Katse menneeseen lomaviikkoon

22.3.2015

Heippa kaikille!
Niin alkaa mun talvilomani olemaan pulkassa ja huomena on edessä taas paluu sorvin ääreen. Noh, ihan kivaa sinänsä! Pitää vain olla tyytyväinen, että ylipäätään on töitä. Pikkuinen vieraamme jatkoi aamupäivältä meiltä matkaansa toiseen mummolaan vielä yhdeksi yöksi ennen kotiin paluutaan. Kyllä täytyy olla siitäkin tosi kiitollinen, että saa viettää aikaa noiden lastenlapsienkin kanssa ♥ Paljon ehdittiin yhdessä touhuta viikonlopun aikana eväsretken lisäksi. Korkkasimme mm. leikkimökki kauden. Monta hyvää juttuakin kuultiin tuon pikku-neidin suusta, hih...

Perjantaina kampaajareissun jälkeen pääsin miehen opastuksella katselemaan ensimmäisen kerran elämässäni auringonpimennystä. Edellinen oli ollut joskus 90-luvun alussa, mutta siitä minulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa. Aika jännältähän tuo tuntui, kun yks'kaks tuuli vain tyyntyi ja maisema muuttui utuisen hämäräksi. Ihan kuin linnutkin olisivat lakanneet laulamasta. Vanhan hitsauskypärän lasin läpi tuota aurinkoa sitten katseltiin ja appeni sai otettua siitä hienon kuvankin.


Loma on ollut kaikin puolin oikein hyvä ja siihen on mahtunut paljon kaikkea mukavaa. Helsingin reissun jälkeen on ehtinyt ja jaksanut mukavasti puuhastella kaikenlaista tässä kotosallakin. Karsiminen on jatkunut ja nyt on ollut kivasti aikaa käydä normaalia useammin siistimässä ja viemässä lisää tavaraa kirppikselle myyntiin. 


Torstaina käytiin äidin luona iltapäiväkahveilla. Keskimmäinenkin ajeli sinne suoraan koulusta kertomaan äidillenikin reppureissutarinoita ja tietenkin moikkaamaan myös äiti-ihmistä. Mies kaiveli samalla reissulla nuorison kaksipyöräiset veljeni tallista talviteloilta ja kävi ne läpi. Yhdessä nostettiin ne sitten kärrille ja tuotiin kotiin. Tytöllä ja poikaystävällään oli jo kova polte päästä ajelemaan, joten kauaa eivät pyörät pihassa ehtineet olla, kun ne kurvasivat jo maantielle.


Saimme appivanhemmiltani heille ylimääräiseksi jääneen klaffilipaston. Minulla oli tietenkin heti suunnitelma valmiina sen varalle. Väri piti vaihtaa ja sen jälkeen saisin siitä itselleni bloggauspisteen meidän makkariin. Mies sitten vähän hioi sitä ja aloitti maalaamisen. Maalina Helmi-kalustemaali ja sävynä tietenkin valkoinen. Ihan helppo homma tuo ei ollut. Muutamaan kertaan mies meinasi jo lyödä hanskat tiskiin, kun tuntui ettei siitä saa pensselillä maalaten millään hyvää. Minä olin normaalista poiketen siinä kohdassa erittäin vähä sanainen. Harmittelin vain asiaa enkä esittänyt minkäänlaisia vaatimuksia maalaamisen suhteen. Se tuotti sitten tulosta. Eilen lipasto kannettiin makuuhuoneeseen ja nyt kirjoittelen ensimmäistä postausta uudessa bloggauspisteessäni ♥ Nyt saan mukavasti laatikoihin  mm. kaikki askartelu-, lahja- ja pakkaustarvikkeet, joilla ei tätä ennen ole oikeastaan ollut omaa säilytyspaikkaansa. Oi, olen niiiin onnellinen tästä ♥


Loppuloma ja -päivä vietetään kotoillen. Otetaan rennosti ja ollaan vaan. Tehdään, mitä mieleen juolahtaa ja mitä mieli tekee. Poika makaa kyllä kuumeessa, mutta eipä me vanhemmat oikein voida mitään muuta tehdä silloin lapsen eteen kuin huolehtia, että juo nestettä tarpeeksi. Nuo uudet Perfect Homen tuikkukipot jaksavat myös ilahduttaa mua edelleen. Ne vaan ovat niin kauniit ♥ Olenkin nyt iltaisin poltellut niissä tuikkuja. Miten teidän viikonloppunne on sujunut?


14 kommenttia:

  1. Siellähän on vähän ollut samantyyppistä touhua - meillä vain olen minä joka maalaa :) Tuo helmimaali on kyllä hyvä maali - kokemusta siitä on. . . ja siitäkin, että kesken homman voi usko mennä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin joskus maalaan, mutta mulla tuo usko meinaa loppua vieläkin useammin kesken kuin tuolla isä-ihmisellä! Mulla ongelmana se heikko luottamus omiin taitoihin. Mies aloitti tämän maalausurakan ihan oma-aloitteisesti, joten en kieltänytkään enkä tuppautunut siihen ja aivan varmasti saimme nyt paremman lopputuloksen kuin, että olisin itse ryhtynyt tuohon hommaan.

      Poista
  2. Kivoja lomakuulumisia! :) Multa meni tavallaan ohi se auringonpimennys, yritin "nurkan takaa" näpsiä kameralla kuvia siitä mutta ei tullut kun kirkkaita kuvia auringosta. (jos olisin tiennyt että se voi - silmien lisäksi - vahingoittaa kameraa, en olisi tehnyt tuota, mutta näyttäisi siltä että kamera on entisellään)

    Mä olen viikonloppua käynyt katsomassa kaksikin teatterikappaletta, kirpparilla ja muuten vaan vähän shoppailemassa. Ja tänään ei olla tehty muuta kuin pesty pyykkiä ja käyty lasten kanssa pienellä kävelyllä hakemassa pajunkissoja - hrrrr!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että kamerasi säästyi! Sulla on ollut sitten oikein kulttuuriviikonloppu. Mekin kerättiin pienen vieraan kanssa pajunkissoja ja laavuretkeltä mustikanvarpuja. Mustikanvarvut laitoin veteen toivoen, että alkaisivat kukkimaan. Saas nähdä kuinka käy!

      Poista
  3. Uuu, mikä klaffilipasto. Kiva nähdä mitä saat siitä aikaiseksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maalaaminen oli se suurin muutos. Lipasto oli ennen vaalean koivun värinen. Vähän suunnittelin joitakin tekstitarroja tähän ja sitten somistetta päälle jne.

      Poista
  4. Sulla on ollu mukava loma! Kiva kiva!! Sit jaksaa töitäkin taas painaa, kun on saanu välillä vähän levähtää.

    Voi että toi lipasto on ihana! Mä oon vähän sellanen maalari, että sinne päin vaan sutimaan... niin kun oli puhekin sillon täällä meillä. En ees halua mitään pilkuntarkkaa lopputulosta, ennemminkin tykkään, jos vaikka maalisudin jäljet näkyy. Onpahan omatekemän näköinen!! =) Maalaaminen on ihan helppoa, jos ei liian tarkkaa lopputulosta halua. Rohkeutta vaan siihen sutiin tarttumiseen sullekin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tuosta lipastosta ihan tosi paljon. Se käy musta vielä ihan loistavan hyvin tuohon ruskeaa paneelia vasten. Mies meillä on se tarkempi maalaamisten lopputulosten suhteen. Ehkä siks just haluskin ite maalata tämänkin, hih...

      Poista
  5. Sulla on ollutkin monenlaista mukavaa lomaviikolla, kiva ♥ Ihania kuvia, tuo pajunoksakuva oli etenkin niin keväisen kaunis ♥ Ja hieno lipasto; kyllä nyt kelpaa tuossa bloggailla! Mukavaa alkavaa viikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lomaviikko oli yksi parhaista koskaan. Sekin vaikutti sen onnistumiseen, kun tunnen, että jaksan nyt kaikkea paremmin. Mäkin tykkään tosta pajunkissakuvasta. Onnistui jotenkin tosi kivasti. Lipasto on ihan ♥ Mukavaa alkavaa viikkoa Sinullekin, P ♥ Toivottavasti pakettini saapuu jo pian.

      Poista
  6. Lomaviikkosi kuulostaa todella kivalle! Ja tuo klaffilipasto on ihana.<3 Joskus on viisainta olla hiljaa ja neuvomatta...;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle vaan tuo hiljaa oleminen on välillä vähän vaikeaa, mutta nyt maltoin ja se kannatti.

      Poista
  7. Anonyymi23.3.15

    Hyvältä kuullosti lomaviikkosi ❤️ Iloa ja tsemppiä arjen aloitukseen loman jälkeen ❤️

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan