Vappu tunnelmia

1.5.2015

Hyvää Vapun päivää kaikille!Miten teidän vappunne on mennyt? Olin eilen neljään asti töissä, joten en juuri ehtinyt osallistumaan meidän vappuvalmistelujen tekoon. Mies hoiti mallikkaasti kaiken yksin aina orvokkien istutuksesta ilmapalloihin ja serpentiineihin. 



Meille on pikku hiljaa viimeisen kolmen vuoden aikana rakentunut tuonne pation päälle grillikatos/huvimaja. Aluksi oli tosiaan ihan vaan pelkkä kyllästetystä laudasta tehty patio, sitten tuli kaiteet ja kattorakenteet, sitten peltikatto ja lopuksi viime kesänä ikkunat ja ovi. En oikein tiedä, mikä olisi oikea nimi tuolle tilalle? Meillä on siellä tuo kaasugrilli eli siellä grillataan ja syödään, mutta vietetään myös muuten aikaa. Ehkä se on kesähuone eli kesähuoneen sisustaminen on vielä ihan alkutekijöissään. Yritin tuossa äsken vähän googletella erilaisia sisustuksia,josko niistä löytyisi jotain vinkkejä/ideoita. Tarvii varmaankin vielä sukeltaa tuonne Pinterestin ihmeellisen maailmaan.


Naapuripariskunta tuli siis eilen istumaan kanssamme iltaa ja viettämään vappua. Avasimme samalla grillikauden. Mies toimi grillimestarina ja hoitikin homman mallikkaasti. Possua, täytettyjä herkkusieniä, kesäkurpitsaa, juustokastiketta ja patonkia. Naapurit toivat vielä tullessaan ihanaa mozzarellasalaattia, mums mums... Ihan superherkullista oli... Jälkkäriksi keitettiin munkkikahvit. Simaakin oli, mutta sen tekeminen epäonnistui tällä kertaa ihan täysin. Laitoimme ilmeisesti liian vähän hiivaa, joten sima ei ollut lähtenyt lainkaan käymään. Harmi! Täytyy varmaan kokeilla tehdä uusi erä äitienpäiväksi. Kahvien jälkeen pelattiin yhdessä melkein puolille öin. Mukava ilta mukavien ihmisten kanssa!


Tänään käytiin sitten aamupäivällä ulkoiluttamassa ylioppilaslakkeja. Ajettiin keskustaan vähän kävelemään kaupungille. Syötiin muuten tän kesän ekat tötteröjätskit, namskis ♥ Nyt vain olla möllötellään miehen kanssa kaksin kotona. Mä varmaan jatkan niiden kesähuoneen sisustusideoiden metsästystä ja sitten illalla käydään saunassa, kun eilen jäi käymättä.

MUKAVAA VAPPUPÄIVÄN ILTAA KAIKILLE!

Ps. Joko olet käynyt tutustumassa Arjen Helmiä-blogin fb-sivuihin? Pääset sinne tästä.

14 kommenttia:

  1. Ompas rennon henkinen vappu teillä ollut ja ahkera mies :) Ihana tuo teidän kesähuone, sinne toivottavasti päästään tässä kuussa tutustumaan <3 Kivaa vapunpäivän jatkoa, täällä istutaan kun tatit sohvalla ja odotellaan Anteroa ruudun ääreen ja huudetaan suomi voittoon tänä iltana!!! Se ois kisat ny :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies ei oikein osaa olla paikollaan, kuten ei vaimokaan. Kesähuone on ihan ok. Se olisi mukavamp, jos olisi ihan tiivis mökki, mutta mies halusi jättää sinne lattianrajaan ilmanvihtoaukot, ettei ole kesällä liian kuuma. Hyvä juttu sinänsä, mutta viileimmillä ilmoilla on sitten kosteushaitta. Tosi pääsette sinne sitten parin viikon päästä kurkistamaan :)

      Poista
  2. Kivalta kuulostaa teidän vappu..kesähuone ja grillailu. Kätevä ja ahkera mies on kyllä iso onni :) Mukavaa illan jatkoa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vappu oli onnistunut. Yhdessä oloa ja lepäilyä. Monta pitkää penniä on varmasti tullut säästettyä, kun mies osaa tehdä itse. Mukavaa viikonloppua Sinulle, Anne ♥

      Poista
  3. Kesähuone kuulostaa tosi kivalta. Samoin ystävät ja kätevä isäntä. Kiva vappu siis!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Mukavahan tuolla kesähuoneessa on ollla ja viettää aikaa. Monikäyttöinen paikka :)

      Poista
  4. Mäkin nostelen täällä olematonta hattuani sun toimeliaalle ja osaavalle miehelle.:) Omani on kyllä rakkain, mutta esim. ruuanlaittajaksi hänestä ei oikein ole. Saattaahan tuo vielä joskus innostua...silloin yleensä oppii, kun halua riittää.;) Muutenkin vappunne kuulostaa oikein kivalta ja rennolta. Meillä jäi kaupunkireissut tekemättä, mutta ehkä huomenna tai sunnuntaina voisi sen jätskin käydä vaikka satamassa syömässä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvostan todella paljon sitä, että mies tekee ruokaa. Itse tein sitä yksin vuosikymmenet ja leipäännyin siihen täysin. Juuri puhuttiin siitä vappuna, miksi näin kävi. En saanut koskaan kiitosta tehdystä työstä, joten mielenkiinto hävisi.

      Poista
  5. Anonyymi2.5.15

    Mukavalta kuullosti vapuviettonne <3Tuo kesähuone on mukava paikka viettää aikaa kesäisin, löydät varmaan hyviä deoita sinne <3 Aurinkoista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain ideoita löytyi. Tarvii vain vielä tehdä ikkunoiden pesu ja pikkasen muutakin siivoamista naisen kädellä. Siivoaminen ei oikein ole tuon miehen juttu. Nyt täällä kuitenkin sataa vettä, joten täytyy katsoa onnistuuko tänään, kuten suunnittelin.

      Poista
  6. Sade se tuli meillekin - välillä melkein räntää satoi. . . ! Nyt sitten kiertävät mustat pilvet ja aurinko pilkistelee ..taitaa olla luvassa ihan kivat kelit ensi viikolle :)..Minulla on mökistä ikkunat pesemättä, mutta talossa jo puhtaat - mikä helpotus- on se aikamoinen urakka. Arvostan myös kovasti mieheni tekemään ruokaa. . . ja olen itse vähän myös siihen leipääntynyt.. siis tekemiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain eilen vähän siivottua tuota kesähuonetta ja pestyä sen ikkunat. Kyllä olivatkin likaiset, hih... Talosta on vielä pesemättä, mutta onneksi minulla on tuo ikkunapesuri. Sillä pesee kyllä tosi nopeasti ja tulee hyvää jälkeä helposti. Suosittelen.

      Poista
  7. Kesähuone kuulostaa niin ihanalta! Teillä oli sitten liian vähän hiivaa simassa ja minun kummipojalla taas selvästi liian paljon. Kummipoika 22v totesi perjantaina, ettei koskaan enää tee itse simaa, koska se aiheuttaa takaraivosärkyä... Hmm;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan nyt, että onnistun tekemään tuosta meidän kesähuoneesta mukavan paikan, jossa viihtyy. Meillä mies laittoi eilen uuden satsin simaa tuleemaan äitienpäiväksi. Hiivastahan kaikki on kiinni, hih...

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan