Pyhäinpäivän aamuna

1.11.2014

Hyvää pyhäinpäivänhuomenta teille kaikille! Niin se sitten alkoi vuoden toiseksi viimeinen kuukausi. Aika juoksee niin, ettei meinaa perässä pysyä. Mieskin kertoi eilen, että oli aika kummallinen fiilis ja tunne, kun oli käynyt esikoisensa luona kahvilla. Kahvilla oman tyttären luona. Niin ne lapset kasvaa ja heistä sen ajan kulun ehkä parhaiten huomaa. Töissä takana pitkä ja työntäyteinen viikko, joten takki on tyhjä. Iltaisin en ole jaksanut tehdä kotona mitään. Onneksi mies on hoitanut päivisin pyykit ja tehnyt perheelle ruoan. Eilen kävin ruokatunnilla kaupassa ja töiden jälkeen hakemassa Askosta meidän uuden maton. Onnistuttiin siis saamaan askon alen viimeisenä päivänä vielä tuo iso lankamatto (ovh 199e) alehintaan (69e), vaikkei heillä enää ollutkaan mattoja varastosta. Meidän piti siis odottaa seuraavan kuorman tuloa. Eilen oli sitten se päivä ja nyt meillä on uusi matto lattialla.

Värinä tuollainen vaalean harmaa.

Tytöllä on nyt ensimmäinen TET-viikko takana. Työ on ollut yllättävän raskasta ja kiire työmaalla on aiheuttanut sen, että tyttö on joutunut tekemään sellaisiakin juttuja, mitkä eivät hänelle oikeasti tettiläisenä kuuluisi sekä kuuntelemaan kiireessä hermonsa menettäneiden työntekijöiden ja asiakkaidenkin kiukuttelua. Ei kivaa eikä varsinkaan sopivaa toimintaa työnantajan puolelta, mutta toisaalta se antaa realistisen kuvan siitä, mitä työ tuolla alalla oikeasti voi olla. Viikolla tyttö tuli päiväksi kotiin, kun oli yhden päivän koulussa musiikkiesiintymisen vuoksi. Kotikuntamme kirjasto täytti 25 vuotta ja siellä oli sitten esitys. Tytön piti laulaa duona yksi laulu, mutta kaverille tulleen rimakauhun vuoksi tyttö esittikin kappaleen ihan yksin. WOU, huikea suoritus tytöltäni! Esitys oli mennyt hyvin ja taas kyllä tyttö ylitti hienosti omia rajojaan. Olen kyllä niin ylpeä hänestä...jälleen kerran.

Takkapuut kuivumassa ja lämpiämässä uunin vieressä omalla paikallaan.

Illalla oli mukava istuskella nojatuolissa ja nautiskella uudistuneesta olohuoneestamme. Mies sytytteli kynttilöitä ympäriinsä ja teki uuniin tulet. Mikäs siinä oli katsellessa telkkua, kun mies vielä keitteli meille glögiä ja teki vähän suolapalaa. Glögiä onkin tullut juotua jo useampi pullo. Olemme miehen kanssa testanneet jo aiemmin tänä syksynä Hans Välimäen sekä Ikean glögit. Glögi kun on vaan niin hyvää ja lämmittää mukavasti. Minä kun en ole mikään teenjuoja eikä vatsa kestä loputonta kahvinkaan juontia, vaikka aika paljon sitä pystynkin päivän aikana juomaan. Illalla on mukava sitten nautiskella olosta glögimukin kanssa.  


Eilen ostin kauppareissulla uuden Unelmien Talo&Koti lehden ja tytön poikakaveri toi minulle vielä Joulu Maalla-lehden. Nyt on taas lukemista viikonlopuksi. Kivaa. Tänään meillä vaihdetaan autoon talvirenkaat. Mies lähtee maanantaina kertausharjoituksiin, niin sitten minä pärjään täällä auton kanssa pahemmissakin keleissä. Ilma onkin kylmennyt nyt viikolla huomattavasti ja tiet ovat olleet jo aamuisin paikka paikoin liukkaita. Tänään ajattelin illan edellä ajella hautausmaalle viemään kynttilän Isän haudalle. Meillä ei eilen vietty mitenkään halloweenia. Koristeita olisi kyllä ollut jemmassa, mutta sinne ne myös jäivät. Voimat eivät nyt vain yksinkertaisesti riittäneet niiden esille kaivamiseen eikä halloween juhlintaan. Lapset ova kuitenkin päässeet kavereiden luona kukin vähän partyilemaan. Enemmänhän tuo juhla on juuri lapsille tarkoitettu juttu. Minä kuitenkin siis toivottelen nyt teille rauhaisaa pyhäinpäivää. Palaillaan taas pian.

8 kommenttia:

  1. Kylläpä saitkin hienon maton ja edullisesti!
    Sulla on hyvä mies, kun tekee noin kotihommia:)
    Mukavan letkeää lauantaita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sain. Olen tosi iloinen siitä. Miehen osallistuminen on minulle hiukan outoa vieläkin monen yhdessä vietetyn vuoden jälkeenkin, kun entisessä elämässäni vastasin yksin lähestulkoon kaikesta. Tästä huolimatta arvostan tosi paljon miehen panosta arjessa. Pitäisi vaan muistaa sanoa se useammin hänellekin. Mukavaa lauantaita sinullekin, Sari!

      Poista
  2. Mukavaa ja rauhallista pyhäpäivää sinulle ♡ ihania hetkiä joululehtien parissa. Nautitaan takasta ja yhdessäolosta.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi1.11.14

    Ihana matto ja mukava alennus :) noita lehtiä lukiessa onkin mukava viettää viikonloppua ja glögi onkin hyvää syksy&joulujuomaa :) leppoisaa lauantaita :)

    VastaaPoista
  4. Ihana matto ja hyllykin näyttää ilmestyneen sohvan yläpuolelle. Hienolta näyttää ♥ Ihana tytär sinulla, lapsistaan saa ja pitääkin olla ylpeä! Glögiä ei täällä vielä olla maisteltukaan. Hans Välimäen glögiä näinkin lähikaupassa, oliko hyvää?

    VastaaPoista
  5. Kiitos Susanna! Mies teki hyllyn itse. Vähän on vielä hakusessa, mitä sinne laitetaan. Onneksi koristeita/tavaroita voi vaihdella mielialan ja vuodenajan mukaan. Ihan hyvää oli Hansin glögi, mutta jäimme odottelemaan sitä mausteista jälkimakua, jota etiketissä lupailtiin.

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan