ovat valkoisia ♥

      Poista
  8. Ihana istutuspöytä! Tuollaisesta minäkin olen haaveillut, en ole vain saanut aikaiseksi tehdä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en osaisi itse edes tehdä tuollaista, joten joudun aina turvautumaan toisten apuun. Onneksi mies on kyllä vielä toteuttanut suht "kiltisti" noita mun toiveita.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan