Miltäs näyttää?

19.10.2014

Saatiin eilen tosi paljon aikaiseksi olohuoneen suhteen, vaikka meillä kävi iltapäivällä vieraitakin ja heidän kanssaan turistessa ja kahvitellessakin meni hetki, jos toinenkin. Vieraat on kuitenkin aina ihania ja meille tervetulleita, joten ei haitannut. Eikä haitannut sekään, että remppa oli kesken ja tavarat olkkarissa ja ruokailuhuoneessa mullin mallin. Hyvin mahduttiin ruokailuhuoneen pöydän ääreen kahvittelemaan, vaihtamaan kuulumisia ja katseltiinpa siinä meidän hääkuviakin pian kahden vuoden takaa. Mutta nyt muutama kuva olohuoneesta juuri nyt, miltäs näyttää?



Seinät on siis nyt maalattu kahteen kertaan. Ihan ei 9 litraa riittänyt, joten piti kipaista päivällä vielä kauppaankin ostamaan lisää maalia ennen vieraiden tuloa. Onneksi maalikaupassa oli ihanan sydämellinen myyjä tuolta Sydämellä tehtyä-blogista, joten palvelu oli ihan ensiluokkaista. Kiitos Katja! Kannattaa muuten käydä tutustumassa tuohon Katjan blogiin. Sieltä löytyy ihania sisustuskuvia hänen kauniista kodistaan ja mielettömän hyviä tuunausvinkkejä. Suosittelen. Yhdessä sitten pohdittiin tuon pystyuuninkin väriä. Aluksihan me ajateltiin maalata se uudestaan mustaksi, mutta kuinkas kävikään? Värin valinta on tosi vaikeaa ja haastavaa. Mun täytyy kyllä sanoa, että mä oon tuossa hommassa aika surkea. Uuni päätettiin kuitenkin maalata samalla värillä kuin seinät, ettei siitä tule huoneessa liian hallitseva. Varmasti ihan hyvä päätös, vai mitä?

Väri on Tikkurilan Lastu.

Mies alkoi nyt tekemään viimeisiä maalauksia eli tytön huoneen ovi ja uunin luukut. Mä suunnittelen jo päässäni verhoja ja muita ihania sisustusjuttuja. Surffailen blogeissa ja etsin ideoita. Matto on myös mietinnän alla, millaisen ja minkä värisen siihen hommaisi. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Meillä sataa, joten voin hyvällä omallatunnolla olla sisällä koko päivän. Aamun ensimmäinen homma, kun tulin alas, oli kynttilän sytyttäminen keittiön lyhtyyn. Oikein tunnelmallista sunnuntai päivää teille kaikille!

Nähdään taas!

Ps. Anteeks nää mun kuvat. Ihan kauheen rakeisia jotenkin, mutta kännykällähän mä niitä oon napsinut. Pahoitteluni!

10 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
  2. Wautsi, mikä kirkastuminen. Kyllä maalilla saa paljon aikaan. Innolla täällä odottelen seuraavia kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää!
    Kivaa sunnuntaita<3

    VastaaPoista
  4. Anonyymi19.10.14

    Tosi hyvältä näyttää :) lopputulos on taatusti onnistunut :) mukavaa sunnuntai iltaa :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos teille kaikille kommenteistanne! Ne lämmittävät aina mieltä. Nyt on maalaamatta enää tytön huoneen ovi toiselta puolelta eli tytön huoneen puolelta. Pikku hiljaa homma etenee.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi19.10.14

    Oikein näyttää kauniin seesteiseltä väriltä. Eikä yhtään keltaiselta. Mielenkiinnolla odotan jatkoa. K;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos K! Valon vaikutuksesta tulee se keltainen sävy aika ajoin. Mä taidan odottaa lopputulosta ihan yhtä suurella mielenkiinnolla, hih...

      Poista
  7. No voihan sua ja sun juttuja <3 Ihan punastuu tässä noin mielettömistä kehuista!!! KIITOS!!
    Toi näyttää vaan niin hyvälle, olohuoneeseen tuli monta neliötä lisää ja siltikin lämmin sävy ja tunnelma jäi!! Ihan nappi valinta oli jättää tuo uuni samanväriseksi, kyllä ne miehetkin osaa ;) Toivottavasti sun päivä on tänään täynnä hyviä uutisia!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hyvän tähen, olen käynyt Katjan blogia kattomassakin, enkä ole tajunnut kuka on kyseessä. Huhuu Katja, jos tämän näet, käyppä katsomassa miltä näyttää meidän keittiö ruusutapetteineen... ainakin käsittääkseni juurikin sinä meille silloin kesällä niitä tapettirullamääriä laskit... =) (ne siniset ruusutapetit...)

      Ja Krisse, oikein kivalta näyttää! Hyvä sävy ja saat sen ihanan vaaleuden tuonnekin huoneeseen, jes!

      Poista
    2. Kiitos vaan Katja itsellesi! Oli mukava tehdä kauppaa kanssasi :D

      Ja oikeessa olit, tästä päivästä tuli hyvä :-D

      Kiitos Heli sinullekin kommentista ja kehuista! Tuntuu hyvälle :D

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan