Kuulumisia ja arvontamuistutus

8.12.2014

Lumet ovat poissa. Maisema on jälleen harmaa. Arki on jälleen alkanut. Mielikin alkaa taas pikku hiljaa piristyä, vaikka töissä on ihan törkee kiire ja pitää koko ajan nyt nämä pari päivää työskennellä hirveän paineen alla. Deadlinet painaa päälle. Eilen sain tehtyä ja luovutettua sen tilauskakun onnellisille vanhemmille heidän pienokaisensa ensimmäiseen juhlaan. Kakkukioskin puolelle laittelen kakusta päivitystä, kunhan ehdin ja muistan. Iltapäivällä kävin pitämässä tämän vuoden toiseksi viimeiset kynttiläkutsut. Kotona paistoin vielä lopun piparitaikinan pikku pipareiksi pöydälle lasipurkkiin vähän niinkuin koristeeksi. Kuopus halusi myös leipoa ja silloin on toimittava nopeasti ennenkuin innostus menee ohi. Onneksi pakastimesta löytyi vielä muutama taikinalevy ja kuopus leipaisi meille "iltapalaksi" ihanat tähtitortut. Oi, ne vaan on niin hyviä juuri leivottuina, vähän vielä lämpiminä ja vähän tomusokerilla kuorrutettuna!


Viime joulun jälkeen ostin prisman alennusmyynnistä tähtivaloverhon. Olin kauan haaveillut sellaisesta, mutta en ollut koskaan vain raaskinut ostaa. Valosarja oli -70% alennuksessa, joten hintaa ei enää paljoa jäänyt. Syksyllä etsin valosarjaa kissojen ja koirien kanssa enkä millään meinannut löytää. Olin jättänyt sen liian helppoon paikkaan, mutta onnekseni löysin sen. Nyt tähtiverho on miehen avustuksella laitettu ruokailuhuoneen ikkunaan ja se vaan on niiiiin kaunis.


Pitkään olen myös muissa blogeissa ihaillut noita heinäseipäistä tehtyjä sisustustikkaita. Saimme veljeltäni heinäseipäitä ja mies sitten askarteli niistä tikapuut. Tuo mies on kyllä välillä niin nopea, etten meinaa pysyä sen tahdissa. En ehtinyt antaa hänelle mitään mittoja tikapuihin, kun lähdin töihin, joten ensimmäisistähän tuli ihan mielettömän isot. Noh, aikani niitä katselin, mietin ja pähkäilin, kunnes pienen tiedustelun jälkeen (Kiitos Katja) annoin miehelle oikeat mitat! Nyt on sitten vähän pienemmät sisustustikkaat niin sisällä kuin ulkonakin. Nuo isot tikkaat kavennettiin ja ovat sopivankokoiset nyt nekin. Hitsi vaan, kun en saanut millään kuvattua niitä sisällä ilman etteikö kuvista olisi tullut keltaisia! Mutta siinä ne nyt ovat...



Tonttu-ukkokin on jo hypännyt alimmalle askelmalle odottamaan joulua.

Ps. Muistakaahan käydä osallistumassa Jouluarvontaan, jos ette ole vielä käyneet. Osallistumisaikaa vielä tämä viikko. Jos et itse ole klassisemman joulumusiikin ystävä, voit aina antaa levyn lahjaksi jollekin, jos arpaonni suosii. Onnea arvontaan!
 

12 kommenttia:

  1. Ei mun kommetti tullutkaa perille?

    Noi on niin ihania, meillä kanssa pihalla ja haluaisin vielä sisälle, joten tarvii etsiä heinäseipäitä :)
    Ja uusi leivonta-aika pitää ottaa, kun vain töiden ohessa kerkeisi

    Kivaa alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivojahan nuo ovat ja voi halutessaan maalatakkin vaikka minkä väriseksi. Nyt talviaikaan meillä maalaaminen ei onnistu, kun ei ole lämmintä tilaa, missä maalata ja ulkona maali ei kuivu, mutta nätit noinkin ihan ilman maalia.

      Leipominen kuuluu jouluun. Toivottavasti sinullekin löytyy leivonta-aikaa. Itsekin yritän.

      Poista
  2. Voi sinun miestäsi kun on näppärä <3 niin hienot tikkaat, miekin huolisin tuollaiset, vaan voin vain kuvitella kuinka jompikumpi pojista kiipeäisi niihin ja rysähtäisi alas koristeineen päivineen. Noo, joskus sitten meillekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on! Sillä on mielikuvitusta ja luovuutta minunkin edestä, joten askartelut onnistuu. Hyvä niin! Nyt kun ei ole töissä, aikaakin on...vähän liikaakin. Jos päätät hankkia tuollaiset tikkaat, ota yhteyttä. Mies tekee niitä myös tilauksesta =)

      Poista
  3. Anonyymi8.12.14

    Ihanat tikkaat ja koristelu! Mä katselen ja nautin, meillä kaksi riiviötä pudottelis ne alas alta aikayksikön ja riepottais rikki ;)
    Nam, torttuja, mmmm....
    Reipas mies, muista pussata!
    K ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on reipas, vaikka välillä meinaa aika käydä pitkäksi kotona ja työttömyys masentaa! Yhdessä me pärjätään. ...ja lupaan pussata ;)

      Poista
  4. Voii! En ala! Ihan hirmuisen ihanat tikkaat <3 Kelpais!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies kyllä tekee korvausta vastaan, jos haluat.

      Poista
  5. Anonyymi9.12.14

    Ihanat nuo tähtiverhot,itsekin niitä himoinnut ehkä joulun jälkeen onnistaa alennusmyynneissä ;) todella hienot heinäseivästikkaat ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löydän oman tähtiverhon tulevasta alesta. Mäkin tykkään tooosi paljon noista tikkaista, kun vihdoin sain sellaiset. Kissa vaan meinaa kuistilla pitää niitä ulkotikkaita raapimispuunaan, murr...

      Poista
  6. Ja niistähän tuli niin ihanat tikkaat!! Ei saa laittaa tuommoisia herkkukuvia joulutortuista kun nyt sitten ihan pakko ois niitä saada näin iltavuoron jälkeen tullessa nälkäisenä kotiin :D Tuo tähtijuttu on kaunis, olen monta kertaa miettinyt ostavani, oiskohan niitä tänäkin vuonna alessa joulun jälkeen ;) Mukavan letkeää viikon jatkoa vaikka kiirusta piteleekin!

    VastaaPoista
  7. Niin tuli! Meillä ainakin vaaka huutaa hoosiannaa mun alla, kun kaikenmaailman herkkuja on tullut surutta vedeltyä :( Toivotaan, että tuota valosarjaa riittää aleen asti. Nyt niitä ainakin vielä on ollut saatavilla/valikoimissa. Muksaa viikon jatkoa sinullekin, Katja!

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan