Hyvästit joululle

28.12.2014

Joulu on ohi. Samoin yhdeksän päivän vapaat. Huomenna alkaa työt ja arki. Tervetullut vaihtoehto minulle, jota jo tapaninpäivän iltana alkoi joulu ja varsinkin sen punainen väri tökkiä. Ensi jouluna meillä tuskin juuri nähdään punaista. Hirveästi meillä ei tänä joulunakaan ollut ns. joulukoristeita. Muutama tonttu, jotka saavat jatkaa ja sitten erilaisia valosarjoja, mitä meillä nyt on aina melkeinpä läpi vuoden. Kynttilöitä on poltettu paljon, mutta niin meillä tehdään muulloinkin kuin jouluna. Minulle riittää vähempikin koristelu, kunhan on kuusi, kynttilöitä ja joulukukkia. Tänä vuonna meillä oli hyasinttejä. Amarylliskin on tosi kaunis. Tykkään valkoisesta, mutta sellaista meillä ei tänä vuonna siis ollut. Tulppaaneista tykkään myös yhdistettynä havuihin. Siitä muodostuu minun jouluni.


 Pääsääntöisesti joulu oli ihan ok. Hiukan kyllä kateellisena olen lukenut monestakin blogista, kuinka moni on levännyt ja löhöillyt jouluna...vietänyt pyjamapäiviä. Huoh! Meillä niin ei ole ollut. Jokaisella päivällä on ollut ohjelmaa. Ollaan kyläilty paljon. Mukavaa sekin on kun saa tavata ihmisiä, joita ei ihan joka päivä näe, mutta myös väsyttävää. Rehellisesti sanottuna olen aika väsynyt. Viikonlopuksi saimme vielä hienon ladyn, F:n meille joulukylään ♥ Vauhtia on siis piisannut, hih... Tälle päivälle/aamulle minulla oli myös yhden tilauskakun teko. Tilaus tuli aika lyhyellä varoitusajalla, mutta suoriuduin siitä kunnialla. Tässä kohden rahalla oli suuri merkitys. Vaikkei tuo kakkuilu olekaan mikään miljoonabusines, saan minä taas yhden laskun pinosta maksettua. Jee!


Tänään meillä pidettiin joulun rääppiäiset. Miehen vanhemmat ja sisko tulivat meille ja yhdessä syötiin kahden talouden jouluruoat pois. Nyt saa joulu minun puolestani mennä ja katseet voi kääntää tulevaan, uuteen vuoteen. Loppuvuoteen mahtuu vielä yksi kahden kakun tilaus ja siis töihin paluu. Arkista aherrusta ihan kirjamellisesti.

16 kommenttia:

  1. Meillä myös on kiirettä pukannut, tänään oli ensimmäinen päivä viikkoon, kun ei ole ollut pakko tehdä mitään tai mennä minnekään! Jollain tapaa paluu arkeen tuntuu ihan hyvältä, meillä varsinainen arki tosin alkaa vasta kun esikoisen koulu alkaa...

    Tsemppiä ja rennompaa uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika ♥ Vuoden vaihdetta vietämmekin miehen kanssa ensimmäistä kertaa ihan kahden ♥ Mitähän kivaa me keksitään?

      Poista
  2. Voi, miten hauska kakku, melkoinen taikuri olet Krisse, kun tuomosia kakkuja pyöräyttelet!
    Tsemppejä töihinpaluuseen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ♥ Olen harrastanut tätä kakkuilua jo kai seitsemän vuotta. Itseopiskellen olen taitoni hankkinut ja tekemällä oppii. Ihan kiva kakku tuli. Tykkäsin itsekin. Vaikeinta on keksiä aihe ja miten sen toteuttaa. Oli tosi kiva tehdä taas vähän erilaisia koristeita. Ihan hyvillä mielin huomenna töihin. Jotenkin vaan jo kaipaan arkea ja sen rutiineja.

      Poista
  3. Ihana tuo kakku :)
    Muista kuitenkin levätä arkisen aherruksen lomassa, kyllä se siitä suttautuu..Kyllä arkea kaipailee välillä..
    Tsemppiä töihinpaluusen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika ♥ Aika tiukka puristus on nyt tämä loppu vuosi, mutta onneksi saan öisin hyvin nukuttua.

      Poista
  4. Ihana kakku, ei sujuisi minulta ikinä! Samaa mieltä kun joulu ohi, koristeet saavat lähteä, niistä tulee jotenkin ylenpalttisen hermostunut olo. Kivoja aikansa ja toivat joulun tunnelman, mutta nyt jo liikaa.

    Voimia työviikkoon ja ihanaa uuttavuotta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia K ♥ Näinhän se menee, että aikansa kutakin. Nyt nautitaan vaan talvesta ja uudesta vuodesta. Hyvää Uutta Vuotta Sinullekin ♥

      Poista
  5. Upean kakun olet tehnyt ja toivottelen reipasta työn alkua, kyllä se hieman tahmealta tuntuu..odottelen viikonloppua ja vapaita ihan innolla :) Talvilomaankaan ei ole montaa viikkoa..palkaton tosin joten näkyy sitten Tammikuun huvit Helmikuussa mutta pakko hengähtää jo ihan fysiikan puolesta! Kunhan nämä pyhät tästä on ohi niin huomataan että kevättä kohti mennään kohinalla, ihanaa <3 Mukavaa alkuviikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja ♥ Hienoa, että olet saanut järjestettyä tuon talviloman ja että pidät sen palkattomuudesta huolimatta. Ei kannata vetää itseään ihan piippuun. Loma ja lepo on aina hyväksi ♥ Itse en tiedä vielä koska pidän talviloman. Ehkä sitten keväämmällä, esim. maaliskuussa. Työniloa sinullekin vuoden viimeisiin työpäiviin ja mukavaa vapaata sitten viikonloppuna!

      Poista
  6. Namskis mikä kakku! Meillä syötiin jo eilen lohikiusausta mitä riitti vielä tänäänkin...Hyvää töiden alkamista...minä lomailen vielä viikon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kuolasin eilen illalla telkkarin mainoksesta tacoja ja tortilloja, namskis! Jouluruoka ei enää uppoa, vaikken juuri niitä laatikoita syönytkään, kun ei meille niitä kotiin hommattu.

      Kiitos Marita ♥ Kyllä uni olisi vielä maistunut, mutta eiköhän näihin kuuden herätyksiin taas pikku hiljaa totu. Hyvää lomaa sinulle ♥

      Poista
  7. Anonyymi29.12.14

    Minäkin olen miettinyt josko jo poistaisi laatikkoihin jouluiset koristeet.....parit jouluvalot mitkä toimivat pattereilla taidan jättääkin ympäri vuotiseen käyttöön,mutta jos tontut jo lähtis....joulukuuset pidetään vielä uuden vuoden juhlinnan ajan ja sitten niistäkin luovutaan...ihana tuo kakku,olet kyllä taitava kakun tekijä :) .tsemppiä arjen aloitukseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Meillä tosiaan on noita "sisustus"valoja aina läpi talven. Niistä en hevillä luovu. Ne ovat niin ihania ♥ Kyllä minäkin kuusen pidän yli uuden vuoden, kun en taida kakkuhommien ja töiden vuoksi ehtiä sitä purkamaan. Tämäkin ilta meni kokonaan kakkuiluissa. Kohta saunaan ja sitten petiin. Väsyttää.

      Poista
  8. Joulunaika on tosiaan melkoista tasapainottelua hyvien ystävien ja sukulaisten tapaamisen ja itsekseen lököilyn välillä. Meillä tänä vuonna yritettiin jättää joitakin lököpäiviä kyläilypäivien väliin oikein tarkoituksella ja täytyy myöntää, että tulivat tarpeeseen. Upea tuo kakku - olet kyllä taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se sellaista on varmasti monessa perheessä! Täydelliset lepopäivät olisivat tervetulleita tännekin...ehkäpä sitten ensi vuonna, hih...

      Kiitos ja kiva Anu T, kun poikkesit blogissani ja jätit jäljen käynnistäsi! Toivottavasti tulet uudestaankin.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan