Akut ladattu alkavaan viikkoon

13.10.2014

Niin se viikonloppu taas meni. Mitään suurta ja ihmeellistä ei tapahtunut. Oltiin vain ja elettiin hetkessä. Niinhän se pitääkin olla ja se juuri on viikonlopuissa parasta, kun saa vain olla ja tehdä, mitä parhaaksi näkee ja mikä sillä hetkellä tuntuu hyvältä tai sitten voi vain olla eikä tee mitään. Lauantaina kävin vain siistimässä kirppispöydän ja viemässä sinne vähän lisää tavaraa. Sitten katseltiin miehen kanssa yks leffa, Paistetut vihreät Tomaatit. Voi vitsi, kun olikin hyvä leffa ja mäkin jaksoin katsoa sen loppuun asti. Mä en siis hirveesti ylipäätään katsele telkkua enkä varsinkaan elokuvia. Tästä elokuvasta kuitenkin tykkäsin. Leffa muistutti taas siitä, kuinka tärkeää ystävyys ja toisten huomioonottaminen onkaan. Suosittelen kaikille! Illalla katseltiin sitten vielä telkusta toinenkin leffa, Kaunis mieli. Wuhuu, mulle kaksi leffaa samana päivänä on huikee suoritus ja pysyin kuin pysyinkin vielä tämänkin leffan ajan täysin hereillä! Joo, mulla on vähän tapana nukahdella telkun ääreen, hih...


Sunnuntaina nukuttiin myös pitkään ja kiireettömän aamun jälkeen pakkasin PartyLiten kamat kassiin ja kävin pitämässä yhdet kutsut ihan tässä lähellä. Oi, miten kaunis koti emännällä olikin! Niin ihanasti sisustettu. Mahtavia tuunailuja oli kyllä tehnyt. Pari ideaa nappasin mukaani. Kutsut meni hyvin, kuten jo aiemmin viikolla pitämäni toisetkin kutsut. Mukavien ihmisten kanssa tulee mukavia kutsuja. Yksi konsultin työn parhaista puolista on se, että saa tavata uusia, mukavia ihmisiä ja viettää heidän kanssaan mukavia hetkiä ja tietty näkee erilaisia koteja! Niin ja kaiken lisäksi tästä vielä maksetaan mulle! Tämän viikon kutsuilta saankin sitten ne kipeästi kaipaamani seinämaalirahat olohuoneen remppaan.

Kuva partylite.fi
Viikonlopun kruunasi keskimmäisen tyttäreni vierailu meillä. Juotiin yhdessä iltakahvit mokkapalojen kanssa (tyttären suurinta herkkua), juteltiin ja puhuttiin elämästä ja sen tarkoituksesta. Ennen lähtöään katseltiin vielä yhdessä Vinoshowta ja naurettiin.

Tänään jatkuvat sitten taas yt-neuvottelut. Niiden jälkeen luottamusmies pitää meille infotilaisuuden. Jokohan nyt saadaan jotakin selvyyttä asiaan? Päivästä tulee ihan varmasti raskas, mutta pakko se vain on kestää. Töiden jälkeen mennäänkin sitten pitkästä aikaa käymään mun äidin luona kylässä. Ihan liian harvoin tulee siellä käytyä, mutta kun aika ja voimat eivät millään meinaa riittää. Lopulta on vaan pakko mennä. Monesti olisi tekemistä kotonakin, mutta mun omatunto ei vaan anna myöden, ettenkö kävisi siellä vaikka olisi kuinka kiire.

Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille ja rentouttavaa syyslomaa niille, joilla se jo tänään alkaa! Meillä lomaillaan sitten viikon päästä.

10 kommenttia:

  1. Anonyymi13.10.14

    Muista taas; anna armoa itsellesi!!!!
    Mä pidän peukut pystyssä YT: n suhteen!!!!!!
    Hali maanantaihin!
    K ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenhan mä antanutkin! Olen opetellut antamaan. Kiitos peukuista ja halista <3

      Poista
  2. Tsemppiä Krisse yt.hen! Sydämeni pohjasta toivon, että sulle käy hyvin!
    Viikonloppuisin on ihanaa vain oleskella... minunkin piti kattoa se Kaunis Mieli, mutta unohdin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari tsempeistä!

      Kaunis mieli oli kyllä myös hyvä elokuva ja löytyy varmasti dvd:näkin, jos haluat katsoa.

      Poista
  3. Anonyymi13.10.14

    Tsemiä tälle päivälle että viikko alkaisi hyvillä uutisilla :) peukut pystyssä täällä sulle :) mukavaa alkanutta viikkoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Elän toivossa, että kaikki menee vielä hyvin. Kituviikko edessä.

      Poista
  4. Mä niin toivon sulle käyvän hyvin ja kohta näitten piina päivien olevan historiaa <3 Nuo pöllöt PartyLitellä on aika syötävän söpöt... hhmm... Noh ainakin tiedän mistä niitä saa tilata!!!! :) Hyvää viikonalkua kaikesta huolista huolimatta!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kituviikko alkanut ja ensi viikko tuo päätöksiä.

      Pöllöt ovat ihanat ja yksi tämän syksyn suosikkituotteista.Meinaan hommata ne itsellenikin. Ei muutakun verkkokauppaani klikkailemaan tai ilmottelet mulle, niin laitetaan tilaukseen.

      Hyvää viikonalkua ja karmeita juhlia Teille!

      Poista
  5. Koita jaksaa, työ on tärkeä,mut perhe on kaikkein tärkein ( omakohtainen kokemus) :(
    Tervetuloa vastavierailulle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika ja tervetuloa lukijakseni! Näin se vaan on. Eilen, kun infottiin irtisanottujen tiedottamisesta ensi maanantaina jäi miettimään, mitä sitten, jos irtisanotaan. Mitä oikeasti haluan? Siinäpä kysymys.

      Ps. Täytyypä poiketa!

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan